Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin kizlarr gecen gun birinin tavsiyesiyle sampuanima sarimsak koydum.simdi kokusu cikmiyo sac koklerimden adam yanima yanasmiyo cikmiyo napicam beennn
Canım bir miktar su ile karıştır ve çok az çam terebentin kat .Durulama suyu içinde sirkeli suyu dene .

İnş canım saçların pek kısa değilmiş zaten :) kesin gelir yaza kadar.

Son koyduğun Gülşen bubikoglu'nun saçlarına bittimmmm özellikle rengine .
Bu uzunluktaki saçlarda kahkül olmamalı .

merhaba kızlar, hatırlar mısınız bilmem, saçımın tam ne kadar uzadığını ölçmek için bir tel beyaz saçımı dibinden kesmiştim. günlerdir o tek beyaz saçı arıyorum kafamda bit gibi :26: nihayet buldummmm

dinlendirme döneminden sonra saçımın uzamadığını zannediyordum, uzaması durdu diye düşünmüştüm ama beyaz saçı 28 kasımda kesmiştim. bugün tam 1,5cm olmuş. yani 15 günde 1,5 cm. ben saçım uzamıyor zannederken ayda 3 cm uzayacaksa süper

bu ara tatoş kafasını kazıttı galiba, uğramıyor artık

kızlar bende buraya yazmasamda sürekli sizi takip ediyroum. İlk kürümü 12/10'da yapmıştım. Şimdi dinlendirme dönemimin 2. haftasındayım. 1 aydır şampuanımda çam terebentin var ayrıca her banyodan sonra saç uçlarıma gliserin sürüyorum. Saçlarımda çok kırık vardı onlar bayağı toparlandı. Ama bana farkedilir bir uzama yokmuş gibi geliyor. Normal zamanda çıt çıt kullanıyorum belki ondan farkedemiyorumdur diye düşündüm ama geçen ay saçlarımı boyamıştım diplerim yeni yeni çıkıyo. Saçlarım omuzlarımın 1 karış altında. Acaba benim saçlarım artık uzamycak mı, en fazla bu kadar mı uzuyoÇalıştığım için her gün düzleştirici kullanıyorum. O yüzden mi fayda etmiyo? Aranızda saç şekillendirici kullanıpta saçını uzatan var mı?

ben saçlarıma çok nadiren ısı uygularım, fön ve düzleştirici gibi ve saç bakımıyla ilgili baktığım sitelerin tamamında saç uzatmak istiyorsanız düzleştiriciyi unutun diyor. uzatmak istiyorsan bir süre saçını yıpratacak uygulamalardan vazgeçsen iyi olur bence.

Düzleştiriciye o kadar alıştım ki dışarı çıkmayacaksam bile saçlarımın normal haliyle duramıyorum. Çok kötü görünüyolar. Şu düzleştiriciler nerden girdi hayatımıza. Napıcam ben offf

valla düzleştirici içinden çıkılmaz bir durum,, kullandıkça saçlar kötüleşiyor, kötüleştikçe düzleştirici kullanıyorsun, kullandıkça daha kötü oluyor ve böyle sürüp gidiyor. bırakmadığın sürece saçları düzeltme şansın yok gibi. uçlardan kırıkları aldırıp bir süre akşamları sarıp yatsan? ben normalde kelebek tokayla tepeden gevşek bir şekilde topluyorum, sadece özel bir yere gideceksem fön kullanıyorum, kurutmuyorum bile saçlarımı, kendi kendisine kurumasını bekliyorum.

Son düzenleme:
bende 3 haftadır kurutma makinasını çıkardım hayatımdan o kadar fark varki saçlarımda anlatamam.

saçlarımı sabah yıkayıp kurutma makinasıyla kurutuyordum hep . ama son 3 haftadır akşamları saçımı yıkayıp yanlardan arkadanlardan parça haline örüyorum öle yatıyorum sabah açıyorum örgüleri pamuk gibi saç yumuşacık.

saçlarımı kuruttuğum zaman saman gibi oluyordu bende diyorum o kadar bakım yaptım neden hala saman gibiler suçluyu buldum kurutma makinasıymış

Ben bi ara köpük sürüp kıvırcık yapıyodum. O zmnda düzleştiriciye göre toparlanmıştı. Ama şimdi düzleştiriciye o kadar alışmış ki saçlarım köpükle dalgalı bile olmuyo. Pırasa gibi oldu saçlarım. Brezilya fönü mü yaptırsam. Ama o da hem pahalı hem de saçlarım sadece düz mü olur kabarıklığını alır mı emin olamıyorum.

aynen aynen benim aklıma yattı :)
15 gün boyunca lavanta kürü yapıcam canım
15 günün sonunda sinamekide de 5. küre gelmiş oluyorum
yine uzama elde edemezsem başlıcam artık napıyımm
şu ara durdu uzaması ya normalde bakım yapmadan bile çabuk uzardı benim saçlarım

inş.gelir canım bakalım sabırsız bir tipim ben yaaa

gülşenin saçlar ben burdayım diye bağırıyo resmen bayılıyorum saçlarına.

canım brezilya fönü kurtuluş değil sonrasındada yıpranma oluyomuş bende ilk anlam verememiştim bu bakım mı saç şekillendirme mi diye ööle araştırdım ama dediğim gibi onun yerine saçınla uğraşmayı bırak takviye bişiler kullanırsın çoğumuzda uçlar için arayış içindeyiz yine paylaşırız duyduğumuz yada kullandığımz ürünlerin adlarını

gredel gördüğüm kadarıyla seninde gözün yükseklerde değil
bende çok uzun istemiyorum ya 10 santime ihtiyacım var
saçlarda inatlaştı bende

içlerinden gene deniz çakırın saçı güzel sağlıklı duruyo diğerleri herkeste var bence :26:
ama sağlıklı güzel uzunlukta olan saç olarak bi vahide gördüm ü bide ece gürsel i biliyorum başka yok bence ne emek onlarınki de

gredel gördüğüm kadarıyla seninde gözün yükseklerde değil
bende çok uzun istemiyorum ya 10 santime ihtiyacım var
saçlarda inatlaştı bende

olsun cnm geçer birden boy da atabilir yani genelde öyle oluyo çünkü

yaaa ben çok uzun ihtiyaç da duymam niyeyse çok da sevmem gereksiz gelir bana:26:

belli bi uzunluk yeter diye düşünürüm hep

cnm deniz çakırınkiler takma.zaten dergi çekimi için baya bi yapmışlar saçı
bana da yapsalar benimki de olur

zaten ben uzunluk olarak koydum daha çok sevdiğim uzunluk babında.ama hande soralın saçlarını beğenirimkendi saçları.

ünlüler arasında çok yok malesef doğal saçlı:26:

..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…