benim kuaförüm yapıyor canım
gösteriyor şu kadar alıyorum diye ondan fazla kesmiyor
geçen salaklık edip başka bir yere gittim budadı saçlarımı ama anladım kendi kuaförümn değerini
şimdi istediğim boya gelsin o zaman ayda bir gider kestirrm hep kısalmaz hemde yavaş yavaş katlar gider diye düşünüyorum.
esmer kraliçe karışıklık olducanım gercekten cok ıyı uzamıs bır 3 ay sonrabelını asar boyu maşallah
anladım zaten canımesmer kraliçe karışıklık oldumesajım alexus aydı
xayx
hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun bakalım
kızlar bende gene duramadım bi foto ekleyim dedim herkes uzamış diyo saçıma bide sizlerin yorumunu almak istedim..mavi olan son çekildiğim tabi saçımın biri dalgalı biri yarı düz yarı dalgalı gibi o yüzden waaooww gibi bi tepki beklemiyoruım ama yinede merak ettim söleyeceklerinizi..şimdiden tşk..bu arada 7.kürümü yapamadan malzemelerimin bi kısmı bitti sanırım bu son iki kürü zeytinyağıyla yapmak zorunda kalıcam ha tabi bemiksimde yokhayırlısı
Eki Görüntüle 577752 Eki Görüntüle 577774 Eki Görüntüle 577789
çıkıp alma durumun yoksacanıımmm..:) iyiyim napım ya bnmde gözüm seni aradı vallakararsızlardayım şu ara sinameki malzemelerim bitti birazcık 7.kürü yapıcam ama acaba takviye bişiler mi kullansam yoksa şimdiden dinlenmeye mi geçsem :44: çıkıp almam imkansız gözüküyo malesef
xAyx, arada ne kadarlık bir süre farkı var 7 haftalık mı? Uzama var ama şunu farkettim ben katlı kesim saçın kısa katlar daha çok uzamış uzun olanlara göre katı biraz azalmış gbi geldi bana. Bir de ilk resimde saçların fotoğrafa sığarken 2. de sığmıyor orda da uzadığı belli.kızlar bende gene duramadım bi foto ekleyim dedim herkes uzamış diyo saçıma bide sizlerin yorumunu almak istedim..mavi olan son çekildiğim tabi saçımın biri dalgalı biri yarı düz yarı dalgalı gibi o yüzden waaooww gibi bi tepki beklemiyoruım ama yinede merak ettim söleyeceklerinizi..şimdiden tşk..bu arada 7.kürümü yapamadan malzemelerimin bi kısmı bitti sanırım bu son iki kürü zeytinyağıyla yapmak zorunda kalıcam ha tabi bemiksimde yokhayırlısı
bugün tam 3 ay oldu kürlere başlayalı. omzumdan belime kadar uzama olmadı tabii ama buyrun
Eki Görüntüle 577657
kızlar bende gene duramadım bi foto ekleyim dedim herkes uzamış diyo saçıma bide sizlerin yorumunu almak istedim..mavi olan son çekildiğim tabi saçımın biri dalgalı biri yarı düz yarı dalgalı gibi o yüzden waaooww gibi bi tepki beklemiyoruım ama yinede merak ettim söleyeceklerinizi..şimdiden tşk..bu arada 7.kürümü yapamadan malzemelerimin bi kısmı bitti sanırım bu son iki kürü zeytinyağıyla yapmak zorunda kalıcam ha tabi bemiksimde yokhayırlısı
canım teşekkür ederim..evet bende onu farkettim bide şöle bişe varki saçımın alt kısımlarından çok katlar uzayıp yetişiyo biraz sanki diğerlerine bnmde istediğim oydu aslında ama ilerki zamanlarda gene düz haliyle koyarım fotoilk resimle ikinci resim arasında fark var tabiki ama dalgalı ve düz farkı olduğ için mi bilemedm canım
bu arada saçının düz halinede bittim
uzamadan öte bir parlaklık var canlılık gelmiş ya süper bence[/B]
canım sanırım ööle olacak olmadı zeytinyağına sarımsak katar bekletir onu katarım balda olabilir dediğin gibi bademyağının yerine bi nevi :)) bemiks olmadan idare edicem mecbur
çıkıp alma durumun yoksa
yapmakta istiyorsan bence yap canım
başka yağlardan kullan
bal varsa bal kat
Kızlar yine ben
Bi sorum olacak
400 ml şampuana 1 ampul bepanthen ekledim. Az mı gelir? İkinciyi de eklemeli miyim sizce?:44:
Canım uzamayı ben fark edemedim birisi düz birisi dalgalı olunca ama saçının son hali çok daha sağlıklı görünüyo
canım teşekkür ederim..evet bende onu farkettim bide şöle bişe varki saçımın alt kısımlarından çok katlar uzayıp yetişiyo biraz sanki diğerlerine bnmde istediğim oydu aslında ama ilerki zamanlarda gene düz haliyle koyarım foto
canım sanırım ööle olacak olmadı zeytinyağına sarımsak katar bekletir onu katarım balda olabilir dediğin gibi bademyağının yerine bi nevi :)) bemiks olmadan idare edicem mecbur
canım bende 1tane kırdım 2 tanede katılabilir aslında ama yeter sanırım :44: bioblasa mı kattın :)
Evett bioblasa kattım
Orda sorduma ama cevap alamayınca buraya yazdım bi de
Bi de benimki kremli şampuan bepanthen ampul de kremin sıvı hali olunca cesaret edemedim :26:
1 iyidir o zaman kalsın öyle
yok yok kremli olmasından çekinme canım bildiğimizin dışında bi kremi var bionunbu arada diğer sayfayı görmedim galiba görseydim ordan yazardım cvp..inş yarar işine ben evigen de kırmıştım bitane yine aklında bulunsun
B12 kırsam mı ki ben de :26:
Bemiksimi kırmam son 4 tane kaldı zaten onları da kürde kullanıcamEvigenim de yok.
Olsun canım orası burası önemli değil. Önemli olan cevap almak
bepanteni küre katıyosan eşitlensinler diye bemiks kat bence hani bemiksten 3tane kalacak bepantenden de ööleyse kır ikisini bir alırsın 3e 3kalsınlar..yok sayılar farklıysa bepanten kır 2tanebu ne yaman çelişki yaa tarif edemedim bi türlü anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?