değişik bir kokusu var ama tadı kötü değil ben zorlanmadım içerken
zaten 15 gün boyunca içeceğiz
ben bugün başladım bakalım
cildi falanda güzelleştiriyormuş bu lavanta çayı
ooohhhhhh yarasın cnm...
evet kokusu baskıncnm
lavanta gibi kokar sadece kokulu baya.pek bi tadı yok öyle cnm.
hep okuduğum yerlerde 15 gün için bir kaç hafta ara verin diyordu15 gün mü içiliyormuş ki cnm:26:
ben aylardır hergün içiyorum.
kestrmeden önce de içiyordum çayı göğsüme yaklamıştı baya uzatmıştı.aylarca içtim yine içiyorum ben
hep okuduğum yerlerde 15 gün için bir kaç hafta ara verin diyordu
karaciğere çok faydalıymış
ama alışkanlık yapabildiği için ara ara kullanmak lazım
bence sende bikaç hafta ara ver sonra tekrar başla canım
biotinden ne gibi sonuçlar alınıyor maritsa
okudum etkilerini ama sen neler gözlemledin?
Canım geçen sene çok sıkıntılı bir dönem geçirmiştimo zamanlar saçlarım baya bir dökülüyordu .
Neyse doktorumda tavsiyesi ile birlikte biotine başladım .Kullandığımda hem saçımın dökülmesi durduhem de saç telim kalınlaştı , uzamaya baya yardımcı olmuştu .
Bu arada lavanta suyu cilde de çok iyi geliyor .Eğer cildin hassas tonik niyetine onu kullanabilirsin canım
Canım geçen sene çok sıkıntılı bir dönem geçirmiştimo zamanlar saçlarım baya bir dökülüyordu .
Neyse doktorumda tavsiyesi ile birlikte biotine başladım .Kullandığımda hem saçımın dökülmesi durduhem de saç telim kalınlaştı , uzamaya baya yardımcı olmuştu .
Bu arada lavanta suyu cilde de çok iyi geliyor .Eğer cildin hassas tonik niyetine onu kullanabilirsin canım
Eki Görüntüle 576325 işte istediğim model ve uzunluğu
hiç belime kadar gelsin diye hevesim yok benim hiç de olmadı:26:
hep bu uzunlukta sevmişimdir bide az daha uzun olabilir.
bence çok güzel uzamış artık belımde olmasından gectım bu boyda bıle olsun yeter bana......
qldn, senin saclarda guzel gorunuyorlar ve baya uzamislar , sanirim cabuk uzuyor bakim yapmadan uzatabildigine gore.
Gunaydin kizlarr gecen gun birinin tavsiyesiyle sampuanima sarimsak koydum.simdi kokusu cikmiyo sac koklerimden adam yanima yanasmiyo cikmiyo napicam beennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?