Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siteden kopyalıyorum:
Ay Terazi Burcu’nda ve saçlar için en etkili bakım yağlar! İsterseniz tek bir yağ, isterseniz karışım yağları saçlarınıza uygulayabilirsiniz bu günlerde.

tam 1 karışa ihtiyacım var nelime gelmesi için ama ne yaparsam yapayım uzamıyor sanırım 2 yıla ihtiyacım var anca ozaman istediğim boyutta olacak

bugün sinemaki günüm :) 2. kürüm olcak bu ve saçlarım uzadı gibi geliyor bana fotoğrafta çektim önceki günlerin bugün yapıp tekrar çekicem ve buraya yüklicem kızlar :)

bende dün akşam yaptım kürü birde sinamekinin yanında kekik de koydum ayy ne bileyim vardır bir faydası mutlaka yalnız ben bu bemiksleri kırarken elimi kesip duruyom yaaa :2: offf bir püf noktası yokmuuu bunun neysee bakalım iice bozdum kafayıı kürlerleeee buarada turp çıktımı kankilerrr onuda yapayım diyorummm

canım ampülün tepesinde noktanın altındaki dar kısmı bıçakla azıcık incelt, sonra da ampülü bir bez yardımıyla yine o noktalı yerden kır.

yok yapamadım yaaa kaç kez denediysem ya elimde parçalandı yada başka yerden kırıldııı bir türlü o sarı noktadan kıramadım

canım ben hemşireyim :) noktası var bemiksin üstünde orası fabrikadan inceltilmiş kısım oluyor birde pamuk alırsan eline daha rahat kırarsın benimde ellerimde hep kesik izleri var hastanede çalıştığımdan :)

elını mı kesıyosun canım herkes bunu dıyo ben saglıkçıyım ondan mı bılmıyorum sasırıyorum elını kesene tereddut ederek korkarak yavasca ugrasmayın bıcaga falan da gerek yok sertce tek bı harekette tut bük dümdüz kırılıyo...

canım malesef uzama göremedim ben =(
neler kullandın bu tarihler arası saçına...
yine uzun kollu giysinle foto çekin canım belki o zaman daha kolay anlarız...

ewet canım haklısın aynı kıyafetle aynı yerde aynı açıyla çektirmek lazım çünkü cmlerin bile bizim için önemi var....
ilk resim ayın25inde çekildiği için bende bu ayın 25inde çektiricem (oda galiba bayramın 1.günü galiba ).tam 1 ay olmuş olucak bakalım gözle görülür bi uzama olucakmı...
canım bu tarihler arasında düzenli olarak 7 kürlük bi sinemaki bakımım oldu şuanda dinlenme dönemindeyim 2 hafta oldu.birde turplu havuçlu kürlerim oldu sayısını hatırlamıyorum ama sinemakiden daha fazla yaptım.ayrıca sampuanımın içinde sarımsaklar bakım ampülleri, çeşitli yağlar var....hatta şuanda turpum olmadığı için sadece havuç kaynnatıp yumurta koydum ve bazı yağlar karıştırdım şu anda kafamda....

ewet cnm bende arada kaldım uzadımı uzamadımı diye ama sankş uzamışsa bile öle şaşırtacak kadar değil bende sinemakiyi 7 kere uyguladım ve 2 haftadırda dinlendirme dönemndeyim ama ben 4 hafta dinlendiricem ne kadar uzun o kadar iyi.resim içinde aynı kıyafetle aynı açıyle tam 1 ayı doldurunca yani ayın 25inde tekrar çekicem o zaman daha iyi anlaşılıcaktır...

saclarını ıslakken dümdüz tara sonra kullanmadıgın bir beyaz tshort yada atlete her hafta birinden yardım alarak kalemle ufak bir cizik attır bu senin için daha etkili bir çözüm olur.

ewet cnm biliyorum ben bu sistemi hatta başka bi arkadaşıma bunu bende önermiştim ama şunuda söylim o atlet mümkünse kendinizinki olsun hatta daar işi olsunki öne veya arkaya kaymasın .ben ilk etapta eşiminkinni kullanıyodum geniş olduğu için cm tutarlı olmuyodu...bende kendime ait olan dar bi atleti kullanmaya başladım ama daha yeni...hatta uzun kollu olsa daha iyi...kayma ihtimali kalmaz...

canım bende dinlendirmeye karar verdim bu hafta yapmıcam ilk defa.
zeytinyağı maya kürü yapıcam. ilkinden memnun kaldım.
turp için seni bekliyorum şu an uğraşmayım hem bayram tatili flan :))

canım bende dinlendirmeye karar verdim bu hafta yapmıcam ilk defa.
zeytinyağı maya kürü yapıcam. ilkinden memnun kaldım.
turp için seni bekliyorum şu an uğraşmayım hem bayram tatili flan :))

bencede dinlendirmen daha iyi çünkü galiba sen 10a kadar geldinki 8di ilk turun sayısı sonra saçı alıştırısan uzamazmış saç 8dede kalabilirdin şimdi sen bi 4 hafta falan dinlendir,ben 2. haftamdayım dinlendirmemin....saç dökülmesi için şunu söyleyebilir azaldı dökülmem var ama sinemaki kullanırkenki kadar değil....bu hafta turpla yapamadım pazara gidemediğim için onun yerine sadece havuçla yaptım...
buarada mayayı çok duydum ama hiç yapmadım sende mayadan memnun kalrısan bi onuda deneyeyim...

canım ilk yapmamda saçlarım pırıl pırıl ve sağlıklı oldu.
uzaması için yorum yapamıcam şu anda canım bir kaç kür ilerleyim o zamana belli olur.

ilk resim bugün çekildi 18 ekim yani
ikinci resim ise 25 eylülde...

Eklentiler

• $IMG-20121018-00200.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 101
  • $IMG-20120925-00033.webp
    30 KB · Görüntüleme: 93
kızlar dayanamadım ve 1 hafta erken çekip koydum hemde aynı renk giyerek ki daha belli olsun diye....peki şimdi daha iyi belli oluyomu uzayıp uzamadığı...

hemde güzel olmuş valla cnm...benim yılbaşına kadar hedefim senin saç uzunluğun umarım olur...
saçlarına gelince gayet canlı ve güzel....uyguladığın bakımları ve hedefinide yazarmısın cnm...

bakım yapmıyorum cnm.sadece şampuanlıyorum saçımı yıkayıp çıkıyorum.saç kremini saçımda dökülme yaptı diye de bıraktım.kürlerle falan da uğraşamıyorum çabuk sıkılıyorum.duştan sonra saç uçlarıma soğuk su tutuyorum sanırım o yüzden parlak oluyor.ama diplerine yapmıyorum hasta olmayayım diye kışta geldi:)inşallah seninde uzar cnm bende kuaför kurbanıyım eski saçlarım belimdeydi şu an o saçlarımı istiyorum.

ilk resim bugün çekildi 18 ekim yani
ikinci resim ise 25 eylülde...

resimlerin sıralaması yanlış mı olmuş cnm anlamadım.çünkü 1. resim çok daha uzun duruyor.1 ayda bu kadar uzadıysa çok çok iyi.

resimlerin sıralaması yanlış mı olmuş cnm anlamadım.çünkü 1. resim çok daha uzun duruyor.1 ayda bu kadar uzadıysa çok çok iyi.

ewet cnm zaten yazdımda 1. resim 18 ekim ikinci resimde 25 eylül diye ....birinci resimi yeni çektim...nasıl varmı bi uzama ya....
ayrıca saçlarımın kabarıklığı yeni banyodan çıkmış olmam doğal yollardan kuruması...

dikkat ettiysen eski resminde saç kesimin daha düz duruyor,yenisinde saç uzamış şeklini almış.ben uzadığını düşünüyorum baya fark var yani sevinmelisin çabuk uzuyor saçların cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…