Saçlarım röfleden,boyadan dolayı çok yıprandı aslında incecik kaldı( Hem boyadan kurtulmak hemde saçı kazıtarak biraz daha gürleştirip kendi saçıma dönmek için kurtulmak istiyorum bu saçtan.Normalde bir ayda bile dip boyam gelir ama kazıttıgımda bu şekilde hızlı uzarmı bilmem.. Yaz sonu kazıtmak en iyisi galiba..Birdahaki yaza kadar uzar biraz en azından..
resim ekleyeceğimi söylemiştim, maalesef keyfim kaçtı, bu sefer uzamamış :2:
soldaki resim bugün, yani 7. kür sonrası. sağdaki de 2. kürden sonra çekilmişti. 1,5 ayda hiç uzamamış neredeyse.
Eki Görüntüle 906000
resimler arasında parlaklık renk farkı olduğu için anlayamadım ama saç yapın çok güzel maşallah hemde parlak bu arada daha nekadar uzatacaksın
teşekkür ederim
aslında saç rengim aynı da, dünkü resim karanlık çıkmış. belime bi 15cm var daha, bi de uçlardan 5cm kestirmek istiyorum, toplam 20 cm uzaması lazım. umarım yaza kadar istediğim boya gelir
galiba benim saçımın uzaması durdu kızlar
ilk 2 ay çok güzel uzadı, şu anda 2 ay 3 hafta oldu ama dinlendirme döneminden sonra pek uzama farketmedim.
bu bugünkü foto Eki Görüntüle 572180
bu da geçen hafta Eki Görüntüle 572181
hatta geçen haftaki daha uzun görünüyorboyutu eşitlemeye çalışıyorum ama tam aynı mesafe olmayınca tutmuyor tabi.
Eki Görüntüle 906918 Eki Görüntüle 906919 Eki Görüntüle 906920
uzadımı acaba 8 kür bitti iki hafta dinlenme süresine girdim.:2::2::2: Morel verin kızlar
İLK RESİMLER SON HALLERİ İKİNCİ RESİMLER 8 KÜR ÖNCESİ
Umarım uzuyodur
)) demek böyle başladınn bayada kısaymış nekadar sürede bele getirdin saçlarıı uçlardan aldırdınmıı
:)) canım 16 eylül 2012de başladım. 15 ay olmuş yani. az bi zaman değil. 2 kere de uçlardan 3er cm aldırdım.
senin şimdiki saçın kadarda olsa razıyım benözledim uzun saçlarımı
sabırla olacak inşallah. benim de saçlarım henüz kestirmeden önceki boyuna gelmedi ama o da olacak ehehe
Yavrum güzel işte uzunluğu,ne yapacaksın daha uzun saçı? Gayet güzel bence maşallah maşallah
Rapunzelliğe az kalmış.............
daha çok var canım ilk 2 hafta sanki çok uzamıştı bakalım 8 hafta dolsun 2 haftalık aradan sonra bi tur daha yapacağım
Canım bende şuan dinlendirme süresindeyim ilk aşama bitti işte8 defa yaptım 2 hafta sonra yeniden başlıycam ...
5 ocakta resim çekip atıcam.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?