Mavi su nedir?
İlk resim sacınız ıslakken cekmıssınız sanırım dıgerlerı kuru ama bencecede kestır ..
slm kızlar ben doğum yaptım geldimmm saçlarımı kızıla boyadım uzamıştı ama uçlar yıprandı baya kürlere başlayacam bu sabah kestim uçlarını bennn
canlarım yorumlar için teşekkür ederim
yarın kozmik kesim günü olucak yarını değerlendirmeyi düşünüyorum
bi ara saçlarımı koy renge boyarsam toparlanır diye düşünüyodum ama
sanırım kesim şart oldu..
sunagokan bebişiniz hayırlı olsun bi ömür mutlu sağlıklı yaşasın
saçlarının son halini de görmek isteriz
bakımları asla bırakma fırsat buldukça yap lütfen tam ihtiyacın olan zamanlardasın
hoşgeldin canım bebeğin sağlıkla büyüsün..bakımlarına dikkat etmelisin çünkü şu an saçının dökülme ve yıpranma ihtimali yüksek doğumdan sonra oluyormuş bu..kürlere başla baya uzamıştı saçlarınn devam et
bidaha açıcıya bulaşmam bebeğim yaa
öyle bi kararsızlıktayım ki
bi yandan kestireyim kendi saçlarım gelsin diyorum
bi yandan koyu renk boya saçımı çok hacimli ve sağlıklı tutuyodu
koyu renk yapayım kestirmeyim bi şans daha vereyim saçıma diyorum
çünkü kendi saçlarım çok ince telli ama boya öyle göstermiyor
çok kararsızım...
bu arada kürün sonuna geldim bidaha şubat gibi başlamayı düşünüyorum canımcım
aslında diplerden anlıyorum iyi uzadı bu turda ama uçlar kırılıp dökülüyor mu noluyosa kısalmış gibi
Madem koyulaştırmak istiyorsun ne çok açık ne çok koyu bir renk yap canım..Bu kararsızlıklara ben de düşüyorumama sonra açık renkte kalmaya karar veriyorum..boyunu anlayamadım canım açık renk giymişsin saçların da açık renk bazı yerler belli değildi tam..azıcık uçlardan kesmeni tavsiye ederim kendimiz kesiyorduk ya hep ..kür yapma artık bi süre vitamin bakımı yapabilirsin ne bakımı,dinlensin azıcık..benim saçları dip boyası yapmıştım üç dört güne bi ay olucak ve 1 cm bile uzamadı biliyor musun canım ama kür yapmıyorum
yaklaşık 3 4parmak kadar düz bi kesim olacak şekilde kestim canımcım
kürü de tamamladım bidaha şubatta başlarım artık
valla saçlarım iyi uzadı ama açıcı açıcıdır işte üstünden ne kadar da geçse gene kopabiliyor
sanırım ondan kısalmış gibi görünüyodu saçlarım
şimdilik toparlandı biraz ama kararsızım boyamakta bi süre daha böyle gitsin bakalım
sen de yapma kür ya bırakalım biraz kendi haline çok yorduk 1 senedir az az aralar vererek kür yapıyoruz
Eki Görüntüle 890110 3. kürden sonra 9 aralık yani dün çekildi
sadece sinemaki kürü mü uzattı cnm böyle. maşallah nazar değmesin
anca bu kadar mı? harika uzamış canım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?