kızlar ilk fotom 25 eylülde çekildi
ikincisi ise16 ekimde çekildi ....
bir fark varmı kızlar moralim çok düşük uzamıyo gibi geliyo bana...
dene canım etkilerini hemen yaz bana...
bu arada ev arkadaşımda dün saçına ne sürdüysen çok güzel yaptı bende denemek istiyorum dedi...
öncelikle göz kararı yani yaş mayayı emecek birazda yüzeyinde kalacak kadar zeytinyağını benmari üsulu ılıt.
yarım çay bardağını biraz geçecek kadar yapıyorum ben.
sonra içerisini 1 adet yaşa maya at bir de yumurta sarısı. çatalla iyice ez mayayı.
kafana sürerken maya hemen dibe çöküyor. bu yüzden her sürüşte karıştırarak sürersen sorun olmaz. daha sonra streçle 2 saat beklet. haftada 1 yapabilirsin.
saçın hamur gibi kokuyor mayadan dolayı ama durulaması filan çok kolay ben zorluk çekmedim.zeytinyağınıda bu yüzden ılıtıyoruz zaten arınması kolay olsun diye.
tahıllarmıııı hemen beslenme çantası hazırlayacam kendimeeeBence zararlı olabilir saçlarını yorabilirsin ve sinameki benim saçlarımı cok döküyor ben 1 ay devam ettim sadece 1 cm uzadı ekstra uzama ollmadı ve bu hafta bıraktım turp cıkar cıkmaz turplu kür yapmayı düşünüyorum saçın uzamasında en etkili gıdalar tahıllar bunu da beslenmene eklemelisin
bende bişey olmazsa bu akşam yapacam kürü..ne bileyim benim saçlar ensede olduğundan henüz bişey anlamadım..buarada bu kür 2 aymı yapılacak arkadaşlar
birde kozmik günlerden bahsediliyor ne derece doğru acaba bilen bir anlatsın banaaa
2 ay haftada 1 kez yalnış anlamadım ozaman..sanırım ben abartmışım 2 3evdekilerdee iiice delirdi diyorlar kafayı bozmuşum şaçlaa haa sanırım cidden öyleee annem diyor hem kestir hemde uzatmak için uğraşşş
15 Ekim pazartesi günü yeni ay gerçekleşiyor ve bundan sonra Ay büyümeye başlıyor. Saç bakımı için özellikle bu tarihten sonrayı tercih ederseniz etkiyi ikiye katlayabilirsiniz. Saçlarının hızlı uzamasını isteyenler için önümüzdeki iki hafta boyunca yapacakları bakımlar önemli.[/QUOTE
öylemiii yaniii 15 sinden sonraa yapalım ki etki yapsınnn oleyyyy
yani burçlara göre miii ben akrep olarak hangi tarih olacakcanım yaaa allah arzı olsun bilgi veriyon bize..
kızlar ilk fotom 25 eylülde çekildi
ikincisi ise16 ekimde çekildi ....
bir fark varmı kızlar moralim çok düşük uzamıyo gibi geliyo bana...
saclarını ıslakken dümdüz tara sonra kullanmadıgın bir beyaz tshort yada atlete her hafta birinden yardım alarak kalemle ufak bir cizik attır bu senin için daha etkili bir çözüm olur.
cok teşekkür ederimbende anca bunu pazar günü yapabilirim ama evde komili zeytinyağı var onunla yapsam olurmu ki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?