fark var kesinlikleee maşallah
Bariz bi şekilde fark var cnm.Ayrıca saçlarında da parlaklık ve canlılık var.Benim saçlarım sık sık boyamaktan çok yıprandı aşırı dükülmeye başladı.Eski saçıma geri gönmek istiyorum eskiden saçlarım gür ve canlıydı belime kadar geliyodu.Şimdi de kısa değil o kadar ama biraz daha iyi bakım yapsam ve bu kürü uygulasam sanırım yakında istediğim gibi olur heralde.Eveet bugün 6. kürümü yapıyorum. ilk resimle son resim arasında 34 gün var. uzadığından eminim ama normalde de bu kadar mı uzardı, yoksa kürden mi bilemiyorum.
Eki Görüntüle 537306
Eveet bugün 6. kürümü yapıyorum. ilk resimle son resim arasında 34 gün var. uzadığından eminim ama normalde de bu kadar mı uzardı, yoksa kürden mi bilemiyorum.
Eki Görüntüle 537306
Bariz bi şekilde fark var cnm.Ayrıca saçlarında da parlaklık ve canlılık var.Benim saçlarım sık sık boyamaktan çok yıprandı aşırı dükülmeye başladı.Eski saçıma geri gönmek istiyorum eskiden saçlarım gür ve canlıydı belime kadar geliyodu.Şimdi de kısa değil o kadar ama biraz daha iyi bakım yapsam ve bu kürü uygulasam sanırım yakında istediğim gibi olur heralde.
sinemakiyi nasıl uyguluyorsunuz ve haftada kaçgün yapıyorsunuz bende başlıcam bugün
canım kürün orjinal tarifi sinameki-bemix ampül ve badem yağı. yarım çay bardağı suda bir tutam sinameki kaynatıp bemix ve badem yağıyla karıştırıp haftada bir fısfıslanacak. 8 hafta kür, sonra 2 hafta ara verip saçları dinlendirmek gerekiyormuş. verilen arada saçın daha çok uzadığını söylüyorlar.
yalnız kürü yaparken saç dökülmesinden çok şikayet eden var. ben badem yağı almayı hep unutuyorum zaten, ayrıca dökülmeyi de önlemek için badem yağı yerine sarmısaklı zeytinyağı, kaktüs yağı ve hindistan cevizi yağı kullandım. normalde çok dökülür saçlarım, kürden sonra dökülmede bir artış olmadı, hatta azaldı gibime geliyor ama yanılıyor olabilirim.
saçların çok sağlıklı görünüyor, kendi rengin mi?
Merhaba kızlar, ben de katılıyorum aranıza
kullanacağım yöntemleri söylüyorum size...
ayda bir kez yıkanmış saça bir sade soda dökeceğim ve o şekilde kurutacağım...
şu an bi şampuan kullanıyorum,memnunum... fakat sarımsak özlü bir şampuan alacağım içine de çam terebentin katacağım...
anlayacağınız fıazla uğraşmayacağım:))
bu arada benim saçlar ayda 1 cm uzuyor...bakalım ayda 2 cm uzayacak mı=)
şuan ki rengi evet kendi rengimmm ana saçım yaniii...daha önce çok boyadım iğrenç olmuştuuu artık boyamak istemiyorum sadece beyazlar çıkarsa o ayrı
kimse benımle ilgilenmıyor(( dün kuaföre gittim sacımı gosterdım kırıkları daha bana gel sana dıp röfle yapalım dıyo sacımı tekrardan kestırmek istemıyorum ama çok kötü oldu gıbıme gelıyo uçları daha doğrusu röflelı kısımları ama röfleler daha bı karış var... resım nasıl koyuluyo bırı tarıf etsinde bnde koyum bi bakın yaa... uzuyo bılıyorum ama şu röflelerden nasıl kurtulcam ben yaaa ((
kendi rengine boyatsan?
sacimi topladigimda alttan cikiyordu simdi cikmiyor bende burdan anliyorum uzayip uzamadigini :) ama 8 9 gunde de mucize beklemiyorum tabikide :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?