Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son düzenleme:

1. resmi çekecek kimse olmadığı için kendi kendime ancak çekebildim sonrakileri eşime çektiriyorum son resimde saçlarım hafif ıslak 8 kür yapıcam nasipse sonra dinlenme bi tur daha yaparım bakalım ne olcak her hafta foto koyyorum..

benim saçlarım ilk turda inanılmaz uzamıştı, umarım senin de öyle olur. senin fotoları görünce kıskandım şimdi, ben de yıkadıktan sonra kendim çekip ekleyeyim bari

ben bi fazlalık göremedim sende, gayet iyi görünüyorsun, bi de göbekten bakmak lazım tabii. benim de bi 5 kilo fazlam var laf aramızda

Eki Görüntüle 905217 1. kür Eki Görüntüle 905219 3. kür Eki Görüntüle 905218 5. kür
arkadan kendi kendime çekebildiğim bir foto buldum bu arada 3-5 kilo fazlam var galiba hahaha

fotoları bekliyorum sabırsızlıkla çünkü foto gördükçe insan hevesleniyor göbek yok bende bebişim olmasına rağmen karnım dümdüz

kızlar bende başlayacağım sinameki kürüne,fakat bildiğim kadarı ile japon gülü arkadaşımız yazmıştı bu kürü ve yine yanlış hatırlamıyorsam kürü yarım saat saçınızda tutun demişti değil mi? forumda 2,3,4 saat tuttum diyenler olmuş,deneyen arkadaşlara sormak istiyorum,ideal süre nedir,Bu arada saçımın yapısı çok hoş ve dalgalı malesef uçları kuru,fazla tutmak daha da kurutur mu ?cevap bekliyorum Rapunzeller :)

hayırlı uğurlu olsun

ben de japongülünün yarım saat yazdığını okumuştum ama bana yarım saat az geldi ve genelde 4 saat, vaktim yoksa da en az 2 saat tuttum. bende kuruma yapmadı ama saçın yapısına göre değişir bence, deneyip görmek lazım. zaten çoğunu diplere sürüyorum ben, çok az bişi boydan sürüyorum.

ben en az 1 saat ( vaktim yoktu) en çok 4 saat tutuyorum bi sıkıntı yaşamadım kişiden kişiye değişirmi bilmem uçlar kuruysa karışımdan uçlarada sürün benim keçe gibi olan saçlarım şimdi yumuşacık

resim ekleyeceğimi söylemiştim, maalesef keyfim kaçtı, bu sefer uzamamış :2:

soldaki resim bugün, yani 7. kür sonrası. sağdaki de 2. kürden sonra çekilmişti. 1,5 ayda hiç uzamamış neredeyse.

Ekimden bugüne sinameki ile saçlarım, çok az uzamış gibi, ama kazıtmıştım saçımı resmen, 2. tur bitiyor yılbaşında, acaba hızlanır mı uzaması

resimdeki tarih yanlış olmuş, 23.12.2013 olacak

Son düzenleme:
güzel uzamış bence. ben 4 yada 5 tur yaptım. her turda farklı uzadı. kiminde başta hızlı sonradan durdu, kiminde hiç uzamadı, sonra birden uzadı. ben de anlamadım.

Saçlarım röfleden,boyadan dolayı çok yıprandı aslında incecik kaldı ( Hem boyadan kurtulmak hemde saçı kazıtarak biraz daha gürleştirip kendi saçıma dönmek için kurtulmak istiyorum bu saçtan.Normalde bir ayda bile dip boyam gelir ama kazıttıgımda bu şekilde hızlı uzarmı bilmem.. Yaz sonu kazıtmak en iyisi galiba..Birdahaki yaza kadar uzar biraz en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…