Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dikkat ettiysen eski resminde saç kesimin daha düz duruyor,yenisinde saç uzamış şeklini almış.ben uzadığını düşünüyorum baya fark var yani sevinmelisin çabuk uzuyor saçların cnm.

aslında şöyle söylim cnm ben 7 haftalık 1 turdan oluşan sinemaki kürü yaptım toplasan 1 yada 2 cm uzamıştır ama şimdi 4 haftalık dinlendirme döneminin 2.haftasındayım herhalde ne olduysa bu dönemde oldu diye düşünüyorum inş böyle gider....yılbaşıya kadar istediğim uzunluğa ulaşırım....

seeen benii bırakıpp nerelere gittin mrvevaaaa:))

bence de epey uzamış gibi görünüyor, kıskandım şimdi
ben 5 kere yaptım, uzama var gibi sanki ama bu kadar değil, şu 3 hafta geçse de ben de dinlendirmeye başlasam.

bu arada çizgileri saydım, 1 gri bir beyaz çizgi kadar uzamış valla

ilk resim bugün çekildi 18 ekim yani
ikinci resim ise 25 eylülde...

Son düzenleme:

aaa maşallahhhh uzama var ciddennn aman nazar değmesinn çok gzl görünüyor ..bende sinaekini çok sık yapıyorum ama pazara uğrayıp turp bulmam lazımmm onuda deneyecemmm bakalım bende nasıl etki edecek :18:

Arkadaslar selam :) Bende sizler gibi sacimi uzatmak istiyorum.Bende bu hafta truplu su ile basladim bakalim hayirlisi ama bi sorunum var Bende sinameki kurunu uygulamak istyorum fakat yurd disinda yasiyorum o yuzden bulamiyorum.Gecen bizim oturdugumuz yere yakin 2 tane eczane var,ikisinede sordum ( sinameki otu-senna herbe ) ve yok bilmioyruz ne oldugunu dediler.sonra aktara gittim orda da kadin bilmiyor hic duymamis hatta internetten bakt.Bemiks ampul bile yoktu biyerde moralim cok bozuldu o kadar meraklanmistim oysa.Yurd disinda arkadaslar kullananlar varsa ne diye istiyolar isim olarak ?

birinci resim kür yapmadan önce geçen hafta yani ikinci resim haftasonu kürden bi kaç gün sonra üçüncü resim ise bu perşembe ikinci kürden sonra yani 18.10.2012

evet saclarim belimdeydi sklm kestrdm ama pisman oldum bu resmler arasinda da ilk ve son resm arasi 8 gun filan :)

azıcık daha bekle uzuyacak gibi 8 gün kısa :)
bu arada bende yaptım gittim kestirdim canımız sağolsun uzarr

merhaba, ben de yurtdışındayım, bir kutu bemix getirmiştim Türkiye'den ama içinde 5 tane var. ben eczaneden vitamin b complex olarak istedim, bemix değil ama başka bir b vitamin ampülü aldım. sinameki de getirmiştim ama sonra boots'ta senna olarak paket halinde gördüm. sen almanyadasın sanırım, doğal ürünler satan dükkanlardan bakabilirsin, umarım bulursun.

canım moralini bozmak istemiyorum ama objektif olmalıyım...
1 ya da 2 cm uzamış ama yanılıyor olabiliriz çünkü iki foto aynı açıdan değil...
son çektirdiğin yakın plan olduğu için uzama var gibi görnüyor bize.
tepe kısmından bakarsak diğer foto ile aynı ebatta değil...

biri düz biri ıslak anlayamayız...
ama bana göre ailk ve son resimde fark var gibi geldi...
ya da ilk resimde çok kıvrılmış ondan mı kısa duruyor bilemedim

sacimi topladigimda alttan cikiyordu simdi cikmiyor bende burdan anliyorum uzayip uzamadigini :) ama 8 9 gunde de mucize beklemiyorum tabikide :))

4. sınamekı kürümü yaptım kürlere baslamadan sacımı kestırmıstım 2 cm kadar kuaforum 4 5 cm kesmem lazım demişti asla demiştim kıyamadım şimdi hala içime sinmiyo uçlaruında hala kırıklar var..

bu benim ensedeki şaçlarımm şuan ki hali yaniii bakalım ne kadar fark edecek kürler

Eki Görüntüle 532441

buda şuan ki halim saçlarım kısacık :) 13.10.2012 hadi hayırlısı diyelimmm kızlarrr

buda önden görünüşü daha önce burda yayınlamıştım ama saçlarımın uzadığını hissediyorumm çünki öndeki şaçlar artık gözümün içine giriyorlar ve şaçlarım seklini kaybediyorr yani küre devam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…