Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isim söylemek isdemiyorum canım aslında öle olsa direk kendi ismimi yazardım nick olarak:) bosver sen ablada deme canm de cicim de geç :) hehe

Tamam o zamaaan sizin içinde sorun yokmuuşş Saçların elektriklenmesine karşı bi çözümün varmı?

Tamam o zamaaan sizin içinde sorun yokmuuşş Saçların elektriklenmesine karşı bi çözümün varmı?

ben elektriklenmedigi için pek bişey yapmıyorum ama glis in 7 yag içeren saç kremini aldım sprey olanını bı kere deneedım daha ama bı skntı yok :)

ben elektriklenmedigi için pek bişey yapmıyorum ama glis in 7 yag içeren saç kremini aldım sprey olanını bı kere deneedım daha ama bı skntı yok :)

Bende deniyim o halde ve saclarim bu aylarda cok hizli uzamaya basladi neden acaba cok mutluyum :)

Tesekkür ederiim :) Yarın eczaneden ampul alacağım fakat nasıl kıracağım konusunda fikrim yok yardımcı olurmusun :44:

tatlış ben hastane calısdım hemde müşade servısınde o yuzden cok rahat kırabılıyorum sürekli yapdıgım bi şeydi ampulun agız kısmında ufak bı çizgi var ordan kırıyorum ama eline bişey al elbeziyle felan kır yada bazı arkdslar orayı bıcakla bıraz surterek kırıyolar ben dırek kırıyorum kolay yani :)

Aaa :) Bugün alamadım yarın kesin alacağım umarım elimi kesmem :) Çok teşekkür ederiiimm

birkaç kere işaret parmağının tırnağıyla tık tık vur, sonra tam kırılma yerinden tut kır canım ben havluyla tutuyorum, yoksa kesiyorum elimi

bende ekimde başladım düzenli saç bakımıyla, saç uzatmaya ama geç kaldım sanırım 2 haftada 2 parmak uzatabildim şimdilikkk

merhaba kızlar, 1 ay kadar önce sinamekiye tekrar başlamaya karar vermiştim ama tutturamadım. bugün işim yoktu, tekrar başlıyorum bu arada 2 kere uçlardan aldırdım. 10luk 2 tur daha yapmaya karar verdim, 2 turda belime gelmesi gerekir diye düşünüyorum. son zamanlarda fazla uzama da hissetmedim zaten, bu kadar aradan sonra umarım ilk kullandığım zamanlardaki uzamayı elde ederim.

Selam kızlarr nasılsınız nasıl gidiyor bakımlar
xay nerelerdesin kzuum
özledim

sanırım herkesin saçları istediği uzunluğa gelmiş, kimseler takılmıyor artık buralara
ben 2. sinamekimi de yaptım, kafamda şimdi. umarım ilk turdaki kadar uzamayı bu sefer de elde ederim.
bu arada doa kozmetikten siparişlerim geldi. sağolsunlar bir de hediye saç toniği göndermişler. bu sefer kürün içine yarım tatlı kaşığı argan yağı ve doa kozmetiğin saç dökülmesini önleyen yağından da ekledim. saç uçlarıma da hindistan cevizi yağı sürdüm. yıkadıktan sonra da saç diplerime tonikten sürücem. ayrıca keratin maskesini de ısmarlamıştım, onu da bir kaç gün önce denedim, çoğu kişinin dediği gibi mucizler yaratmadı bende ama biraz yumuşaklık hissettim. ilk iki turda sarımsaklı zeytinyağı da eklemiştim, bu sefer henüz hazırlayamadım ama en kısa zamanda taze sarımsak alıp onu da diğer kürlerde eklicem.

bu arada daha önceden beni takip etmeyenler için yazayım, ben 6 ay 2 tur sinameki kürü yapmıştım, saçlarım inanılmaz uzadı, son 6 aydır yapmaya vaktim olmadı ve saçlarım sinameki ile uzadığının yarısı kadar bile uzamadı. aynı şekilde uzamaya devam etse çoktan belimi geçmiş olması gerekirdi ama nerdeeee :26: şimdi 2 tur daha yapmayı düşünüyorum.
geçen hafta küre başladığımda foto çekmek aklıma gelmemişti, bugün yıkadıktan sonra çekicem, sonucu yine beraber görelim

Selam kızlarr nasılsınız nasıl gidiyor bakımlar
xay nerelerdesin kzuum
özledim
canımmmm ben de özlediiimmm
son 4kürüm kaldı sonra ocak ya da şubatta başlıcam
sen neler yapıyosun nasıl gidiyo

alexim hemen bekliyoz foto
bu arada bizim gözümüz aç anacım saçlar zasa da yetmiyor

ben saçlarımın resmini paylaşmştım
kestirdim ama yine uzadılar tam belde değil ama düzleştirince bele geliyor o yüzden ugrasmıyorum artık
doadan bende sipariş verdim o tonikten banada göndermişler kullanmaya başladım bugün ikinci defa kullanacağm
saçların mükemmel olmuş bu arada canım
bu turda istediğin uzunluğu elde edersin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…