canım fotogrf mak yok kayıp oglan nereye attıysa? bunlar telle anca oldu sabakleyin bularııımm..........
hangi malzemen eksikki? .s
böylede güzel görünüyor.gündüz tlefonla çeker koyarsın yine de okey olur bence
bademyağımla bemiksim bitti canım anlayacağın bi sinameki varalma şansımda yok şu son 2kürüde artık balla ve zeytinyağıyla idare edicem dünden zeytinyağına sarımsak koymuştum bugün birazını sürdüm yarında sinamekiye onu katıcam artık neyse bu da bişedir sonra dinlendirmeye alıyorum saçları ocağın ortasına doğru başlıycam 2.tura..
ben yatıyom hadi ii gclr...........
ben yatıyom hadi ii gclr...........
bu sefrlik öyle yap cnm bence yine işe yarar z.yagını badem yagı yerine kullanmıştım bende ilk kürde bi sonraki küre eklersin.bence badem yagından aşagı kalır yanı yok bu kürde ztn önemli olan sinemaki bemixide
evet canım hem sarımsağıda deneme şansım oldu böölece..ısırgan suyunu bazısı övdü bazısı iyi gelmiyo dedi tabi bu herşey gibi değişkenlik gösteren bişi herkeste ayrı sonuçları olabilir..ben aslında kozmikbakıma uymuştum onu demleyip içiyodm birazcık kaldı onuda bööle kullanayım bari dedimısırgann suyu işe yarıyomu kullananlar memnun denemedim hiç onu.canını sıkma işe yarar herşekilde okadar bakım yapıyorz nolcak bi hafta malzeme eksik olsa:)
valla dene işine yararsa bekliyorum güzel haberleri ona göre :):) hadi ben yatim köpegim bile gelip gelip pcye pati atıo kapatta yatalım artık die:) iyi geceler cnm
kızlar ben en son sinamekimi perşembe günü yapmıştım
bakım günlerine girsin diye yarında yapsam mı
yoksa çok mu erken olur
help mee :26:
Maşallah nasıl güzel uzamış @@@@ benim öykümde böyle yanık saçlar kısalık kesim ve şimdi uzatmaya çalışıyorum rengini bile değiştirmiyorum korkumdan.... Redfruits benim saçımda aynen senin gibi birinci fotonda ki gibi kesimi vardı şimdi ikinci fotodaki gibi sinameki kürünü tam anlamıyla bir defa kullandım daha önce düzensiz kullanmıştım ... Senin fotodaki gibi kestirdim ilk foto.. Hemen Sinamekiye başladım iki hafta sonra kürüm bitecek altıncı kürdeyim... Bir buçuk ayda ikinci foton gibi oldu .. Sanırım üçüncü fotodaki boya Mart ayında gelir diye düşünüyorum.... Beni acayip motive ettin teşekkür ederim sana ... Ben foto ekleyemiyorum mesaj sayım dolmadığı için... İnşallah eklerim....
redfruits saçların kestirmene rağmen çok güzel uzamış. Bazen bana da öyle hiç uzamıyor gibi geliyor ama fotoğraflar uzadığını gösteriyor ve motive ediyor insanı :)
canım ben ilk turda hep haftada bir yapmıştım ama artık keyfim ne zaman gelirse o zaman yapıyorum :26:
sinameki çok gelir ama kozmik günü de kaçırmayayım dersen, zeytinyağ ve badem yağı karıştırıp bakım yapabilirsin. yada herhangi başka yağlar, böylece sinamekiyi o kadar sık kullanmamış olursun ama saçların yine bakım görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?