Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim ama aslında bi 8-10 kilo aldım ben çekimlerden herhalde fotoda anlaşılmıyor. ptesi sıkı diyete başlıyorum

Yok yahu cidden ben sen olduğuna inanamadım.Şimdi dönüp baktım gene şuan daha zayıfsın gibi geliyor bana .Neyse tabi sen bilirsin benim bilecek halim yok :) Sen pek uzama olmadı desende baya baya fark var saçında.Bende yaptım ara ara bu kürleri belki görmüşündür.Öyle milletin 1 ayda omuzdan bele olayı gibi olmasa da uzadılar işte biraz Hoş ben 1 ayda omuzdan bele olayınada inanmıyorum ya neyse , anatomiye aykırı bir kere

maalesef öyle 3 ay 5 ayda bele gemiyormuş. 16 ayda bile gelmedi benimkiler işte

maalesef öyle 3 ay 5 ayda bele gemiyormuş. 16 ayda bile gelmedi benimkiler işte

Kandırmaya mı çalışıyorlar anlam veremiyorum ki. Neyse biz saçlarımıza bakalım ,ben bu sene bele gelmesini beklemiyorum başlarken baya kısaydı zaten ama seneye gelir gibime geliyor.Ayrıca ben bu kürlere çok alıştım ,herhangi bişi sürmezsem rahat edemiyorum sende de var mı bu duygu Önceleri saçı uzatmak için başladım ama baktım kür yaptıkça daha güzel görünüyor bende devam ettim işte :)

Kızlar selaam nasılsınız ? Ne güzel yeni katılanlar olmuş aylardır yazmıyordum çünkü saçlarımla uğraşmayı bıraktım, öyle heveslendiriyorlarki 3 ayda şöyle oluyor 1 ayda bu kadar oluyor diye diye uygulamadığım kalmadı. Havuç, sinameki, doğum kontrol hapı, vitaminler, farklı yağlar derken usandım ve kendi haline bıraktım. Saçım dinlendiğinden mi bilmem ama bu sürede uzaması daha çok oldu, belkide çok zorlamamak gerek ama insan saçı belinde birini görünce de içi gidiyor işte. Neyse geçen gün hc complex aldım henüz 1 kere uyguladım saçlarım yumuşacık oldu beklentim zaten uçlardaki kuruluktan kurtulmaktı. Bu arada Alexus saçların çok güzel olmuş maşallaah :) herkese kolay gelsin iyi akşamlar :)

cchen n cidden haklısın hamileliğim boyunca yapmadığım kalmadı 9 ay yaaa uzamadı adam gibi doğumdan 3 ay geçtii tabi bebekten bakım falan yapamadım uzadııı şimdi geçen bir düzleştirdimm amaaa baya uzamış bende şaşırdımmm

Canım bebişini güle güle büyüüt :) saçları gerçekten yormamak daha faydalı sanırım, emeklerime üzülüyorum artık sadece hc kullanıcam sağlıklı olsun yeter, yeni başlayan arkadaşlarada tavsiyem öyle 3 ayda 5 ayda mucizeler beklenmesin, malesef acı ama gerçek olan bu..

ufff sorma, ben de saçımı yıkarken yağ falan yoksa bi garip hissediyorum. sanki bir şey sürmediysem boşa geçiyor zaman gibi. şimdi ara verdim, nasıl sabredicem bilmiyorum. lavanta çayı içmeye başlicam ben de. o da hem saça hem cilde iyi geliyormuş

Demek herkesde aynıymış o his bendede var saçıma bir şey sürmemeye çalışıyorum özellikle sinameki kürünü kestim çünkü saçlarım cidden uzamıyor ya küre alıştı herhalde eskiden sinameki baya bir etki ediyordu şimdi ise sıfır etki maalesef. Normal yağ sürüyordum onu da bıraktım biraz saçım dinlensin dedim martta başlayacağım sinameki kürüne tekrar havuç kürü yapcaktım onu da bi kere yaptım zor geldi havucu rendele falan zahmetlli iş dedim :))

Alexus dediğin gibi 16 ayda zaten saç 16 cm ile 32 cm arasında uzar. Bu sinameki daha çok uzaması duran saçlarda etki ediyor. Saç uzamaya başlıyor bir de ayda 1 cm uzayan saç 2 cm falan uzayabiliyor sinameki ile. İlk başlarda daha etkili oluyor ama sonra etkisi geçiyr gerçekten. O yüzden bu maskeleri sürekli yapmak da doğru değil.

Bende merak ediyorum marta kadar nasıl dayancam yaa :))

Selam kızlar nasılsınız
bakımlara devam mı? sen kimsin diye sorarsanız louisa yani esmerkralice
amma çook nick değiştirmişim

selam kızlar sizleri çok özledim
küre ara verdiğim için pek gelemedim buraya
alexim saçların okuyo maşallah sen bu yaza kalça hizasına indirirsin
şubatta belki başlarım küre dolunay kesiminde saçlarımı kestim çok sağlıklı oldu ve uzadı
bu arada sayfama bekliyorum kızlar
kendimce bişiler ekledim kullanmadığım ürünlerimi değerlendiriyorum fiyatlarım uygun
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/676926-xayx-den-satilik.html

canım ben hala devam kürlere, yaza kadar devam edicem, 1 belki 2 tur daha sinameki, ondan sonrası bakımlar artık. İlk baştaki kadar uzamıyor zaten. Ama yaza bu saçlar istediğim boya gelecek

Haftaya saçlarımı açtırıcam inşallah en başa dönmem İstanbul Avrupa yakasında kuaför önerebilecek varsa çok iyi olur

xAyz nasılsın canım. uzun zaman oldu tekrar döndüm bende bakımlara .

2 kere oldu tekrar yaptım kürü peşindende gliss keratin sıkıyorum saçıma ya bu sinameki umuşcık yapıyor saçımı yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…