Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heh benimde sölemek istediğim buydu canım :)
hem bölelikle daha bi azimli olursun elinde deliller var çünkü
ama dediğin gibi şimdilik bi karşılaştırmaya girme burda hep beraber bakarız hem sende daha çok farkına varırsın..

kızlar bu kozmik dediğiniz şey ne oluyo
canım google a kozmikbakım yaz bi blog çıkacak orda bizim bu yaptığımız kürlerden tut da her türlü bakım diyet vs nin aya göre düzenli günleri oluyo biz bu günlere uymaya çalışıyoruz ki daha çok verim elde edelim..

ben yarın maya maskesini yapıyorum
yapmazsam ceza ver bana xayx

ben yarın maya maskesini yapıyorum
yapmazsam ceza ver bana xayx

okeyto yarın 23.42ye kadar sorguya çekilmiş olacaksın şekerm
benimde yarın tempolu bi günüm olucak yoksa bende bişiler yapardım
gerçi dün kaş ve kirpik serumum var bitane içinde hintyağı susam yağı vs
ondan saçımın bi kısmına sürdüm ööle yattım ama

canım malzemelerimiz
sinameki otu
bademyağı ve
bemiks ampul
karışımımızı da şöyle hazırlıyoruz:
yarımdan biraz az olacak şekilde bi çay bardağı(asıl tarifte 1çay bardağı diyor o fazla oluyo ama) suda sinameki otunu kaynat..süzdükten sonra(bize lazım olan suyu) ılıklaşsın ve sonra bemiks ampulü ve bademyağını ekle..saç diplerine sür ve başını sar bişilerle normalde yarım saat 1saat diyo 1 2saat beklettikten sonra saçını yıka..8hafta olmak şeklinde haftada 1kez bu kürü uygulucaksın ve 8haftanın bitiminde 2hafta ara verip takrar başlayabilirsin ikinci tura..bu arada kürünü ilerleyen zamanlarda zenginleştirebilirsin hint yağı vs yağlarla yada ampullerle ama ilk başlarda asıl kürden şaşmamanı öneririm canım kolay gelsin.. bu arada bademyağı ve sinameki otunu aktardan, bemiks ampulü eczaneden temin edebilirsin..

Canim cok oluyorum ama badem yagini ne kadar koymaliyim??

kuru maya almayı unutunca sinamekimi aradan çıkartayım dedim
hem günü gelmiş sayılırdı

bugün olanca tembelliğime rağmen hadi kaçırmayayım bakım günümüzü dedim, ben de yaptım sinamekimi. hepimize hayırlı uğurlu olsun

ben de ik sinamekimi pazartesi yaptım

ayrıca daha önce dediğim gibi kızlar,aktardan alacağınız 1-2 liralık lavanta tohumunu hergün demleyip bir bardak için düzenli olarak ve daha hızlı uzadığını görün.

baya da gidiyor o aldığınız birkaç liralık şey.

..

saçımı kestireli 2 hafta felan olmasına rağmen yine uzamış saçım.

2 cm kadar.

her gün düzenli içiyorum 3 gün önce de sinamekiye başladım.

Yazdığım topiği bulamıyordum kaç gündür fot. çekecektim ama bir miskinlik var üstümde offf.

Lavanta tohumu saça iyi mi geliyormuş :26: biotin ve çinkoyu dışardan alabilirsiniz .Saça en iyi gelen şey bu ikisidir.

evt.ibrahim saraçoğlunun tavsiyesiymiş de lavanta tohumu.

ben çinko hapı da içiyorum

çabuk uzasınnn

Çabuk uzasın istiyorum ben de rapunzellll olalım hepimiz.

Çinkoyu hergün mü içiyorsun ?5mglık biotini mutlaka allllllllllllll .Üstelik şaç kalitesinide arttırıyor .

biotinın başka yerlerimde ki tüyleride uzatacağından korktum ondan almadım :26:
hergn kaynatıp içmek zor geliyor bunu ya
yoksa çok başlamak istiyorum

Çabuk uzasın istiyorum ben de rapunzellll olalım hepimiz.

Çinkoyu hergün mü içiyorsun ?5mglık biotini mutlaka allllllllllllll .Üstelik şaç kalitesinide arttırıyor .

evt cnm her gün içiyorum..bazen unutup benim bişey yapmam gerekiyodu diyorum saçımı düşününce aklıma geliyor.

biotini araştırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…