Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geçen sene bu zamanlar saçımı kestirmiştim ondan sonra da ara ara sinameki kürü yaptım arada bıraktım geri başladım. En son haziranda başladım aralık başlarına kadar devam ettim. Amacım bi sene boyunca saçımı hiç kestirmemekti
.
Ama en son 4 ağustostaki gibi oldu saçlarım. Benim saçım uzayınca uzun olanlar hızla dökülmeye başlıyor ve uçları resimdeki gibi tüy gibi kalıyor maalesef. Hep uzatmak istiyorum ama uçları kötü olunca da o haliyle gezmemek için kestirmek zorunda kalıyorum maalesef buna bir çare bulamadım.

Sonra 14 eylülde resimdeki gibi kestirdim o zamandan beri de sinamekiye aralık başına kadar devam ettim ama pek de uzamadı sanki. O kadar kısa kestirdiğim için de çok pişman oldum tabi

3 hafta ara verdim saç bakımlarıma. Şimdi geri başladım.

Arada supergro saç bakım yağı sürüyorum onu 1 ay düzenli kullandım uzama konusunda pek de bir etkisini göremedim. Ama yine de saçlara bakım oluyor diye sürüyorum.

Bir de barcelino saç bakım yağım var. Onu da arada bir sürüyorum.

Sinameki yapa yapa artık saçımda pek etki etmiyor sanki. Ama daha önceleri sinamekiden muhteşem sonuçlar almıştım. Benim saçım ayda 1 cm falan anca uzar ama sinameki ile ayda 3 cm gibi bir sonuç elde etmiştim. Ama sinameki etki etmiyor artık gibi o yüzden uzun bir süre ara vermeye karar verdim. Ama saçlarım da uzasın istiyorum o yüzden bu hafta havuç kürüne başladım. Bu kürü hiç denemedim. Bakalım bu fayda edecek mi?

Bir de şampuan olarak bioblasın sarmaşık özlüsünü kullanıyorum bir aydır. Artık hiç kuaföre gitmeyeceğim baktım saçlarımın uçları kötü oldu 2-3 cm kendim kescem.

saçların şu anda gayet bakımlı geldi bana. sinameki sanki benim de saçımı ilk baştaki gibi uzatmıyor, yada saçuzadıkça uzama hızı azalıyor da olabilir. ağustostaki resimde gerçekten saç uçların kötü olmuş, kuru olabilir mi saçların? bir de argan yağı denesen uçlar için? bu arada içerden destek için de biotin almanı öneririm, hem saça, hem cilde, hem tırnaklara iyi geliyor.

Aslında saç köklerim baya yağlıdır benim ama uçları kuruyor gerçekten özellikle banyodan sonra sepsert oluyor.Argan yağını denemedim ama avonun saç kırıklarını önleyici bir ürününü almıştım banyodan sonra unutmazsam onu sürüyorum. Oda şu ürün :

avon dry ends hair serum

Ya da onu kullanmazsam banyoda bioblasın saç kremini uçlarına sürüyorum.

Alexus, aslında hiç aklıma gelmemişti belki de saç uçlarımın öyle olmasının sebebi dediğin gibi kuruyor ve uçtan koparak dökülüyor olabilir. Bakalım uçlarını sürekli nemli tutarak uzatmaya çalışcam bu sefer. Eğer yine uçları öyle olursa demek ki benim saç ömrüm kısa ki belli bir uzunluğa geldikçe dökülüyor ondan o hale geliyor diyeceğim.

bi de loreal elseve mucizevi yağ çok iyiymiş diyorlar, ben de ondan alıp denemeyi düşünüyorum.

bu ürün bende var saç ucuma sürdüğüm gün bir sürü kırık oluşuyor 2 kez kullandım 2 sindede aynı oldu kullanmıyorum kaldı öylece... nasıl kırık önleyiciyse bana ters tepti..

bu ürün bende var saç ucuma sürdüğüm gün bir sürü kırık oluşuyor 2 kez kullandım 2 sindede aynı oldu kullanmıyorum kaldı öylece... nasıl kırık önleyiciyse bana ters tepti..

Bu ürünler bünyeye göre değişiyor mesela bioblas saç dökülmeme hiç iyi gelmiyor ama çoğu kişiye iyi geliyor. Bioxcin den ben çok memnun kaldım saçı döküyor diyenlerde oluyor onda. Sanrıım önemli olan kendi saçımıza neyin iyi geldiği. Kimisine iyi gelen diğerine yaramıyor. Ben avonun o ürününden memnunum saçlarımın uçlarındaki sertliklere ve kırıklara iyi geldi gibi. Daha doğrusu olan kırıkları yok etti diyemem zaten saçımı yeni kestirdim kırıklar gitmişti ama yeni kırık oluşumunu engelliyor gibi.

evet herkesin saç yapısı farklı banada sinemaki kürü iyi geldi ekstra bişi kullanmıyorum sinemaki yetiyorda artıyor bilee

Benimde saçlarım çok uzun, ve çok fazla dökülüyor. Yağlı bir saçım var, 2 gün temizken dökülme yok, 3. güne kaldığında yağlanmayla birlikte dökülme başlıyor. 3. güne hiç kalmadan yıkamaya çalışıyorum.

Bu avon ürününden bende kullanıyorum, banyodan sonra tarama yapmadan nemli saça, birde ardından aşağıdaki kolay tarama spreyini sıkıyorum, taramada ikisi birlikte çok işe yarıyor, çok kolay taranıyor, ve daha az dökülüyor böylelikle. Yağı birkaç aydır kullanıyorum ama spreyi 4 senedir kullanıyorum. Saçımı senede bir kestirmeme rağmen, kırık sıfır. Güzel bakım da yapıyor ayrıca.

Glissin pembe bir spreyini almıştım bende yıpranmış saçlara iyi geliyor diye. O zaman avonun yağıyla birlikte bende bu spreyi deneyeyim bakalım. Bende senede bir kere kestiriyorum saçlarmı bakalım iyi gelir inşallah bana da.

merhaba kızlar, sesi çıkmayanlar

ben bugün 10. kürümü yaptım, 1 ay ara vermeyi düşünüyorum nasıl dayanıcam 1 ay bilmiyorum ya. ondan sonra bir 10 kür daha, ondan sonra da kür yapmama gerek kalmicaaaak umarım.

motivasyon isteyenlere gelsin o zaman

Eki Görüntüle 931435

Alexus senin ilk başlardaki kısa saçlı halin gibi oldu benimde son kestirdiğmde, 2-3 cm uzadı ama senin gibi olsa keşke saçlarım çok güzel uzamış yaa bayıldım. :)) Alexus daha önce söylemiştin galiba ama hatırlayamadım kaç ayda ilk halinden bu haline döndü??

motivasyon isteyenlere gelsin o zaman

Eki Görüntüle 931435

Maşallah gerçekten güzel uzamış saçların.Buarada ben senin olduğunu düşünmemiştim çünkü ciddi anlamda kilo vermişsin.Şimdi diyeceksin herkes saçıma sen kilolarıma mı dikkat ettin diye ama cidden dönüp tekrar eski fotoğraflarına baktım.Müthiş zayıflamışsıınnnnn :)))

teşekkür ederim ama aslında bi 8-10 kilo aldım ben çekimlerden herhalde fotoda anlaşılmıyor. ptesi sıkı diyete başlıyorum

16 eylül 2016'da ilk kürümü yapmıştım. tam 16 ay olmuş. arada sadece 2 kere uçlardan 3er cm gibi aldırdım. aslında çok uzamış gibi görünüyor ama bence 1,5 sene için aman aman da bir uzama değil yani.

geçmş olsun, saç uzatmaya çalışırken en büyük hata zaten kuaföre gitmek. ben 16 ayda 2 kere 3er cm aldırdım, o da bildiğim kuaföre. onun dışında saçımda boya yok zaten. çok nadiren mecbur kalırsam fön çektiriyorum. evde gerekirse kendim yapıyorum ama düşük ısıyla. kırıklarımı kendim alıyorum vs. sıkıldım aslında bunca zamandır saçımla uğraşmaktan ama az kaldı diyip sıkıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…