Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepimizin ruhu 18

o da bişey mi bana 20yaşındayken biri sormuştu yaşımı da unuttuğumdan 17demiştim kaç yıl öncede nasıl çakılı kalmışsam artık
off ya yaşla filan alakası yok 20tane kür yaparsak saç ööle bi uzarki hemde ne uzamak

bende 23................

inanmam senin fotoları gördüğümde (tabi arkadan gördük ama yüzünü görseydimde pek fikrimin değişeceğini sanmıyorum)
direk 17 18 zannettim hele evli olduğunu filan söleyince hiç inanamadım..şanslı hatunsun vesselam
ben saçıma bi krepe attırıcınca dahada bi yaşım varmış gibi hissediyom zaten olgun bi ifadem var
oysaki daha 21 im üzüleyim mi ağlayayım mı....

aaayyyyhhhh... şımardım...

selam hanimlaaarrr

pazar günü ilk sinameki kürümü yaptim badem yagi yokmus evde bende zeytin yagi kattim icine

bugün kimsenin sesi çıkmadı, dünkü palmer's hair treatment tecrübemi aktariyim ben de.
dün saçıma az miktarda ama diplere iyice yedirerek uyguladım ve bi 4-5 saat durdu kafamda. inek yalamış olmaktan korktuğum için 3 kere şampuanlayıp iyice temizlemeye çalıştım. saçlarım ıslakken bile gayet ağırlaşmıştı. neyse ki kuruyunca yağlı bir görünüm olmadı, ama saçlarım daha ağır ve dolgun duruyor. duraklama dönemini atlatıcam ben bunla, öyle hissettim
2 günde 1 saçlarımı yıkamadan önce sürüp bekletmeye karar verdim.

[SUP][/SUP]
olsun canım o da iyidir devam et kürüne..inş bikaç kürden sonra etkisini görmeye başlıcaksın..

benden evvel annem begendi kürü eskiden turp kürü yapiyordum ev cok kokuyordu. bu hic kokmadigi icin annem bunu devem ettirmemi söyledi

sagol cnm insallah görürüz hepimiz

Arkadaşlar merhaba ben bi hafta olcak karanfili uyguluyorum sinamekikürünü yazarmısınız içinde neler war onada başlayayım saçlarım kısa değil ama cansız belki faydası olur msj sayısına ulaşınca fotoda eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…