Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu boyut ve modeli seviyorum .Yüz şeklime en uygunu bu gibi.
Bakım yaptığım için ,boyama olaylarına ara verdim kızlar.

dolgun,güze,lhavalı saçlar..

eskilerin benim iki bileğim kalığında örgüleri varmış..

o zaman yiyecekler doğal,su da böyle değilmiş tabi.

eskilere çok özeniyorum

kızlarrr kür nasıl gidiyor..
ben halen bişey yapmadım..
bıraktım kendi hallerineeee saçlarımıııı sanırım buaraa depresyona girdimmmm bırakın şaçı tırnagıma bile oje sürmüyorummmmmmmmm
sanırım yaşlanmaya başladımmmmm yaş 38 oluncaaaa

bir kadın her yaşında ayrı güzeldir.yaşlılık yok

yaşlanmak demeyelim biz ona.zamanla dönüşür her şey farklı anlamlar kazanır.

kendimizi bırakmak yoookk

hiç yakıştıramadım valla. ben saçımı kremledim, bir kaç saat sonra duş alıcam (2 saat farkımız var) sonra giyinip süslenip dansa gidicem. 38 dediğin nedir, sadece bir rakam. ben de 39 ama 19 yada 29 yaşımdan daha gencim güzelim

valla bende bırakcam sanırım bu gidişle
o kadar uğraşıyorum kıpırdanma yok
yıpranmasın diye düzleştiricide kullanmıyorum
çok çirkin hissediyorum kendimi

sabretmek gerekiyor bu saç işlerinde:26:

ben de çok sabırsızım.nerdeyse zaten 2 senedir ayda yılda bir düzleştiriyorum.

şuanda da saçım hiç zarar görmesin diye hüç yanına yanaşmıyorum düzleştiricinin.ufff :S

bayan olmak bazen çok zor geliyor

en iyisi saçını toplayıp gezmek yaa.sonra bir gün bi fark ediyorsun açıkken ki uzamışlaryani umarım..

sana da yakıştıramadım şimdi
benim bakımlara başlayalı tam 12 hafta oldu, normalde pazar günleri foto koyuyordum ama yarın eşim evde olmayacak, bugün saçlarımı yıkadıktan sonra eklicem foto. ben saçlarımın gidişinden çok memnunum. henüz çok fazla uzamadıysa da pek havalı hissediyorum. sabretmeden sonuç alınmıyor maalesef. azmettim mart sonuna kadar aksatmicam bakımlarımı.

Son düzenleme:

hüç ne yaaaa

saçlarım hızlı uzar normalde
bakımlara başladığımdan beri durdu sanki diplerimden anlıyorum
hani herşeyi karıştırsam anlıcam çok geldi dicem
ama sadece sinameki yapıyorum birde eserse yağ bakımı

ben de bu saçları ve yanında da bu adamı istiyorum

Son düzenleme:

bırakma bırakma bak bnm hiç bişi yolunda gıtmıyo yinede bırakmıyorum..........

ohoooo benden beter cıktınız sizde yaaa 3 ay ugrastımda ondan sonra bırakmaya kalktım ben ki yıne de bırakmadım erken başladınız sizde........

evet evet öğrencıyken yaz tatılı boyunca sacımı hep sabah kalkıp toplamısım hiç açmamısım dolaş dolaş olurdu toplar gezerdım ugrasmazdım yazın sonuna doğru ablam düz fön çekmişti ay nasıl uzamış demiştim..

bnmde sacım böle olsun göğsumun altında rengide böle olsun yanımda da sadece kocam olsun..................

Eklentiler

• $7.webp
    24 KB · Görüntüleme: 48
güzelmiş valla rengi, çok beğendim. ben boya yapmamak için inat ettim, o yüzden hep koyu renkli saçlara bakıyorum. bir ara uçlarından açsam mı diye düşünmüştüm ama o da uçlarını yıpratacak nihayetinde, vaz geçtim. belime kadar uzatmayı becerebilirsem belki aralara gölge attırırım ilerde ben de.

bnmde sacım böle olsun göğsumun altında rengide böle olsun yanımda da sadece kocam olsun..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…