- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükle canımbenimkiler istediğim boya geldiler, belki boyatırım sarıya karşı bir hayranlığım var
![]()
Eki Görüntüle 743799 Eki Görüntüle 743800 Eki Görüntüle 743801 Eki Görüntüle 743802 Eki Görüntüle 743803 Eki Görüntüle 743805
Canım bol bol çektim ki daha rahat görebilesin diye :) Çok çok teşekkürler şimdiden![]()
Eğer tonu güzel tutarsa sarı saç gerçekten şık ve hoş oluyor. Ama bana asla yakışmıyoBen de özeniyorum bazen ama bir saç bir insanda ancak bu kadar kötü durabilir
![]()
Sarı nasıl olur bilmiyorum ama siyah çok yakışır bence. Yüzün gayet güzel, siyah saç keskinlik katar. Şu anki saçın kızılın bir tonu sanırım çok tatlı bir görüntü veriyor sana ama dediğim gibi siyah saç seksilik katar suratına![]()
gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken, içim burkuldu neler yapmışsınız kendinize. ama şu an mutlu olmanız beni de mutlu etti. umarın eski psikolojinize bir daha dönmezsiniz. sevgiler..gençliğimde bende öyleydim ama artık kiloların hayatımı yönetmemesi gerektiğini anladım canım..
geriye dönüp düşündüğümde..hep kısıtladım kendimi..hep geri plana attım..
girdiğim maqazalarda elemanlar bana burda senin ne işin var biz xxxxl satmıyoruz der gibi bakamaları , benim yanımdakine (annem,eşim,arkadaşım hatta bazen çocuklarıma) eceye bu olurmu gibilerinden sesli söyleyerek kendime almıyorum bana cins
cins bakma mesajı vermek için mücadeleden bıktım.
hayatımı kilolar kontrol ediyordu evet...tüm vasıfların hatta üstünde olmama raqmen hiç bir iş başvurusu yapamadım.
bendeki donanımın yarısına sahip olmayanlar masa başında çalışırken veya maqaza sorumluluqu yaparken
ben kilolarım yüzünden nerde gizli saklı durulcak görsellik önemli olmayacak iş var onu yaptım..
hatta bulaşıkçılık bile! sırf beni görmesinler diye..tabi bir hafta bile çalışamadım ailemin öğrenmesiyle o başka :))
demek istediğim kendimi iyi olan hiç bir yere layık görmedim.
ben şişkoyum! ve iyi olan hiç birşey benim hakkım değil.
ve öyle birşeyki kız arkadaşlarım hep çok güzeldi..bende onların yanında tam bir dev anası gibi dolanıyordum hep.
mesela arkadaşlarımı yada kardeşlerimi süslerdim..bunu giy bunu sür..saçını şöyle yap..güzelde olurdu yani..
ama sonra bakardım o fıstık gibi afet olmuş. bense üzerinde kocaman bir tşört altımda kocaman bir eşofman..
saçı tepeden toplamış manda yavrusu gibiyim ..
kendime saygım kalmamıştıki başkası bana saygı duysun..
şuanki aklım olsa .kendimi bu kadar ertelermiydim?
ASLA!!
şuan çok daha başka yerlerde olabilirdim hamdolsunki hayatımdann sond erece memnunum fakat kariyer açısından diyorum..
kilolarım yüzünden kendi düzeyimde bir yerde çalışamadım hiç.
çocuqumun okul pikniğine bile gitmedim annemi yolladım.diğer veliler görmesin diye :))
çocuklarımla fotoğrafım bile yok doqru düzgün kendimi yakıştıramıyorum onların yanına..
esasen bunların hepsii önemsiz biliyor musun? kendini erteleme..kilo verirlir
verirsin yani..
ama kendini, erteleme..sakın..ertelemiş ve çok pişman olmuş biri olarak söylüyorum canım bunları..
Allah inşallahh sanada en az benim evliliğim kadar mutlu ve huzurlu bir evlilik nasip eder canım..seni her halinle sevebilecek kocaman yürekli bir adam çıkar karşına umarım..