Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende o yüzden kazıttım ama mevsim doğru mu oldu yanlış mı bilemem. Önce çok üşüdü kafam, ama bir yandan da saçın uzama aşamasında biçimsizleştiğinde bereyle saklayabiliyorum:) Şimdi asla açma işlemine niyetim yok bir daha, saçım misler gibi oldu

resimler arasında parlaklık renk farkı olduğu için anlayamadım ama saç yapın çok güzel maşallah hemde parlak bu arada daha nekadar uzatacaksın

teşekkür ederim

aslında saç rengim aynı da, dünkü resim karanlık çıkmış. belime bi 15cm var daha, bi de uçlardan 5cm kestirmek istiyorum, toplam 20 cm uzaması lazım. umarım yaza kadar istediğim boya gelir

resimler arasında parlaklık renk farkı olduğu için anlayamadım ama saç yapın çok güzel maşallah hemde parlak bu arada daha nekadar uzatacaksın

hımm karanlık olan yenimii ozaman uzama var bende parlak olan yeni sandım daa moralin bozulmasın diye bişey söylemedim karanlık olan fotoda daha uzun saçlar bence yaza kalmadan uzatırsın bele kadar )

)) demek böyle başladınn bayada kısaymış nekadar sürede bele getirdin saçlarıı uçlardan aldırdınmıı

uzadımı acaba 8 kür bitti iki hafta dinlenme süresine girdim.:2::2::2: Morel verin kızlar

İLK RESİMLER SON HALLERİ İKİNCİ RESİMLER 8 KÜR ÖNCESİ

Son düzenleme:
Umarım uzuyodur

Eklentiler

• $993819_1403338546577876_683774228_n.webp
    7 KB · Görüntüleme: 86
  • $1525584_1403338573244540_292488789_n.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Canım bende şuan dinlendirme süresindeyim ilk aşama bitti işte 8 defa yaptım 2 hafta sonra yeniden başlıycam ...

5 ocakta resim çekip atıcam.:2:

bende artık ara bittikten sonra foto koyayım diye düşündüm 4 haftada nekadar uzayacak bakalım umarım söylenenler doğru olurda arada hızlı uzar:44::44::44::44::44:

26 kasım ( 4 saat bekledi )
30 kasım ( bakımla uyudum )
5 aralık ( 3 saat bekledi)
8 aralık ( bakımla uyudum)
10 aralık ( 3 saat bekledi )
13 aralık ( 2 saat bekledi)
17 aralık (2 saat bekledi)
20 aralık ( 3 saat bekledi)

ve 1. uygulama bitti 8 kere yaptım..

5 ocakta tekrar başlıycam ben ekstra olarak mersin yaprağıda atıyorum kürün içine kökleri sağlamlaştırıyor diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…