bence çok güzel uzamış artık belımde olmasından gectım bu boyda bıle olsun yeter bana......
moralleri bozmayalım
benim saçlarımda bi ara çok uzuyor sonra duruyor uzaması
buldum napıcağımı
resim çekicem ama telefonumda durcak
önceki resimlerle karşılaştırma yapmayacağım
sonra dediğin gibi 5. küre geldiğimde falan da tekrar bir resim çekerim
üçünüde eklerim buraya güzelce karşılaştırızz
Ve Cansin duruyo
canım google a kozmikbakım yaz bi blog çıkacak orda bizim bu yaptığımız kürlerden tut da her türlü bakım diyet vs nin aya göre düzenli günleri oluyo biz bu günlere uymaya çalışıyoruz ki daha çok verim elde edelim..kızlar bu kozmik dediğiniz şey ne oluyo
ben yarın maya maskesini yapıyorum
yapmazsam ceza ver bana xayx
sanırım cansız duran benim saçlarım da ben yorumlarınızdan hiçbişe anlayamadım yurtdışındanmısınız
biotinın başka yerlerimde ki tüyleride uzatacağından korktum ondan almadım :26:Yazdığım topiği bulamıyordum kaç gündürfot. çekecektim ama bir miskinlik var üstümde offf.
Lavanta tohumu saça iyi mi geliyormuş :26: biotin ve çinkoyu dışardan alabilirsiniz .Saça en iyi gelen şey bu ikisidir.
hergn kaynatıp içmek zor geliyor bunu yaben de ik sinamekimi pazartesi yaptım
ayrıca daha önce dediğim gibi kızlar,aktardan alacağınız 1-2 liralık lavanta tohumunu hergün demleyip bir bardak için düzenli olarak ve daha hızlı uzadığını görün.
baya da gidiyor o aldığınız birkaç liralık şey.
..
saçımı kestireli 2 hafta felan olmasına rağmen yine uzamış saçım.
2 cm kadar.
her gün düzenli içiyorum 3 gün önce de sinamekiye başladım.
biotinın başka yerlerimde ki tüyleride uzatacağından korktum ondan almadım :26:
Çabuk uzasın istiyorum ben derapunzellll olalım hepimiz.
Çinkoyu hergün mü içiyorsun ?5mglık biotini mutlaka allllllllllllll .Üstelik şaç kalitesinide arttırıyor .
o zaman ilacın adını ve kullanım şeklini rica edebilir miyimYok be canım :) ben geçen sene uzun bir süre kullandım .O bahsettiğin durumu hiç yaşamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?