Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resimlerin açı ve büyüklüğü farklı, o yüzden ilk bakışta bana da uzamamış gibi geldi ama saçınla dirseğin arasındaki mesafeye bakınca fark var gibi sanki. ben de 1 aydır sinameki kürü yapıyorum, çok fazla uzama olmadı gibi ama forumda okuduğum kadarıyla kür bitip 2 hafta dinlendirme süresince daha çok uzuyormuş. ben de 2 ayın geçmesini bekliyorum bakalım.

kızlar ilk fotom 25 eylülde çekildi
ikincisi ise16 ekimde çekildi ....
bir fark varmı kızlar moralim çok düşük uzamıyo gibi geliyo bana...

cok teşekkür ederim bende anca bunu pazar günü yapabilirim ama evde komili zeytinyağı var onunla yapsam olurmu ki :44:

bende bişey olmazsa bu akşam yapacam kürü..ne bileyim benim saçlar ensede olduğundan henüz bişey anlamadım.. buarada bu kür 2 aymı yapılacak arkadaşlar
birde kozmik günlerden bahsediliyor ne derece doğru acaba bilen bir anlatsın banaaa

tahıllarmıııı hemen beslenme çantası hazırlayacam kendimeee inş. değer bütün çabalarımızaaa

benim baktığım konuda 8 hafta sinameki, 2 hafta ara diyordu. ben de öyle yapıcam. o 2 hafta arada hızlı uzuyormuş saçlar.

ben sinamekiyi haftasonlarında yapıyorum, bugün evdeyim boşa geçmesin diye sarmısaklı zeytinyağı ve kaktüs yağı karıştırıp sürdüm.

kozmik günleri kozmik bakım diye bir site var, ordan bakabilirsin.

ben baktım ama çok bişey anlamadım tarihler yazıyorduuu onları mı baz alacagız canım. özellikle o günlerde yapayım diyorum ne dersinnn :13:

15 Ekim pazartesi günü yeni ay gerçekleşiyor ve bundan sonra Ay büyümeye başlıyor. Saç bakımı için özellikle bu tarihten sonrayı tercih ederseniz etkiyi ikiye katlayabilirsiniz. Saçlarının hızlı uzamasını isteyenler için önümüzdeki iki hafta boyunca yapacakları bakımlar önemli.

2 ay haftada 1 kez yalnış anlamadım ozaman..sanırım ben abartmışım 2 3 evdekilerdee iiice delirdi diyorlar kafayı bozmuşum şaçlaa haa sanırım cidden öyleee annem diyor hem kestir hemde uzatmak için uğraşşş

siteden kopyalıyorum:
Ay Terazi Burcu’nda ve saçlar için en etkili bakım yağlar! İsterseniz tek bir yağ, isterseniz karışım yağları saçlarınıza uygulayabilirsiniz bu günlerde.

ehehehe haftada 1 kere 8 kür, sonra 2 hafta saçları dinlendirmek gerekiyormuş.

yani burçlara göre miii ben akrep olarak hangi tarih olacak canım yaaa allah arzı olsun bilgi veriyon bize..

yok canım bizim burcumuza göre değil, ayın hangi burç konumunda olduğuna göre.
sitede yazdığına göre ay sonuna kadar saçlar uzama modunda olacakmış :) benim pek uyguladığım bir şey değil ama sen sorunca baktım, denk gelmiş tam da tarihler.
yani burçlara göre miii ben akrep olarak hangi tarih olacak canım yaaa allah arzı olsun bilgi veriyon bize..

çok iii ya tamam bende dikkat edecem bu günlere

kızlar ilk fotom 25 eylülde çekildi
ikincisi ise16 ekimde çekildi ....
bir fark varmı kızlar moralim çok düşük uzamıyo gibi geliyo bana...

saclarını ıslakken dümdüz tara sonra kullanmadıgın bir beyaz tshort yada atlete her hafta birinden yardım alarak kalemle ufak bir cizik attır bu senin için daha etkili bir çözüm olur.

kızlar bende resim koyucam resim çekecek kimse yok yaaa

umarım olmuşturr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…