Canım bir miktar su ile karıştır ve çok az çam terebentin kat .Durulama suyu içinde sirkeli suyu dene .Gunaydin kizlarr gecen gun birinin tavsiyesiyle sampuanima sarimsak koydum.simdi kokusu cikmiyo sac koklerimden adam yanima yanasmiyo cikmiyo napicam beennn
omzumu biraz geçiyor şuan cnm.
çok yolum yok sanırım istediğim boya çok bi zaman geçmeden gelir.
yani umarım...
ben de çok uzun saça hiç heves edemiyorumgöğüste az daha kısası hatta bana daha modern ve fresh görünüyor.bide kahkülsüzse çok hoş bi hava yaratıyor.
tabi bazılarında görünce beğeniyorum daha uzununu da.ama heves edemiyorum niyeyse.bende mi bi değişiklik var acep
kızlar bende buraya yazmasamda sürekli sizi takip ediyroum. İlk kürümü 12/10'da yapmıştım. Şimdi dinlendirme dönemimin 2. haftasındayım. 1 aydır şampuanımda çam terebentin var ayrıca her banyodan sonra saç uçlarıma gliserin sürüyorum. Saçlarımda çok kırık vardı onlar bayağı toparlandı. Ama bana farkedilir bir uzama yokmuş gibi geliyor. Normal zamanda çıt çıt kullanıyorum belki ondan farkedemiyorumdur diye düşündüm ama geçen ay saçlarımı boyamıştım diplerim yeni yeni çıkıyo. Saçlarım omuzlarımın 1 karış altında. Acaba benim saçlarım artık uzamycak mı, en fazla bu kadar mı uzuyo Çalıştığım için her gün düzleştirici kullanıyorum. O yüzden mi fayda etmiyo? Aranızda saç şekillendirici kullanıpta saçını uzatan var mı?
ben saçlarıma çok nadiren ısı uygularım, fön ve düzleştirici gibi ve saç bakımıyla ilgili baktığım sitelerin tamamında saç uzatmak istiyorsanız düzleştiriciyi unutun diyor. uzatmak istiyorsan bir süre saçını yıpratacak uygulamalardan vazgeçsen iyi olur bence.
Düzleştiriciye o kadar alıştım ki dışarı çıkmayacaksam bile saçlarımın normal haliyle duramıyorum. Çok kötü görünüyolar. Şu düzleştiriciler nerden girdi hayatımıza. Napıcam ben offf
ne dersin başlayalım mı biotine
15 gün boyunca lavanta kürü yapıcam canımaynen aynen benim aklıma yattı :)
Canım bir miktar su ile karıştır ve çok az çam terebentin kat .Durulama suyu içinde sirkeli suyu dene .
İnş canımsaçların pek kısa değilmiş zaten :) kesin gelir yaza kadar.
Son koyduğun Gülşen bubikoglu'nun saçlarına bittimmmmözellikle rengine .
Bu uzunluktaki saçlarda kahkül olmamalı .
Ben bi ara köpük sürüp kıvırcık yapıyodum. O zmnda düzleştiriciye göre toparlanmıştı. Ama şimdi düzleştiriciye o kadar alışmış ki saçlarım köpükle dalgalı bile olmuyo. Pırasa gibi oldu saçlarım. Brezilya fönü mü yaptırsam. Ama o da hem pahalı hem de saçlarım sadece düz mü olur kabarıklığını alır mı emin olamıyorum.
gredel gördüğüm kadarıyla seninde gözün yükseklerde değil
bende çok uzun istemiyorum ya 10 santime ihtiyacım var
saçlarda inatlaştı bende
içlerinden gene deniz çakırın saçı güzel sağlıklı duruyo diğerleri herkeste var bence :26:
ama sağlıklı güzel uzunlukta olan saç olarak bi vahide gördüm ü bide ece gürsel i biliyorum başka yok bence ne emek onlarınki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?