Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

değişik bir kokusu var ama tadı kötü değil ben zorlanmadım içerken
zaten 15 gün boyunca içeceğiz
ben bugün başladım bakalım
cildi falanda güzelleştiriyormuş bu lavanta çayı

15 gün mü içiliyormuş ki cnm:26:

ben aylardır hergün içiyorum.

kestrmeden önce de içiyordum çayı göğsüme yaklamıştı baya uzatmıştı.aylarca içtim yine içiyorum ben

biotinden ne gibi sonuçlar alınıyor maritsa

okudum etkilerini ama sen neler gözlemledin?

15 gün mü içiliyormuş ki cnm:26:

ben aylardır hergün içiyorum.

kestrmeden önce de içiyordum çayı göğsüme yaklamıştı baya uzatmıştı.aylarca içtim yine içiyorum ben
hep okuduğum yerlerde 15 gün için bir kaç hafta ara verin diyordu
karaciğere çok faydalıymış
ama alışkanlık yapabildiği için ara ara kullanmak lazım
bence sende bikaç hafta ara ver sonra tekrar başla canım

:26: tüh bunu bilseymişim daha önceden keşke neyse birkaç hafta içmiyim bari sağol tatlımm

biotinden ne gibi sonuçlar alınıyor maritsa

okudum etkilerini ama sen neler gözlemledin?

Canım geçen sene çok sıkıntılı bir dönem geçirmiştim o zamanlar saçlarım baya bir dökülüyordu .
Neyse doktorumda tavsiyesi ile birlikte biotine başladım .Kullandığımda hem saçımın dökülmesi durdu hem de saç telim kalınlaştı , uzamaya baya yardımcı olmuştu .

Bu arada lavanta suyu cilde de çok iyi geliyor .Eğer cildin hassas tonik niyetine onu kullanabilirsin canım

Son düzenleme:

ben lavanta yağını kullanıyorum ara sıra yüzüme önce cildim bi sızlıyo ama nasıl emiyo valla çok iyi geldi..
lavanta bulursam çayınada bi başlarım belki tşkler kızlar..

bunu fark etmiştim cildim daha iyi oldu demek bundanmış

...

hmm tamam cnm çinkoyu bitirince bide biotin alayım.

işte istediğim model ve uzunluğu

hiç belime kadar gelsin diye hevesim yok benim hiç de olmadı:26:

hep bu uzunlukta sevmişimdir bide az daha uzun olabilir.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 576325 işte istediğim model ve uzunluğu

hiç belime kadar gelsin diye hevesim yok benim hiç de olmadı:26:

hep bu uzunlukta sevmişimdir bide az daha uzun olabilir.

Aynen çok uzun saçla ben de rahat edemiyorum .
Model olarak bol krepe şart ve ortadan ayıramıyorum .Yüzüm toplu ve küçük olsa rahat edebilirdim belki .

Senin şu an boyutu nasıl ?

Kızlar biliyosunuz bu topiği sessiz sessiz takip ediyorum

Bugün sinameki kürümün içine başka yağlar da ekledim ben.

Saçlarımın dökülmesi çok artmıştı bu hafta. Dökülmeyi durdursun diye hindistan cevizi yağı ekledim özellikle.

Ugurbocuu senin saçların da çok dökülüyordu sanırım bu aralar. Hindistan cevizi yağını kesinlikle öneriyorum başta sana olmaz üzere herkese. Banyoda sadece 1 tel saçım döküldü. Sonrasında tararken hiç dökülmedi

Dökülme şikayeti olanlar saç diplerine direk sürüp 1 2 saat bekletip yıkayabilirler veya sinameki kürlerinin içine ekleyebilirler. Gerçekten çok etkili oldu

omzumu biraz geçiyor şuan cnm.

çok yolum yok sanırım istediğim boya çok bi zaman geçmeden gelir.

yani umarım...

ben de çok uzun saça hiç heves edemiyorumgöğüste az daha kısası hatta bana daha modern ve fresh görünüyor.bide kahkülsüzse çok hoş bi hava yaratıyor.

tabi bazılarında görünce beğeniyorum daha uzununu da.ama heves edemiyorum niyeyse.bende mi bi değişiklik var acep

bu saçlar bende olsa dayanamam hemen göğsümde kestiririm.

.......

saçlarını çok beğendiğim kadınlardan

bence çok güzel uzamış artık belımde olmasından gectım bu boyda bıle olsun yeter bana......

evet benimde saclarım omzumdaydı ilk bende öyle diyordum uzadı cok sükür :) seninkilerde uzar insallah elsevi denemelisin bence ben 2.kutumdayım 1 kutu daha bitiricem sonra bioblasın sarmasık özlüsünü alıcam kararımı değiştirmzsm :)

qldn, senin saclarda guzel gorunuyorlar ve baya uzamislar , sanirim cabuk uzuyor bakim yapmadan uzatabildigine gore.

hergün saçlarımı yıkıyorum ve elseve arginin le yıkıyorum sanırım bundan uzuyor yoksa bu 2 ayda bakım yapmadım :)

Gunaydin kizlarr gecen gun birinin tavsiyesiyle sampuanima sarimsak koydum.simdi kokusu cikmiyo sac koklerimden adam yanima yanasmiyo cikmiyo napicam beennn

Gunaydin kizlarr gecen gun birinin tavsiyesiyle sampuanima sarimsak koydum.simdi kokusu cikmiyo sac koklerimden adam yanima yanasmiyo cikmiyo napicam beennn

cnm
suyun içine sirke karıştırıp 1 dk filan bekletip yıkasan faydası olabilir:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…