siteden kopyalıyorum:
Ay Terazi Burcu’nda ve saçlar için en etkili bakım yağlar! İsterseniz tek bir yağ, isterseniz karışım yağları saçlarınıza uygulayabilirsiniz bu günlerde.
bende dün akşam yaptım kürü birde sinamekinin yanında kekik de koydum ayy ne bileyim vardır bir faydası mutlakayalnız ben bu bemiksleri kırarken elimi kesip duruyom yaaa :2: offf bir püf noktası yokmuuu bunun neysee bakalım iice bozdum kafayıı kürlerleeee buarada turp çıktımı kankilerrr onuda yapayım diyorummm
bende dün akşam yaptım kürü birde sinamekinin yanında kekik de koydum ayy ne bileyim vardır bir faydası mutlakayalnız ben bu bemiksleri kırarken elimi kesip duruyom yaaa :2: offf bir püf noktası yokmuuu bunun neysee bakalım iice bozdum kafayıı kürlerleeee buarada turp çıktımı kankilerrr onuda yapayım diyorummm
canım malesef uzama göremedim ben =(
neler kullandın bu tarihler arası saçına...
yine uzun kollu giysinle foto çekin canım belki o zaman daha kolay anlarız...
resimlerin açı ve büyüklüğü farklı, o yüzden ilk bakışta bana da uzamamış gibi geldi ama saçınla dirseğin arasındaki mesafeye bakınca fark var gibi sanki. ben de 1 aydır sinameki kürü yapıyorum, çok fazla uzama olmadı gibi ama forumda okuduğum kadarıyla kür bitip 2 hafta dinlendirme süresince daha çok uzuyormuş. ben de 2 ayın geçmesini bekliyorum bakalım.
saclarını ıslakken dümdüz tara sonra kullanmadıgın bir beyaz tshort yada atlete her hafta birinden yardım alarak kalemle ufak bir cizik attır bu senin için daha etkili bir çözüm olur.
ewet cnm biliyorum ben bu sistemi hatta başka bi arkadaşıma bunu bende önermiştim ama şunuda söylim o atlet mümkünse kendinizinki olsun hatta daar işi olsunki öne veya arkaya kaymasın .ben ilk etapta eşiminkinni kullanıyodum geniş olduğu için cm tutarlı olmuyodu...bende kendime ait olan dar bi atleti kullanmaya başladım ama daha yeni...hatta uzun kollu olsa daha iyi...kayma ihtimali kalmaz...
canım bende dinlendirmeye karar verdim bu hafta yapmıcam ilk defa.
zeytinyağı maya kürü yapıcam. ilkinden memnun kaldım.
turp için seni bekliyorum şu an uğraşmayım hem bayram tatili flan :))
bencede dinlendirmen daha iyi çünkü galiba sen 10a kadar geldinki 8di ilk turun sayısı sonra saçı alıştırısan uzamazmış saç 8dede kalabilirdin şimdi sen bi 4 hafta falan dinlendir,ben 2. haftamdayım dinlendirmemin....saç dökülmesi için şunu söyleyebilir azaldı dökülmem var ama sinemaki kullanırkenki kadar değil....bu hafta turpla yapamadım pazara gidemediğim için onun yerine sadece havuçla yaptım...
buarada mayayı çok duydum ama hiç yapmadım sende mayadan memnun kalrısan bi onuda deneyeyim...
hemde güzel olmuş valla cnm...benim yılbaşına kadar hedefim senin saç uzunluğun umarım olur...
saçlarına gelince gayet canlı ve güzel....uyguladığın bakımları ve hedefinide yazarmısın cnm...
ilk resim bugün çekildi 18 ekim yani
ikinci resim ise 25 eylülde...
resimlerin sıralaması yanlış mı olmuş cnm anlamadım.çünkü 1. resim çok daha uzun duruyor.1 ayda bu kadar uzadıysa çok çok iyi.
ewet cnm zaten yazdımda 1. resim 18 ekim ikinci resimde 25 eylül diye ....birinci resimi yeni çektim...nasıl varmı bi uzama ya....
ayrıca saçlarımın kabarıklığı yeni banyodan çıkmış olmam doğal yollardan kuruması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?