• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekime kadar 53 kilo vereceğim :)

$20130627_193537.webp$20130627_193543.webp$20130627_193550.webp$20130627_193556.webp$20130627_193600.webp$20130627_193649.webp

Canım bol bol çektim ki daha rahat görebilesin diye :) Çok çok teşekkürler şimdiden :16::16:

Yükle canım:1: benimkiler istediğim boya geldiler, belki boyatırım sarıya karşı bir hayranlığım var:16:

Eğer tonu güzel tutarsa sarı saç gerçekten şık ve hoş oluyor. Ama bana asla yakışmıyo :14: Ben de özeniyorum bazen ama bir saç bir insanda ancak bu kadar kötü durabilir :1:

Canım isminde v ya da y harfi olan biriyle yakın zamanda bir yolculuğa çıkacaksın. Zeynep diye biri var burada ve aranız pek iyi değil sanki. Böyle birini tanımıyorsan isminde z harfi olan birisiyle aran iyi değil gibi. Ve uzun bir süre de düzelmeyecek. Sırlarını öylece biriyle paylaşacak biri değilsin hatta biraz ketum bile diyebiliriz. İnsanlara güvenmek senin için çok zor. Ve güvenmediğin birinin yanında da tam anlamıyla sen olamıyorsun. Son iki haftadır psikolojin pek iyi değil gibi. Mutsuz etmiş bir şeyler seni. Küçük bir dertle uğraşacaksın kilo da olabilir ama sanki başka bir şey. Üstesinden geleceksin ama. Sanırım şu an sevgilin yok. Ve burada kalem şekli var. Ya okula devam edeceksin ya iş bulacaksın bunun ayrımını yapamıyorum ama orada birisiyle tanışacaksın. :) İsminde p, r harfi olabilir. Yanılıyorsam ve sevgilin varsa bu harfler isminin içinde olabilir. Birinin çok nazarı değiyor sana. Her aldığın şey, her başarın, her mutluluğun ona fazla geliyor sanki. Yakınındaki biri olabilir. Maalesef yanımızdaki insanların hepsi içten olmayabiliyor. Biraz dikkat et çevrene, fark edeceksin o kişiyi. Kadın muhtemelen. Vallahi canım anca bunları söyleyebilirim sana. Valla hepsinin tutma ihtimali var hiçbirinin çıkmama ihtimali var. Amatör bir falcıyım daha ilerletemedim maalesef:1:

Sarı nasıl olur bilmiyorum ama siyah çok yakışır bence. Yüzün gayet güzel, siyah saç keskinlik katar. Şu anki saçın kızılın bir tonu sanırım çok tatlı bir görüntü veriyor sana ama dediğim gibi siyah saç seksilik katar suratına:16::16:
Eğer tonu güzel tutarsa sarı saç gerçekten şık ve hoş oluyor. Ama bana asla yakışmıyo :14: Ben de özeniyorum bazen ama bir saç bir insanda ancak bu kadar kötü durabilir :1:

Sarı nasıl olur bilmiyorum ama siyah çok yakışır bence. Yüzün gayet güzel, siyah saç keskinlik katar. Şu anki saçın kızılın bir tonu sanırım çok tatlı bir görüntü veriyor sana ama dediğim gibi siyah saç seksilik katar suratına:16::16:

Zamanında siyah yapmıştım canım evet çok beğeniliyodu :17::17:
Tekrar düşünüyorum ama bu yazı daha açık renkli bi saçla bitirmek istiyorum. Ayda bir saç rengi değiştiren bi insanım normalde ama artık kopuyor saçlarım, aşırı yıprandılar. Şu kilo verme döneminde onları da rahat bırakıcam bi süre, biraz dinlensinler :)

Bu arada falın için ağzına, gözlerine, hislerine sağlık tatlım :16::16: Tutan yerler yüksek, olasılığı yüksek şeyler söyledin açıkçası : Bir erkek arkadaşım var, adı ömer :1: :1: kafam biraz karışık, o hemen evlilik istiyor bense hiiiç ama hiiç hazır değilim ve sürekli uzaklaşıyorum ondan. Başka fallarımda da işe başlayacağın bir yerde bir insanla tanışıcaksın diye bişeyler çıkmıştı, hayırlısı olsun bakalım :31::31: Ama gerçekten amatör de deme kendine, gayet başarılı çünkü :34:

gençliğimde bende öyleydim ama artık kiloların hayatımı yönetmemesi gerektiğini anladım canım..

geriye dönüp düşündüğümde..hep kısıtladım kendimi..hep geri plana attım..
girdiğim maqazalarda elemanlar bana burda senin ne işin var biz xxxxl satmıyoruz der gibi bakamaları , benim yanımdakine (annem,eşim,arkadaşım hatta bazen çocuklarıma) eceye bu olurmu gibilerinden sesli söyleyerek kendime almıyorum bana cins
cins bakma mesajı vermek için mücadeleden bıktım.
hayatımı kilolar kontrol ediyordu evet...tüm vasıfların hatta üstünde olmama raqmen hiç bir iş başvurusu yapamadım.
bendeki donanımın yarısına sahip olmayanlar masa başında çalışırken veya maqaza sorumluluqu yaparken
ben kilolarım yüzünden nerde gizli saklı durulcak görsellik önemli olmayacak iş var onu yaptım..
hatta bulaşıkçılık bile! sırf beni görmesinler diye..tabi bir hafta bile çalışamadım ailemin öğrenmesiyle o başka :))
demek istediğim kendimi iyi olan hiç bir yere layık görmedim.
ben şişkoyum! ve iyi olan hiç birşey benim hakkım değil.
ve öyle birşeyki kız arkadaşlarım hep çok güzeldi..bende onların yanında tam bir dev anası gibi dolanıyordum hep.
mesela arkadaşlarımı yada kardeşlerimi süslerdim..bunu giy bunu sür..saçını şöyle yap..güzelde olurdu yani..
ama sonra bakardım o fıstık gibi afet olmuş. bense üzerinde kocaman bir tşört altımda kocaman bir eşofman..
saçı tepeden toplamış manda yavrusu gibiyim ..
kendime saygım kalmamıştıki başkası bana saygı duysun..
şuanki aklım olsa .kendimi bu kadar ertelermiydim?
ASLA!!
şuan çok daha başka yerlerde olabilirdim hamdolsunki hayatımdann sond erece memnunum fakat kariyer açısından diyorum..
kilolarım yüzünden kendi düzeyimde bir yerde çalışamadım hiç.
çocuqumun okul pikniğine bile gitmedim annemi yolladım.diğer veliler görmesin diye :))

çocuklarımla fotoğrafım bile yok doqru düzgün kendimi yakıştıramıyorum onların yanına..

esasen bunların hepsii önemsiz biliyor musun? kendini erteleme..kilo verirlir
verirsin yani..
ama kendini, erteleme..sakın..ertelemiş ve çok pişman olmuş biri olarak söylüyorum canım bunları..

Allah inşallahh sanada en az benim evliliğim kadar mutlu ve huzurlu bir evlilik nasip eder canım..seni her halinle sevebilecek kocaman yürekli bir adam çıkar karşına umarım..
gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken, içim burkuldu neler yapmışsınız kendinize. ama şu an mutlu olmanız beni de mutlu etti. umarın eski psikolojinize bir daha dönmezsiniz. sevgiler..

Merhaba
Öncelikle böyle bir karar aldığın için seni tebrik ederim. Karar vermek işin yarısı demek. Bundan sonrası senin azmine bağlı :))
Bende kiloluyum 20 gündür diyet yapıyorum ve 94 ten 89 kiloya düştüm. Hedefim ekime kadar 30 kilo vermek. Önemli olan beynine söz geçirebilmen, abur cuburu kesmen.İlk başta baya zor oluyor ama ilk on günden sonra canın istemiyor. Bide zayıfladıktan sonra istediğin herşeyi giyebileceğini ve dışarda rahatça dolaşabileceğini hayal edersen bu da diyet yapmana yardımcı olur, ben hep öyle yapıyorum :)) Diyetinde başarılar dilerim, umarım istediğin ideal kilona ulaşırsın :34::34:

Back
X