teşekkür ederim ama aslında bi 8-10 kilo aldım bençekimlerden herhalde fotoda anlaşılmıyor. ptesi sıkı diyete başlıyorum
Yok yahu cidden ben sen olduğuna inanamadım.Şimdi dönüp baktım gene şuan daha zayıfsın gibi geliyor bana .Neyse tabi sen bilirsin benim bilecek halim yok :) Sen pek uzama olmadı desende baya baya fark var saçında.Bende yaptım ara ara bu kürleri belki görmüşündür.Öyle milletin 1 ayda omuzdan bele olayı gibi olmasa da uzadılar işte birazHoş ben 1 ayda omuzdan bele olayınada inanmıyorum ya neyse , anatomiye aykırı bir kere
maalesef öyle 3 ay 5 ayda bele gemiyormuş. 16 ayda bile gelmedi benimkiler işte
cchen n cidden haklısın hamileliğim boyunca yapmadığım kalmadı 9 ay yaaa uzamadı adam gibi doğumdan 3 ay geçtii tabi bebekten bakım falan yapamadım uzadııı şimdi geçen bir düzleştirdimm amaaa baya uzamış bende şaşırdımmm
Kandırmaya mı çalışıyorlar anlam veremiyorum ki. Neyse biz saçlarımıza bakalım ,ben bu sene bele gelmesini beklemiyorum başlarken baya kısaydı zaten ama seneye gelir gibime geliyor.Ayrıca ben bu kürlere çok alıştım ,herhangi bişi sürmezsem rahat edemiyorum sende de var mı bu duyguÖnceleri saçı uzatmak için başladım ama baktım kür yaptıkça daha güzel görünüyor bende devam ettim işte :)
ufff sorma, ben de saçımı yıkarken yağ falan yoksa bi garip hissediyorum. sanki bir şey sürmediysem boşa geçiyor zaman gibi. şimdi ara verdim, nasıl sabredicem bilmiyorum. lavanta çayı içmeye başlicam ben de. o da hem saça hem cilde iyi geliyormuş
selam kızlar sizleri çok özledim
küre ara verdiğim için pek gelemedim buraya
alexim saçların okuyo maşallah sen bu yaza kalça hizasına indirirsin
şubatta belki başlarım küre dolunay kesiminde saçlarımı kestim çok sağlıklı oldu ve uzadı
alakasız ama beğen düğmesi nereye gitti yaaa :44:
yorumun altında yıldız işareti var ya ona basıncı beğeni gönder var bir de bu konuda size katılmıyorum var :)
selam kızlar sizleri çok özledim
küre ara verdiğim için pek gelemedim buraya
alexim saçların okuyo maşallah sen bu yaza kalça hizasına indirirsin
şubatta belki başlarım küre dolunay kesiminde saçlarımı kestim çok sağlıklı oldu ve uzadı
bu arada sayfama bekliyorum kızlar
kendimce bişiler ekledim kullanmadığım ürünlerimi değerlendiriyorum fiyatlarım uygun
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/676926-xayx-den-satilik.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?