Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba, kürün orjinali 1 çaybardağı suda bir tutam sinameki kaynatıp ılıkken 1 kapak badem yağı ve 1 ampül bemix eklenecek.

bana 1 çaybardağı su fazla geliyor, o yüzden yarım çaybardağı su kullanıyorum.

onun dışında hepimiz ufak tefek değişiklikler de yapıyoruz kafamıza göre.

merhaba kızlar nasılsınız ?
ben bugün yağ karışımı uygulasam mı diye düşünüyorum
kararsız kaldım :44:

bu hafta yağ günü denk gelmeyecek gibi, belki önümüzdeki haftasonu. ben de istiyorum yarın öbürgün yapmayı. vaktin varsa yap gitsin. yağ gününde tekrar yaparsın

merhaba kızlar nasılsınız ?
ben bugün yağ karışımı uygulasam mı diye düşünüyorum
kararsız kaldım :44:

bu hafta yağ günü denk gelmeyecek gibi, belki önümüzdeki haftasonu. ben de istiyorum yarın öbürgün yapmayı. vaktin varsa yap gitsin. yağ gününde tekrar yaparsın
ben pek dikkat etmiyorum bu günlere ya
mesela cuma sinameki günüm
doğru bir gün mü?

ben de denemekten zarar gelmez diye bakıyorum siteden. bir de geçmiş aylara bakarak yaklaşık olarak tahmin ediyorum. cuma ucundan denk gelebilir ama daha çok ctesi pazar ptesi olacak gibi. sitede 1 gün öncesinde yazıyor günler.

ben pek dikkat etmiyorum bu günlere ya
mesela cuma sinameki günüm
doğru bir gün mü?

10 cmlik bir uzamayı ne kadar sürede elde ederim sizce?:26:

ben daha öncede uygulamıştım
o arada çok hızlı bir uzama olmuştu saçlarımda
ama resim çekmediğim ölçmediğim için tam anlayamamıştım
bu sefer temkinli hareket ediyorum

ahahaha yok bugün iyi günüm, evdeyim ve canım sıkılıyor, foruma bakıp duruyorum ben de.
malum arama sitelerinde kozmik bakım olarak aratırsan çıkıyor, orda ne gün ne bakıma uygun yazıyor.

Alexus tşkler bide şu gün olayı nasıl oluyo fazla oluyorum galiba :26:

Kizlar merhaba nasilsiniz??sinemaki malzemelerimi aldim simdi bana yardimci olun bakalim nasil yapcaz bu kuru.bende basliyim artik

kızlaaaarr!!
ne var ne yok canlar durumlar nasıl..
bu gece 12den sonra vitaminli maskelerimizi yapmaya başlıcaz taki 13ü 23.42ye kadar
eee kim hangi maskeyi düşünüyo söleyin bakam :))
bu süre iki kat onarım ve uzama sağlıyomuş esmerkraliçe çok iyi bi fırsat senin için canım bence bu iki günde yap bişiler..

ne önerirsin canım napıyım
yarın yapıcaktım birşeyler

ne önerirsin canım napıyım
yarın yapıcaktım birşeyler

1)Muzu badem yağıyla iyice karıştır ve saçlarına hafif masaj yaparak uygula. 15 dk kadar saçında bıraktıktan sonra, maden suyuyla durula. Ardından şampuanlayıp saç kremi sür..
2)Bir paket kuru mayayi bir kaba koyuyoruz uzerine, sicak su dokup karistiriyoruz istersen yumurta sarisida koyabilirsin yada sadece kuru maya . Bir saat bekletiyorsun sac diplerine surdukden sonra biraz masaj yapiyor ve sacini havlu yada streçle kapatiyorsun

Son düzenleme:
ha bide yumurta maskesi var canım..ondada yumurtanın sarısıyla göz kararı zeytiyağını karıştırıp saçına sürüyosn ve streçliyosn yada havluyla kaplıyosn..
bu yazdıklarımın her biri bi tarif ben yumurtayı yapıcam yada mayayı maden suyum olaydı eydi muzlu tarif yaramıştı bana

Kızlaaar
13 aralık gecesine kadar bakım günleriymiş. Ama ben daha 8inde yaptım sinamekimi:26:
Sizce 13ünde de yapsam mı? Arası çok yakın oluyor ama 5 güncük :26:
Alexus sen bana yardımcı olmuştunn yine olur musun?? Pazar pazartesiye denk gelen bakım günü yok mu ki :26:
Tabi ki diğer topik sakinlerinin de fikirlerini de beklerimm. Alexus kozmik bakımı düzenli takip ediyor diye direk ondan istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…