kızlarrr kür nasıl gidiyor..
ben halen bişey yapmadım..
bıraktım kendi hallerineeee saçlarımıııı sanırım buaraa depresyona girdimmmm bırakın şaçı tırnagıma bile oje sürmüyorummmmmmmmm
sanırım yaşlanmaya başladımmmmm yaş 38 oluncaaaa
valla bende bırakcam sanırım bu gidişlekızlarrr kür nasıl gidiyor..
bıraktım kendi hallerineeee saçlarımıııı sanırım buaraa depresyona girdimmmm bırakın şaçı tırnagıma bile oje sürmüyorummmmmmmmm
valla bende bırakcam sanırım bu gidişle
o kadar uğraşıyorum kıpırdanma yok
yıpranmasın diye düzleştiricide kullanmıyorum
çok çirkin hissediyorum kendimi
sabretmek gerekiyor bu saç işlerinde:26:
ben de çok sabırsızım.nerdeyse zaten 2 senedir ayda yılda bir düzleştiriyorum.
şuanda da saçım hiç zarar görmesin diye hüç yanına yanaşmıyorum düzleştiricinin.ufff :S
bayan olmak bazen çok zor geliyor
en iyisi saçını toplayıp gezmek yaa.sonra bir gün bi fark ediyorsun açıkken ki uzamışlaryani umarım..
saçlarım hızlı uzar normaldesana da yakıştıramadım şimdi
benim bakımlara başlayalı tam 12 hafta oldu, normalde pazar günleri foto koyuyordum ama yarın eşim evde olmayacak, bugün saçlarımı yıkadıktan sonra eklicem foto. ben saçlarımın gidişinden çok memnunum. henüz çok fazla uzamadıysa da pek havalı hissediyorum. sabretmeden sonuç alınmıyor maalesef. azmettim mart sonuna kadar aksatmicam bakımlarımı.
hüç ne yaaaa
kızlarrr kür nasıl gidiyor..
ohoooo benden beter cıktınız sizde yaaa 3 ay ugrastımda ondan sonra bırakmaya kalktım ben ki yıne de bırakmadım erken başladınız sizde........
valla bende bırakcam sanırım bu gidişle
o kadar uğraşıyorum kıpırdanma yok
yıpranmasın diye düzleştiricide kullanmıyorum
çok çirkin hissediyorum kendimi
sabretmek gerekiyor bu saç işlerinde:26:
ben de çok sabırsızım.nerdeyse zaten 2 senedir ayda yılda bir düzleştiriyorum.
şuanda da saçım hiç zarar görmesin diye hüç yanına yanaşmıyorum düzleştiricinin.ufff :S
bayan olmak bazen çok zor geliyor
en iyisi saçını toplayıp gezmek yaa.sonra bir gün bi fark ediyorsun açıkken ki uzamışlaryani umarım..
bnmde sacım böle olsun göğsumun altında rengide böle olsun yanımda da sadece kocam olsun..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?