Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım gercekten cok ıyı uzamıs bır 3 ay sonrabelını asar boyu maşallah

kızlar bende gene duramadım bi foto ekleyim dedim herkes uzamış diyo saçıma bide sizlerin yorumunu almak istedim..mavi olan son çekildiğim tabi saçımın biri dalgalı biri yarı düz yarı dalgalı gibi o yüzden waaooww gibi bi tepki beklemiyoruım ama yinede merak ettim söleyeceklerinizi..şimdiden tşk..bu arada 7.kürümü yapamadan malzemelerimin bi kısmı bitti sanırım bu son iki kürü zeytinyağıyla yapmak zorunda kalıcam ha tabi bemiksimde yok hayırlısı

xayx
hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun bakalım

canıımmm..:) iyiyim napım ya bnmde gözüm seni aradı valla kararsızlardayım şu ara sinameki malzemelerim bitti birazcık 7.kürü yapıcam ama acaba takviye bişiler mi kullansam yoksa şimdiden dinlenmeye mi geçsem :44: çıkıp almam imkansız gözüküyo malesef

ilk resimle ikinci resim arasında fark var tabiki ama dalgalı ve düz farkı olduğ için mi bilemedm canım
bu arada saçının düz halinede bittim
uzamadan öte bir parlaklık var canlılık gelmiş ya süper bence

çıkıp alma durumun yoksa
yapmakta istiyorsan bence yap canım
başka yağlardan kullan
bal varsa bal kat

Kızlar yine ben

Bi sorum olacak

400 ml şampuana 1 ampul bepanthen ekledim. Az mı gelir? İkinciyi de eklemeli miyim sizce?:44:

xAyx, arada ne kadarlık bir süre farkı var 7 haftalık mı? Uzama var ama şunu farkettim ben katlı kesim saçın kısa katlar daha çok uzamış uzun olanlara göre katı biraz azalmış gbi geldi bana. Bir de ilk resimde saçların fotoğrafa sığarken 2. de sığmıyor orda da uzadığı belli.

bugün tam 3 ay oldu kürlere başlayalı. omzumdan belime kadar uzama olmadı tabii ama buyrun

Eki Görüntüle 577657

Alexus seninki de güzel uzamış. Beline gelmese de normalde zaten yavaş uzayan saçlar 3 ayda 3 cm uzar, hızlı uzuyorsa da 3 ayda 6 cm kadar uzar. Ama seninkinde 10 cmden fazla uzamış gibi gözüküyor. Sinamekinin faydası olmuş yani.

Canım uzamayı ben fark edemedim birisi düz birisi dalgalı olunca ama saçının son hali çok daha sağlıklı görünüyo

canım teşekkür ederim..evet bende onu farkettim bide şöle bişe varki saçımın alt kısımlarından çok katlar uzayıp yetişiyo biraz sanki diğerlerine bnmde istediğim oydu aslında ama ilerki zamanlarda gene düz haliyle koyarım foto

çıkıp alma durumun yoksa
yapmakta istiyorsan bence yap canım
başka yağlardan kullan
bal varsa bal kat
canım sanırım ööle olacak olmadı zeytinyağına sarımsak katar bekletir onu katarım balda olabilir dediğin gibi bademyağının yerine bi nevi :)) bemiks olmadan idare edicem mecbur
Kızlar yine ben

Bi sorum olacak

400 ml şampuana 1 ampul bepanthen ekledim. Az mı gelir? İkinciyi de eklemeli miyim sizce?:44:

canım bende 1tane kırdım 2 tanede katılabilir aslında ama yeter sanırım :44: bioblasa mı kattın :)

Canım uzamayı ben fark edemedim birisi düz birisi dalgalı olunca ama saçının son hali çok daha sağlıklı görünüyo

canım tşkler..bende biliyodm aslında böle olacağını ama bidahakine yine düz saçımı eklicem..sinameki yarıyo evet birazda olsa canlandı saçlarım(birazda kısmı arada düzleştirici kullanmamla ilgili )

Evett bioblasa kattım
Orda sorduma ama cevap alamayınca buraya yazdım bi de
Bi de benimki kremli şampuan bepanthen ampul de kremin sıvı hali olunca cesaret edemedim :26:
1 iyidir o zaman kalsın öyle

denemem çook teşekkür ederim yorum için aslında bnm amacımda kısa katları diğerlerine yetiştirebilmekti :) bidahaki fotomu yine düz saçlı koyucam inş o zaman farkedilir bugün birden aklıma esti aklımdayken çekip ekleyim dedim bu arada ilk foto 26kasım olarak kayıtlı pc ye hemende buraya eklemiştim zaten..bide burdaki tarihe bakayım önceki sayfalardan net bişi sölerim canım

Evett bioblasa kattım
Orda sorduma ama cevap alamayınca buraya yazdım bi de
Bi de benimki kremli şampuan bepanthen ampul de kremin sıvı hali olunca cesaret edemedim :26:
1 iyidir o zaman kalsın öyle

yok yok kremli olmasından çekinme canım bildiğimizin dışında bi kremi var bionun bu arada diğer sayfayı görmedim galiba görseydim ordan yazardım cvp..inş yarar işine ben evigen de kırmıştım bitane yine aklında bulunsun

B12 kırsam mı ki ben de :26:
Bemiksimi kırmam son 4 tane kaldı zaten onları da kürde kullanıcam Evigenim de yok.
Olsun canım orası burası önemli değil. Önemli olan cevap almak

B12 kırsam mı ki ben de :26:
Bemiksimi kırmam son 4 tane kaldı zaten onları da kürde kullanıcam Evigenim de yok.
Olsun canım orası burası önemli değil. Önemli olan cevap almak

bepanteni küre katıyosan eşitlensinler diye bemiks kat bence hani bemiksten 3tane kalacak bepantenden de ööleyse kır ikisini bir alırsın 3e 3kalsınlar..yok sayılar farklıysa bepanten kır 2tane bu ne yaman çelişki yaa tarif edemedim bi türlü anladın sen onu

Küre bugüne kadar bepanthen katmadım hiç canım. Şimdi şampuana ekledim 1 ampul. Evde bemiks harici bi de B12 vitamini var sadece onu mu ekleyim yoksa 2 bepanthen mi olsun? Yoksa hepsi mi(2 bepanthen 1 B12 ampulü) olsun :44:

kızlar çok alakasız olucak ama birşey sormak istiyorum
evigen e vitamini
bemiks b vitamini
bephanten ne vitamini :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…