Kızlaaar
13 aralık gecesine kadar bakım günleriymiş. Ama ben daha 8inde yaptım sinamekimi:26:
Sizce 13ünde de yapsam mı? Arası çok yakın oluyor ama 5 güncük :26:
Alexus sen bana yardımcı olmuştunn yine olur musun??Pazar pazartesiye denk gelen bakım günü yok mu ki :26:
Tabi ki diğer topik sakinlerinin de fikirlerini de beklerimm. Alexus kozmik bakımı düzenli takip ediyor diye direk ondan istedim
sen 10 cmlik uzama konusunda ne düşünüyorsun canım?ha bide yumurta maskesi var canım..ondada yumurtanın sarısıyla göz kararı zeytiyağını karıştırıp saçına sürüyosn ve streçliyosn yada havluyla kaplıyosn..
bu yazdıklarımın her biri bi tarif ben yumurtayı yapıcam yada mayayı maden suyum olaydı eydimuzlu tarif yaramıştı bana
canım mayada iyidir ben cildim için yapmıştım sadece ama saçada faydası oluyomuş ben uçlar için bi arayış içindeydim o diplere yapıldığı için uzamayla ilgili olduğu için yapmadım..dediğim gibi muz yıpranmış saçlar içindi ve iyi geldi..yumurtayıda bugün yaparım dedim ama rahatsızım bugün biraz saçımı bile anca yıkadım kaldı o yüzden..bu seferde değişiklik olsun mayayı yap hem iki kat etki günleri ya hazır belki saçın hemen olumlu bi tepki verirmayayı veya yumurta sarısını yapıyım o zaman kızlar ben
geçen hafta yumurta yapmıştım
ona devam mı etsem acaba yoksa mayaya mı geçsem bilemedim :44:
sen 10 cmlik uzama konusunda ne düşünüyorsun canım?
ay yok canım naptın 3ü yapcam bu cumacanım mayada iyidir ben cildim için yapmıştım sadece ama saçada faydası oluyomuş ben uçlar için bi arayış içindeydim o diplere yapıldığı için uzamayla ilgili olduğu için yapmadım..dediğim gibi muz yıpranmış saçlar içindi ve iyi geldi..yumurtayıda bugün yaparım dedim ama rahatsızım bugün biraz saçımı bile anca yıkadım kaldı o yüzden..bu seferde değişiklik olsun mayayı yap hem iki kat etki günleri ya hazır belki saçın hemen olumlu bi tepki verir
valla 4 5parmak diyelim 10cm e o zaman bence en fazla 2 3aydır yani canım..ama tabi kür vs şeylerle desteklenirse ki sen yapıyon ztn..kaçıncı kürdesin şeker 6mıydı 7mi en son
günaydın kızlar, kozmik sayfasında içeriği göremiyorum ben. neyse, sen 8inde yapmışsın, ben 9unda yapmıştım galiba sinameki. yarın tekrar yapalım bence. protein ve vitamin demiş, yumurtalı başka bir bakım da yapabilirsin istersen, ben yumurta kullanmıyorum, o yüzden sinameki mecburen. 5 gün ara o kadar da kısa değil.
ay yok canım naptın 3ü yapcam bu cuma
yağlarla falan desteklediğim için sana çok gelmiş
kuru maya alayım bugün o zaman bizde sadece yaş var
bu ayın sonunda bende saçımın fotoğrafını çekicem buraya yüklerim . ilk foto nisanda çekmişim en sonda temmuz başında . buldum onları . offf çok heyecanlı uzadımı acaba gerçi bana hiç uzamıyorlar gibi geliyor ama resimde anlarım bakalım . gerçi sonra kırılmalar dökülmelr başlayınca 3 parmak kestirmiştim 1 parmak gibide kendim evde kesmiştim . puf kesmeseydim keşke dahamı uzun olurdu acabakırılmalar olmasaydı iyidi işte .
bayanlar bide bişey merak ettim . fikri olan varsa yazarsa sevinirim . konu dışınada çıkmak istemiyorum. cildim bu aralar kötü olmaya başladı onun içinde yağ bakımları uygulamak istedim ama netten araştırınca bazı yağları saç için kullananlar var kafamı karıştıran yüzüme sürdğüm yağın saça faydası ne saçıma uyguladığım yağın yüze faydası ne . tuaf bi soru ama kafamı karıştırdı bu ikilem şimdi . hatta ben en iyisi aktardan hiç bi yağı ne saçıma ne yüzüme uygulim dedim soğukluk geldi biraz. yani yüze uyguladığım yağın saçımı uzatmada faydası yoksa uygulamamın da anlamı yok gibi geldi. ben en iyisi sarımsak maya yumurta zeytinyağımla mı devam edem puf
canım uzamıştır o günden bugüne..muhakkak foto ekle bende merak ettim bakıp yorum yapalım emin ol sevineceksin çünkü ben uzamıştır diye düşünüyorum..canım cilt için ööle aman aman kullanılan yağ yoktur bu arada haberin olsun ya gül suyudur ya lavanta yağıdır ya toniktir ya kremdir yada maya maskesi vb maskelerdir ancak bunlar olur yoksa saça uygulanan yağ yüze sürülmez düşünsene saçım çıksın diye sürdüğüm yağ sakal çıkarır yanitarif edemedim şimdi ama cilt sorunun ne söölersen belki bişiler önerebiliriz..
canım 13ü 23.42ye kadardı yanılmıyosam kozmik bakıma tekrar bir bak istersen..bugün çok yoruldumm
yarın yapsam da bakım günlerine girmiş oluyor muyum ?
malesef anneler ortalığı karıştırıyolar bazensaçımı uzatim derken yüzümde tüyleri uzatırmışımvazgeçtim zaten yüzüme uygulamam yağ falan araştırdım nette yağlar ciltte tüylenme yapar mı die uzman görüşlü sitelere baktım evet bazı cilt yapılarında tüylenme yaparmış. oda gelir beni bulur zaten en iyisi hiç bulaşmamak . zaten lazere gidiyorum tüyler bitsin die çabalıyorum .
bu son 1 yıldır cildim çok matlaştı rengim solgun cansız duruyor aynaya bakmak bile istemiyorum bazı zamanlar lazere bağladım ben ama bilmiyorum bugün eczaneye danıştım bayanla sohbet muhabbet içerisinde aldım bi krem bakalım inş.iyi gelir . konu dışına çıktım
canım inşallah uzamıştır . ben hep kısa saç kullandım nasıl geldim bu hallere nasıl hırs yaptım böle bilmiyorum. aslında biliyorum ahh annem ahhbi kere uzun saçlı görüm seni ne var kestirmesen diodu hep en sonunda dinledim annemi işte . ve en son lise dönemimde saçlarım uzundu ondan sonra hep kısa kullandım
hoşgeldin aramıza canım..bekliyoruz fotolarını umarım güzel sonuçlar alırsın sende..:)bu arada insan kendine bi kota koyunca ulaşıyor hatta geçiyor bile bundan emin olabilirsinMerhaba kızlar, belime kadar olan saçlarımı kesmek zorunda kaldım. Şu an omuzlarıma bile gelmiyorlar. Bende bakım kürlerine başlıyorum yarından itibaren. Fotoğrafları da koyarım, merak etmekteyim ne kadar uzayacak :))
canım malzemelerimizRKizlar cvp yaazmadiniz nasil yapicam sinemaki kurunu??
bu haftasonu bakımlara başlayalı 15 gün olcak
resim çekip karşılatrsam mı diye düşünüyorum
bir yandan da daha çok az oldu bir ayı bekle diyorum kendime bilemedim kızlar napsam
uzamadığını görürsem şevkim kırılır
buldum napıcağımıaslında sinameki 5. 6.kürden sonra kendini belli ediyo istersen 5.kürü yap ööle iki tane karşılaştırılabilecek foto ekle canım..hem zaten saçlrın da çok güzel acele etme sen nasıl eklersen ekle biz beğenicez :) uzama konusu içinde dediğim gibi yap istersen
Merhaba kızlar saçlarımı uzatmaya çalışıyorum bunu için hep beraber olursak destek olurz diye düşünüyorum belli günlerde resim koyalım hep beraber ve sonuçları hep beraber görelim :)
biri uzaktan biri yakından cekildiya o yüzden emin olamadım ama evet uzamıs zaten kendim hissediyodum uzadıgını ama fotograflarda yanıldım umarım yine bir şey yapmasamda elseve etkisini bu sekilde göstermeye devam eder
ya saçım bu kadar olsa yeter bana :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?