Ben kendim alıyorum kırıklarımı canım
Buradaki gibi
[video=youtube;vzdqMXERLLw]http://www.youtube.com/watch?v=vzdqMXERLLw[/video]
1. ile 3. arasında çok fark var gibi ama biri yandan biri önden olduğu için yanılıyor olabilirim. Sakın bırakma devam et. Az önce 7. kürümü yaptım. Ben de 10.dan sonra resim koyacağım. Çok fazla fark göremiyorum ama saçım daha uzun olduğu için yanılıyor olabilirim.
Eki Görüntüle 905217 1. kür Eki Görüntüle 905219 3. kür Eki Görüntüle 905218 5. kür
arkadan kendi kendime çekebildiğim bir foto buldum bu arada 3-5 kilo fazlam var galiba hahaha
benim saçlarım ilk turda inanılmaz uzamıştı, umarım senin de öyle olur. senin fotoları görünce kıskandım şimdi, ben de yıkadıktan sonra kendim çekip ekleyeyim bari
ben bi fazlalık göremedim sende, gayet iyi görünüyorsun, bi de göbekten bakmak lazım tabii. benim de bi 5 kilo fazlam var laf aramızda
kızlar bende başlayacağım sinameki kürüne,fakat bildiğim kadarı ile japon gülü arkadaşımız yazmıştı bu kürü ve yine yanlış hatırlamıyorsam kürü yarım saat saçınızda tutun demişti değil mi? forumda 2,3,4 saat tuttum diyenler olmuş,deneyen arkadaşlara sormak istiyorum,ideal süre nedir,Bu arada saçımın yapısı çok hoş ve dalgalı malesef uçları kuru,fazla tutmak daha da kurutur mu ?cevap bekliyorum Rapunzeller :)
arada hızlı uzadığı söyleniyor 3 kür kaldı bakalım umarım çabuk uzatırız...:44:
kızlar bende başlayacağım sinameki kürüne,fakat bildiğim kadarı ile japon gülü arkadaşımız yazmıştı bu kürü ve yine yanlış hatırlamıyorsam kürü yarım saat saçınızda tutun demişti değil mi? forumda 2,3,4 saat tuttum diyenler olmuş,deneyen arkadaşlara sormak istiyorum,ideal süre nedir,Bu arada saçımın yapısı çok hoş ve dalgalı malesef uçları kuru,fazla tutmak daha da kurutur mu ?cevap bekliyorum Rapunzeller :)
bi yerden sonra uzaması duruyor malesefresim ekleyeceğimi söylemiştim, maalesef keyfim kaçtı, bu sefer uzamamış :2:
soldaki resim bugün, yani 7. kür sonrası. sağdaki de 2. kürden sonra çekilmişti. 1,5 ayda hiç uzamamış neredeyse.
Eki Görüntüle 906000
bi yerden sonra uzaması duruyor malesef
ama saçların nasıl güzel baksana dolgun dolgun
Yavrum güzel işte uzunluğu,ne yapacaksın daha uzun saçı? Gayet güzel bence maşallah maşallahresim ekleyeceğimi söylemiştim, maalesef keyfim kaçtı, bu sefer uzamamış :2:
soldaki resim bugün, yani 7. kür sonrası. sağdaki de 2. kürden sonra çekilmişti. 1,5 ayda hiç uzamamış neredeyse.
Eki Görüntüle 906000
Eki Görüntüle 906044
Ekimden bugüne sinameki ile saçlarım, çok az uzamış gibi, ama kazıtmıştım saçımı resmen, 2. tur bitiyor yılbaşında, acaba hızlanır mı uzaması
resimdeki tarih yanlış olmuş, 23.12.2013 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?