Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar, kozmik sayfasında içeriği göremiyorum ben. neyse, sen 8inde yapmışsın, ben 9unda yapmıştım galiba sinameki. yarın tekrar yapalım bence. protein ve vitamin demiş, yumurtalı başka bir bakım da yapabilirsin istersen, ben yumurta kullanmıyorum, o yüzden sinameki mecburen. 5 gün ara o kadar da kısa değil.

mayayı veya yumurta sarısını yapıyım o zaman kızlar ben
geçen hafta yumurta yapmıştım
ona devam mı etsem acaba yoksa mayaya mı geçsem bilemedim :44:

sen 10 cmlik uzama konusunda ne düşünüyorsun canım?

mayayı veya yumurta sarısını yapıyım o zaman kızlar ben
geçen hafta yumurta yapmıştım
ona devam mı etsem acaba yoksa mayaya mı geçsem bilemedim :44:
canım mayada iyidir ben cildim için yapmıştım sadece ama saçada faydası oluyomuş ben uçlar için bi arayış içindeydim o diplere yapıldığı için uzamayla ilgili olduğu için yapmadım..dediğim gibi muz yıpranmış saçlar içindi ve iyi geldi..yumurtayıda bugün yaparım dedim ama rahatsızım bugün biraz saçımı bile anca yıkadım kaldı o yüzden..bu seferde değişiklik olsun mayayı yap hem iki kat etki günleri ya hazır belki saçın hemen olumlu bi tepki verir

sen 10 cmlik uzama konusunda ne düşünüyorsun canım?

valla 4 5parmak diyelim 10cm e o zaman bence en fazla 2 3aydır yani canım..ama tabi kür vs şeylerle desteklenirse ki sen yapıyon ztn..kaçıncı kürdesin şeker 6mıydı 7mi en son

ay yok canım naptın 3ü yapcam bu cuma
yağlarla falan desteklediğim için sana çok gelmiş
kuru maya alayım bugün o zaman bizde sadece yaş var

bu ayın sonunda bende saçımın fotoğrafını çekicem buraya yüklerim . ilk foto nisanda çekmişim en sonda temmuz başında . buldum onları . offf çok heyecanlı uzadımı acaba gerçi bana hiç uzamıyorlar gibi geliyor ama resimde anlarım bakalım . gerçi sonra kırılmalar dökülmelr başlayınca 3 parmak kestirmiştim 1 parmak gibide kendim evde kesmiştim . puf kesmeseydim keşke dahamı uzun olurdu acaba kırılmalar olmasaydı iyidi işte .

bayanlar bide bişey merak ettim . fikri olan varsa yazarsa sevinirim . konu dışınada çıkmak istemiyorum. cildim bu aralar kötü olmaya başladı onun içinde yağ bakımları uygulamak istedim ama netten araştırınca bazı yağları saç için kullananlar var kafamı karıştıran yüzüme sürdğüm yağın saça faydası ne saçıma uyguladığım yağın yüze faydası ne . tuaf bi soru ama kafamı karıştırdı bu ikilem şimdi . hatta ben en iyisi aktardan hiç bi yağı ne saçıma ne yüzüme uygulim dedim soğukluk geldi biraz. yani yüze uyguladığım yağın saçımı uzatmada faydası yoksa uygulamamın da anlamı yok gibi geldi. ben en iyisi sarımsak maya yumurta zeytinyağımla mı devam edem puf

Ben de kullanmıyorum yumurta. Kokusuna katlanamıyorum. :120: Psikolojik benimki
Tamam yarın yapalım o zaman yarın
Teşekkür ederim

ay yok canım naptın 3ü yapcam bu cuma
yağlarla falan desteklediğim için sana çok gelmiş
kuru maya alayım bugün o zaman bizde sadece yaş var

canım pardon ya gözümün önüne birden sanki bugün 6.kürümü yaptım dedin gibi geldi cuma günü evet canım kuru maya al kabartma tozu gibi 5li filan satılıyo bi pakette hem cildin içinde kullanırsın..

canım uzamıştır o günden bugüne..muhakkak foto ekle bende merak ettim bakıp yorum yapalım emin ol sevineceksin çünkü ben uzamıştır diye düşünüyorum..canım cilt için ööle aman aman kullanılan yağ yoktur bu arada haberin olsun ya gül suyudur ya lavanta yağıdır ya toniktir ya kremdir yada maya maskesi vb maskelerdir ancak bunlar olur yoksa saça uygulanan yağ yüze sürülmez düşünsene saçım çıksın diye sürdüğüm yağ sakal çıkarır yani tarif edemedim şimdi ama cilt sorunun ne söölersen belki bişiler önerebiliriz..

bugün çok yoruldumm
yarın yapsam da bakım günlerine girmiş oluyor muyum ?

saçımı uzatim derken yüzümde tüyleri uzatırmışım vazgeçtim zaten yüzüme uygulamam yağ falan araştırdım nette yağlar ciltte tüylenme yapar mı die uzman görüşlü sitelere baktım evet bazı cilt yapılarında tüylenme yaparmış. oda gelir beni bulur zaten en iyisi hiç bulaşmamak . zaten lazere gidiyorum tüyler bitsin die çabalıyorum .

bu son 1 yıldır cildim çok matlaştı rengim solgun cansız duruyor aynaya bakmak bile istemiyorum bazı zamanlar lazere bağladım ben ama bilmiyorum bugün eczaneye danıştım bayanla sohbet muhabbet içerisinde aldım bi krem bakalım inş.iyi gelir . konu dışına çıktım

canım inşallah uzamıştır . ben hep kısa saç kullandım nasıl geldim bu hallere nasıl hırs yaptım böle bilmiyorum. aslında biliyorum ahh annem ahh bi kere uzun saçlı görüm seni ne var kestirmesen diodu hep en sonunda dinledim annemi işte . ve en son lise dönemimde saçlarım uzundu ondan sonra hep kısa kullandım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, belime kadar olan saçlarımı kesmek zorunda kaldım. Şu an omuzlarıma bile gelmiyorlar. Bende bakım kürlerine başlıyorum yarından itibaren. Fotoğrafları da koyarım, merak etmekteyim ne kadar uzayacak :))

bugün çok yoruldumm
yarın yapsam da bakım günlerine girmiş oluyor muyum ?
canım 13ü 23.42ye kadardı yanılmıyosam kozmik bakıma tekrar bir bak istersen..
malesef anneler ortalığı karıştırıyolar bazen canım birden nedense bende lazerden mi acaba diye düşünmeye başlamıştımki sende ööle demişsin nys krem almışsın onu bi kullanmaya devam et inş işine yarar yoksa ben sana bi iki bişi öneririm yine..bu arada foto koyki güzel yorumlarımızı duy yalnız önce sonra gibi görebileceğimiz iki foto olsun karşılaştırabilelim..
hoşgeldin aramıza canım..bekliyoruz fotolarını umarım güzel sonuçlar alırsın sende..:)bu arada insan kendine bi kota koyunca ulaşıyor hatta geçiyor bile bundan emin olabilirsin
RKizlar cvp yaazmadiniz nasil yapicam sinemaki kurunu??
canım malzemelerimiz
sinameki otu
bademyağı ve
bemiks ampul
karışımımızı da şöyle hazırlıyoruz:
yarımdan biraz az olacak şekilde bi çay bardağı(asıl tarifte 1çay bardağı diyor o fazla oluyo ama) suda sinameki otunu kaynat..süzdükten sonra(bize lazım olan suyu) ılıklaşsın ve sonra bemiks ampulü ve bademyağını ekle..saç diplerine sür ve başını sar bişilerle normalde yarım saat 1saat diyo 1 2saat beklettikten sonra saçını yıka..8hafta olmak şeklinde haftada 1kez bu kürü uygulucaksın ve 8haftanın bitiminde 2hafta ara verip takrar başlayabilirsin ikinci tura..bu arada kürünü ilerleyen zamanlarda zenginleştirebilirsin hint yağı vs yağlarla yada ampullerle ama ilk başlarda asıl kürden şaşmamanı öneririm canım kolay gelsin.. bu arada bademyağı ve sinameki otunu aktardan, bemiks ampulü eczaneden temin edebilirsin..

bu haftasonu bakımlara başlayalı 15 gün olcak
resim çekip karşılatrsam mı diye düşünüyorum
bir yandan da daha çok az oldu bir ayı bekle diyorum kendime bilemedim kızlar napsam
uzamadığını görürsem şevkim kırılır

aslında sinameki 5. 6.kürden sonra kendini belli ediyo istersen 5.kürü yap ööle iki tane karşılaştırılabilecek foto ekle canım..hem zaten saçlrın da çok güzel acele etme sen nasıl eklersen ekle biz beğenicez :) uzama konusu içinde dediğim gibi yap istersen

buldum napıcağımı
resim çekicem ama telefonumda durcak
önceki resimlerle karşılaştırma yapmayacağım
sonra dediğin gibi 5. küre geldiğimde falan da tekrar bir resim çekerim
üçünüde eklerim buraya güzelce karşılaştırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…