Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun cnm geçer birden boy da atabilir yani genelde öyle oluyo çünkü

yaaa ben çok uzun ihtiyaç da duymam niyeyse çok da sevmem gereksiz gelir bana:26:

belli bi uzunluk yeter diye düşünürüm hep
bugünde içtim lavantamı
etkisini ne zamandan sonra gösterir sence

bnmde saç dökülmem durdu bütün dökülecek saçlar döküldü sanırımki foto koysam ordan bıle bellı olur nasıl azaldıgı. neysekı bitti 4 5 tel ancak dökülüyo şimdi ama saç kalmadı mevsımı gelmiş sanırım bide saçın bı ömrü olurmuş 2 yılla 6 yıl arasında değişirmiş örnek verıyorum bnm saç telımın ömrü 2 yıl ise asla belıme kadar uzamazmış saçım en fazla 2 yıllık uzarmış ve dökülürmüş bi taraftan saç ama güçlüyse 6 yıl dayanan saçlar oluyomuş bu genetık tabı 6 yıllık uzarmış hele de hızlı uzuyosa kalçaya kadar uzar bununla bı yazı var nette okursanız iyi olur bnce..........

bunlarda fazla uzun olmuş gredel ben bu kadar uzun saçı katsız sevmıyorum modern durmuyo...hele son koydukların...

Bende bu son koyulan fotolar kadar uzun sacı sevmiyorum beli gecti mi aklima hep koyde iki yandan orup tulbent baglarlar ya onlar geliyor aklima. En uzun sac bel veya 1 2 cm daha uzunu :) tabi bence buu

ben de maximum göğüs altında seviyorum.

daha fazlasını çok hoş bulmuyorum ve de kullanmam sanırım hiç:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…