Ben de ilk kürü yaptım, sinameki, bemiks, badem yağı, çam terebentin, susam yağı ve hcnin bakım kompleksi. ne bulduysam sürdüm diyelim:)
ne demek canım benimde 5-10 tane ancak ratgele yorum yapmak isdemiyorum gerekmedikçe :)) artık beraber başlarız senin kaçıncı kür?
Benim seboroit dermotitim var onun için şampuanım 1 ay önce bitti pek işe yaramasada :) Şimdi doktorumda Haci şakir,Duru veya Komili gibi saf şampuanlar al dedi bende Hacı Şakire başladım içine bal kattım yarında Komili denieceğim ve değişik kürler denemek istiyorum yardımcı oluruz birbirimizee
tabikide oluruzz normalde saçlarım en son oraelle acılmısdı bugun kuafore gıttım aadam cok az uçlarında 2 cm kdr kesilmesi gerekiyo gerisi iyi dedi içim rahatladı 1 ay sonra kendi rengime boyayıp uçlarından aldırcam :) sonra bıdaha elletmıcem bende komili kullanıyorum bana ıyı gelıyo kafanı karıştırmak ısdemem önerripde bu tür şeyler her kişide aynı etkiyi yaratmıyo malesef:) hangisi iyi geliyosa onu kullan derm cnm:)
Kendi rengin kahverengimi? Oryalle açılan saçlar çok çok güzel oluyor ben begeniyorum :) Bende 1 yada 2 ay sonra kestireceğim uçlarından daha canlı olması için :) Ben aslında Komili arıyordum fakat bulamadım şampuanım azaldı zaten bu hafta bakacağım Komiliyi deniyeyim birde saçlarım çok kuru
kendi rengi kestane kadar parlak degil ama o kadar koyu bişey canım önceden açıkda da sımdı uçlardan koyu cıkıyo tam cıkmadıgı ıcınde anlamıyorumsinameki daa bişey anlamadım ama inş arada uzar 3 haftam kaldı ara vermeye :S :)
Ben saç uçları için harika bir formül buldum kendine getiriyor saçı :) Doğal yeşil kil,ılık zeytinyağı,1 2 tatlı kaşığı süt,1 2 tatlı kaşığı demlenmiş çay ve biraz tarçın kendim denedim ama sadece uçlarını sürüyorsun diplerinide sadece yeşil kil çok iyi geliyor yumuşacık oluyor kepeklerden yağlardan arınıyor tavsiye ediyorum sinamekinden sonra beraber başlayabiliriz :) Ben köyden kendi ellerimle çıkartmıştım kilimi :)
ben kili yüzüme kullanıyorum aktardan aldım yeşil kil gül suyu ile birlikde senin dediğin gibi hiç denemedim ama onuda deneriz şu sinamekiden bi fayda görelimde :)
Gül suyuda çok faydalıymış bende onu deniyeyim bi :) Saçlarının uzaması nasıl benim saçlarım 1.5 yıl önce çenemin biraz altındaydı şimdi omuzlarımdan bir karış aşağıda :)
benim omuzlarımdan yeni yeni aşağı iniyo canım ama kuçları kıvırcık geri dönüyolar tam net ne kdr uzunlukda biilemiyorum yani fön maşa düzleştirici kullanmadım 2 aydır felan hiç ama ondan önceleri nadir kullanıyodum bi açıcı mahvetti anlıcan .
Benimde saclarim bir cinsDalgali hali omuzlarimin cok az altinda duruyor ve 1.5yilda siz dusunun ( Bildigin sacimizi yakiyoruz o aletlerle :/ Birde bir sey diyecegim alakasiz ama bana size hitap edebilecegim bir isim soylermisiniz yani ***** abla diye yoksa sen derken saygisiz gibi hissediyorumda utangacc
kaç yasındasın:)
16 buçuk 17ye cok az kaldı :18:
ben 22 yim canım:)
5 yaşcıktan bir şey olmaz sanırım :)
ne olacak canım sendee :))
Çok sevindim o zaman :)))) Ya ama hala bi isim söylemediniz ben böyle hiç rahat değilim terbiyesiz gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?