Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hangi malzemen eksikki? .s

bademyağımla bemiksim bitti canım anlayacağın bi sinameki varalma şansımda yok şu son 2kürüde artık balla ve zeytinyağıyla idare edicem dünden zeytinyağına sarımsak koymuştum bugün birazını sürdüm yarında sinamekiye onu katıcam artık neyse bu da bişedir sonra dinlendirmeye alıyorum saçları ocağın ortasına doğru başlıycam 2.tura..

böylede güzel görünüyor.gündüz tlefonla çeker koyarsın yine de okey olur bence

katılıyorum çok hoş ben çok beğendim acep yaptırsam mı bende :44: beyaz ten yeşil gözlüyüm kendi saçımın rengini bulursam onuda ekleyim bi arada fikir verin bana olur mu olmaz mı diye kızlar ya röfle yada krepe balyaj yaptırıcam..

bu sefrlik öyle yap cnm bence yine işe yarar z.yagını badem yagı yerine kullanmıştım bende ilk kürde .bence badem yagından aşagı kalır yanı yok bu kürde ztn önemli olan sinemaki bemixide bi sonraki küre eklersin

Son düzenleme:

evet bencede canım moralimi bozmuyorum ne sürersem iyi gelicek bööle avutmalıyım kendimi yoksa iyi geleceği varsada tepmiş olucam huyumu biliyorum..zaten 2kür kaldı ısırgan suyuylada durularım bi deneyeyim onuda..no problem

ısırgann suyu işe yarıyomu kullananlar memnun denemedim hiç onu.canını sıkma işe yarar herşekilde okadar bakım yapıyorz nolcak bi hafta malzeme eksik olsa:)

ısırgann suyu işe yarıyomu kullananlar memnun denemedim hiç onu.canını sıkma işe yarar herşekilde okadar bakım yapıyorz nolcak bi hafta malzeme eksik olsa:)
evet canım hem sarımsağıda deneme şansım oldu böölece..ısırgan suyunu bazısı övdü bazısı iyi gelmiyo dedi tabi bu herşey gibi değişkenlik gösteren bişi herkeste ayrı sonuçları olabilir..ben aslında kozmikbakıma uymuştum onu demleyip içiyodm birazcık kaldı onuda bööle kullanayım bari dedim anlayacağın bu son 2kürde voleyi vurucam hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum du bakalım hayırlısı

valla dene işine yararsa bekliyorum güzel haberleri ona göre :):) hadi ben yatim köpegim bile gelip gelip pcye pati atıo kapatta yatalım artık die:) iyi geceler cnm

kızlar ben en son sinamekimi perşembe günü yapmıştım
bakım günlerine girsin diye yarında yapsam mı
yoksa çok mu erken olur
help mee :26:

canım ben ilk turda hep haftada bir yapmıştım ama artık keyfim ne zaman gelirse o zaman yapıyorum :26:
sinameki çok gelir ama kozmik günü de kaçırmayayım dersen, zeytinyağ ve badem yağı karıştırıp bakım yapabilirsin. yada herhangi başka yağlar, böylece sinamekiyi o kadar sık kullanmamış olursun ama saçların yine bakım görür

kızlar ben en son sinamekimi perşembe günü yapmıştım
bakım günlerine girsin diye yarında yapsam mı
yoksa çok mu erken olur
help mee :26:

canım nasıl mutlu oldum anlatamam çok teşekkürler güzel yorumun için inanırmısın durdum yüklediğim foto ya bakıyorum o saç nasıl o halden bu halde geldi die . ilk resimde gördüğün gibi nasıl bi kötü kesim var 2012 yılımı kötü bi saçla geçirdim desem yeridir . istediğin kadar makyaj yap istediğim kadar güzel giyin ama saçlar kötüyse gerçekten bütün görünüşünü moralini motiveni etkiliyor.toplasan toplanmıyor bıraksan yoluk gibi yamuk yumuk duruyor .

hani uzamaya başlıyo ama bi taraf uzun bi taraf kısa uzadığını bile anlamıyorsun 1.ci ve 2.ci resimde görüyosun ee kırılmalar da olunca hepten eğri büğrü olmaya başladı . kuaföre gittiğimde 3 parmak tek makas vurdurdum hiç öle model falan verdirmedim . yani yamuk kısımları düzelttirdim o yüzden hep kısa geliyodu bana anlamıyordum . eski resimlerle yenisini karşılaştırınca ben kendim bile motive oldum . 5 ay hiç çekmediğim için anlamıyordum . sende öle yap uzun aralıklarla çek . süpriz oluyor sana . inşallah sende istediğin saça kavuşursun çok iyi anlarım seni bu konuda benimde daha zamanın var bakımlara kaldığım yerden devam

redfruits saçların kestirmene rağmen çok güzel uzamış. Bazen bana da öyle hiç uzamıyor gibi geliyor ama fotoğraflar uzadığını gösteriyor ve motive ediyor insanı :)

çok teşekkürler kesinlikle haklısın resim olayını kk'nın güzel bayanlarından görmüştüm bende yoksa aklıma gelmezdi . motive ediyor insanı

canım yaglı bakımı dun yapmıstım
cok yag surunce saclarım agırlasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…