Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar ben doğum yaptım geldimmm saçlarımı kızıla boyadım uzamıştı ama uçlar yıprandı baya kürlere başlayacam bu sabah kestim uçlarını bennn

canlarım yorumlar için teşekkür ederim
yarın kozmik kesim günü olucak yarını değerlendirmeyi düşünüyorum
bi ara saçlarımı koy renge boyarsam toparlanır diye düşünüyodum ama
sanırım kesim şart oldu..

sunagokan bebişiniz hayırlı olsun bi ömür mutlu sağlıklı yaşasın
saçlarının son halini de görmek isteriz
bakımları asla bırakma fırsat buldukça yap lütfen tam ihtiyacın olan zamanlardasın

slm kızlar ben doğum yaptım geldimmm saçlarımı kızıla boyadım uzamıştı ama uçlar yıprandı baya kürlere başlayacam bu sabah kestim uçlarını bennn

hoşgeldin canım bebeğin sağlıkla büyüsün..bakımlarına dikkat etmelisin çünkü şu an saçının dökülme ve yıpranma ihtimali yüksek doğumdan sonra oluyormuş bu..kürlere başla baya uzamıştı saçlarınn devam et

Canımcımm saçının rengini beğeniyorsan değiştirme,koyu saçın bakımlı görünmesinin sebebi daha uzun görünüyo ve kırıkları göstermiyo..renk olarak gayet güzel,açık tonlar kumral filan boya istersen,yeniden açık yapmak istersen çok yıpranır tatlım

Bende ekimin sonlaırnda başladım sinamekiye.. 6.kürü yaptım son 2 kür kaldı... hiç bir uzama yok. sadece 1 cm oda 1 normal olanı... 2 hafta aradan sonra tekrar başlayacağımda bakalım yine boş boş umutlanıyo olmayalım...

bidaha açıcıya bulaşmam bebeğim yaa
öyle bi kararsızlıktayım ki
bi yandan kestireyim kendi saçlarım gelsin diyorum
bi yandan koyu renk boya saçımı çok hacimli ve sağlıklı tutuyodu
koyu renk yapayım kestirmeyim bi şans daha vereyim saçıma diyorum
çünkü kendi saçlarım çok ince telli ama boya öyle göstermiyor
çok kararsızım...

bu arada kürün sonuna geldim bidaha şubat gibi başlamayı düşünüyorum canımcım
aslında diplerden anlıyorum iyi uzadı bu turda ama uçlar kırılıp dökülüyor mu noluyosa kısalmış gibi

Madem koyulaştırmak istiyorsun ne çok açık ne çok koyu bir renk yap canım..Bu kararsızlıklara ben de düşüyorum ama sonra açık renkte kalmaya karar veriyorum..boyunu anlayamadım canım açık renk giymişsin saçların da açık renk bazı yerler belli değildi tam..azıcık uçlardan kesmeni tavsiye ederim kendimiz kesiyorduk ya hep ..kür yapma artık bi süre vitamin bakımı yapabilirsin ne bakımı,dinlensin azıcık..benim saçları dip boyası yapmıştım üç dört güne bi ay olucak ve 1 cm bile uzamadı biliyor musun canım ama kür yapmıyorum

yaklaşık 3 4parmak kadar düz bi kesim olacak şekilde kestim canımcım
kürü de tamamladım bidaha şubatta başlarım artık
valla saçlarım iyi uzadı ama açıcı açıcıdır işte üstünden ne kadar da geçse gene kopabiliyor
sanırım ondan kısalmış gibi görünüyodu saçlarım
şimdilik toparlandı biraz ama kararsızım boyamakta bi süre daha böyle gitsin bakalım
sen de yapma kür ya bırakalım biraz kendi haline çok yorduk 1 senedir az az aralar vererek kür yapıyoruz

Şubatta birlikte başlayalım tatlım,hazirana kadar düzenli yaptım sonrasında olmadı ya hep bi üşengeçlik erteleme yaz bitsin derken kaldı,şubat güzel olur geçen yıl da şubatta başlamıştım

kızlar meraba yaklaşık 1 aydır takip ediyorum ancak bugün üye oldum ne güzel uzatmışsınız saçları bende 3. kürümü yaptım inşallah uzayacak zamanı gelince fotoda koycam ama 3 haftada inanılmaz fark var...

09.03.2013
26.05.2013
07.07.2013
01.08.2013
10.12.2013 Bu yıl bitmek üzere ve ben saçımı uzatmaya başlayalı tam 10 ay olmuş zaman nasılda su gibi akıp geçmiş şuan farkına varıyorum, yıl içinde iki kez kırık aldırdım anca bu kadar uzayabilmiş bu sene sonu mezuniyetim var umarım o zamana kadar dahada çok uzar

anca bu kadar mı? harika uzamış canım maşallah

Çok teşekkür ederim, saçım gür olmasına rağmen bayağıda dökülüyor bir kere oturup ağladım hatta, annem bu şampuanlarla yıkama diyor iki haftadır düzenli olarak yeşil sabunla yıkıyorum şampuan falan sürmüyorum ve saçımdaki kepek azaldı ayrıca dökülmeside azaldı inaşşallah son bulur. Sabun zeytinyağlı ve doğal olduğundan şampuanlara kıyasla daha iyi bir seçim oldu gerçekten çünkü şampuanlar çok fazla kimyasal madde içeriyor zaten saçımızın yapısıda bundan dolayı bozuluyor sizede tavsiyem yeşil sabun kullanmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…