isim söylemek isdemiyorum canım aslında öle olsa direk kendi ismimi yazardım nick olarak:) bosver sen ablada deme canm de cicim de geç :) hehe
Tamam o zamaaan sizin içinde sorun yokmuuşşSaçların elektriklenmesine karşı bi çözümün varmı?
ben elektriklenmedigi için pek bişey yapmıyorum ama glis in 7 yag içeren saç kremini aldım sprey olanını bı kere deneedım daha ama bı skntı yok :)
ee ne güzel işde :)Bende deniyim o halde ve saclarim bu aylarda cok hizli uzamaya basladi neden acaba cok mutluyum :)
ee ne güzel işde :)
kaçıncı kürdesın ben bugun 6. kürü yapdım yıkadım demin :)Orası güzel ama saçım çok kırılıyor ve çok kuruAkdenizde yaşamanın eksi yönleri
kaçıncı kürdesın ben bugun 6. kürü yapdım yıkadım demin :)
4 deyim daha :)) Yarın yapacağım yeni kürüde :)
:)) sımdıden kolay gelsın
Tesekkür ederiim :) Yarın eczaneden ampul alacağım fakat nasıl kıracağım konusunda fikrim yok yardımcı olurmusun :44:
tatlış ben hastane calısdım hemde müşade servısınde o yuzden cok rahat kırabılıyorum sürekli yapdıgım bi şeydi ampulun agız kısmında ufak bı çizgi var ordan kırıyorum ama eline bişey al elbeziyle felan kır yada bazı arkdslar orayı bıcakla bıraz surterek kırıyolar ben dırek kırıyorum kolay yani :)
birkaç kere işaret parmağının tırnağıyla tık tık vur, sonra tam kırılma yerinden tut kır canım ben havluyla tutuyorum, yoksa kesiyorum elimi
canımmmm ben de özlediiimmmSelam kızlarr nasılsınız nasıl gidiyor bakımlar
xay nerelerdesin kzuum
özledim
alexim hemen bekliyoz fotosanırım herkesin saçları istediği uzunluğa gelmiş, kimseler takılmıyor artık buralara
ben 2. sinamekimi de yaptım, kafamda şimdi. umarım ilk turdaki kadar uzamayı bu sefer de elde ederim.
bu arada doa kozmetikten siparişlerim geldi. sağolsunlar bir de hediye saç toniği göndermişler. bu sefer kürün içine yarım tatlı kaşığı argan yağı ve doa kozmetiğin saç dökülmesini önleyen yağından da ekledim. saç uçlarıma da hindistan cevizi yağı sürdüm. yıkadıktan sonra da saç diplerime tonikten sürücem. ayrıca keratin maskesini de ısmarlamıştım, onu da bir kaç gün önce denedim, çoğu kişinin dediği gibi mucizler yaratmadı bende ama biraz yumuşaklık hissettim. ilk iki turda sarımsaklı zeytinyağı da eklemiştim, bu sefer henüz hazırlayamadım ama en kısa zamanda taze sarımsak alıp onu da diğer kürlerde eklicem.
bu arada daha önceden beni takip etmeyenler için yazayım, ben 6 ay 2 tur sinameki kürü yapmıştım, saçlarım inanılmaz uzadı, son 6 aydır yapmaya vaktim olmadı ve saçlarım sinameki ile uzadığının yarısı kadar bile uzamadı. aynı şekilde uzamaya devam etse çoktan belimi geçmiş olması gerekirdi ama nerdeeee :26: şimdi 2 tur daha yapmayı düşünüyorum.
geçen hafta küre başladığımda foto çekmek aklıma gelmemişti, bugün yıkadıktan sonra çekicem, sonucu yine beraber görelim
ben saçlarımın resmini paylaşmştımsanırım herkesin saçları istediği uzunluğa gelmiş, kimseler takılmıyor artık buralara
ben 2. sinamekimi de yaptım, kafamda şimdi. umarım ilk turdaki kadar uzamayı bu sefer de elde ederim.
bu arada doa kozmetikten siparişlerim geldi. sağolsunlar bir de hediye saç toniği göndermişler. bu sefer kürün içine yarım tatlı kaşığı argan yağı ve doa kozmetiğin saç dökülmesini önleyen yağından da ekledim. saç uçlarıma da hindistan cevizi yağı sürdüm. yıkadıktan sonra da saç diplerime tonikten sürücem. ayrıca keratin maskesini de ısmarlamıştım, onu da bir kaç gün önce denedim, çoğu kişinin dediği gibi mucizler yaratmadı bende ama biraz yumuşaklık hissettim. ilk iki turda sarımsaklı zeytinyağı da eklemiştim, bu sefer henüz hazırlayamadım ama en kısa zamanda taze sarımsak alıp onu da diğer kürlerde eklicem.
bu arada daha önceden beni takip etmeyenler için yazayım, ben 6 ay 2 tur sinameki kürü yapmıştım, saçlarım inanılmaz uzadı, son 6 aydır yapmaya vaktim olmadı ve saçlarım sinameki ile uzadığının yarısı kadar bile uzamadı. aynı şekilde uzamaya devam etse çoktan belimi geçmiş olması gerekirdi ama nerdeeee :26: şimdi 2 tur daha yapmayı düşünüyorum.
geçen hafta küre başladığımda foto çekmek aklıma gelmemişti, bugün yıkadıktan sonra çekicem, sonucu yine beraber görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?