Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yapmazdım ama midem o kadar bulanıyordu ki anlatamam hatta iç hastalıklarına randevu aldım sonrasında , test negatif çıkınca , doktor benden gebelik testi her ihtimale karşı isteyecek dedim sağlık ocağına öncesinden kan tahlilide verdim verdiğim günün akşamı regl oldum ki benim için neredeyse ilk sayılır , ben genelde sabah saatlerinde regl olurdum ilk defa akşam olmuştum :) Rabbim nasip etsin , isteyen herkes için bol bol dua edelim. Bende isteyen herkes için dua edeceğim.

Bizde gecen ilk ay ilk defa ovulasyon testiyle denedik. Kesin olur diye cok heveslenmistim,maalesef olmadi. Ilk deneme olmasina ragmen icimi karamsarlik kaplamaya basladi,ya olmazsa diye. Keske daha once baslasaydik diye kiziyorum kendime

Zor bir dönem etrafıma da paylaşamıyorum oyüzden ne yaşasam burada paylaşıyorum çünkü seninde yaşadıkların benimkiyle aynı anlıyoruz birbirimizi en güzel şey de bu tanımıyoruz huyumuzu suyumuzu ama dert bir allahım inş gönülden anne olmak isteyen herkesin göbişini kucagını doldursun inşallah gerçekten zor ve yorucu bir bekleyiş etrafıma anlatsam şimdi herkese dedikodu gibi yayılacak bebegi olmuyo sorun kimde acaba niye olmuo ayrıca aileler üzülecek her ay başı acı dolu gözlerle bakacaklar falan bu duruma düşmemek için en güzel yer kk

Ay ınsallh canım ya Umudum yok ama Allah büyük bakalım 1 buçuk sene oldu sen değerlendirdin dmı yumurtlamayı sen anlat bıraz
Canım ben değerlendirdim aslında gün aşırı yapmaya çalışıyoruz. benim maalesef bir kürtajım var 3 4 sene önceden durumlar çok kötüydü o şekilde karar almak zorunda kaldık.1.5 seneden beri istiyoruz.geçen sene ağustosta düşüğüm oldu. gelmeyince çok heyecanlandım ama hamilelik testi yaptım az önce. yine negatif maalesef inşallah geç döllenmedir

Bizde gecen ilk ay ilk defa ovulasyon testiyle denedik. Kesin olur diye cok heveslenmistim,maalesef olmadi. Ilk deneme olmasina ragmen icimi karamsarlik kaplamaya basladi,ya olmazsa diye. Keske daha once baslasaydik diye kiziyorum kendime
İlk ayınız ise üzülmeyin hemen ben 1 senedir bekliyorum ben ilk denemeden önce doktora görünmediğim için pişmanım gitmediysenz eşinizle gidin en ufak birşey varsa bile herşeyin tedavisi var artık olun ve öyle başlayın bence

Bende gitmeyi duaunuyorum ama esim daha cok zaman gecmedigi icin cok sicak bakmiyor. 48 kiloyum bide acaba oda sorun olur mu diye kafama takiyorum hep:/

Evet bende burada yazılanları okudukça güç buluyorum etrafımdaki hemen hemen herkesin çocuğu var onlarla konuşacak konularımız kısıtlı oluyor Bende iyi ki buradayım , destek oluyoruz birbirimize ve anlıyoruz da..

Bende gitmeyi duaunuyorum ama esim daha cok zaman gecmedigi icin cok sicak bakmiyor. 48 kiloyum bide acaba oda sorun olur mu diye kafama takiyorum hep:/
Bende 48 kiloyum :) Kilolu kadınların hamile kalamadığını duymuştum ama zayıf kadınlar için duymadım varsa bilen söylesin hemen alırım kilo problem değil

Bence bizi göz önüne al eşine anlat ve gidin en azından aklınızda soru işareti kalmaz bende şimdi hep soru işareti var ve dha da çok korkuyorum gitmeye

Ben şu hayatta pişman olacağım şeyler yapmam derdim , hayatımda ki birinci pişmanlık kazandığım üniversiteye gitmemek oldu hep o vardı pişmanlığım..ta ki bebiş olayına kadar keşke bende çok önceden başlasaydım diyorum. Sırf çalışıyorum , aman sağlık sigortasından yararlanayım 1 sene bekleyeyim bir sene içinde hamile kalırsam sağlık sigortasından yararlanamıcam bekle bekle , dedim ne oldu hem işsiz kaldım hemde bebişim olmuyor 7 aydır korunmuyoruz.

Kuzenimin hamile haberini daha yeni aldım ve insan kıskanıyor bir yandan da mutlu oluyor çünkü yolda hiç tanımadığım insanların bebeklerini bile seven biriyim aşırı garip bir kıslançlık ve mutluluk karışık

Benimde 4 gun var adetime heycanla bekliyorum bende kimseye soylemiyorum.burada paylasiriz insallah o sevinci

Bende 48 kiloyum :) Kilolu kadınların hamile kalamadığını duymuştum ama zayıf kadınlar için duymadım varsa bilen söylesin hemen alırım kilo problem değil
Insallah öyledir cnm yaa. Etrafta hep cok zayifsin bebek olmaz falan dediklerinde kafama takiyorum. Kansizlik vardi(7 cikmisti). Serumla onu da hallettim galiba ama ne kadar yukseldi baktiramadim daha.

Insallah öyledir cnm yaa. Etrafta hep cok zayifsin bebek olmaz falan dediklerinde kafama takiyorum. Kansizlik vardi(7 cikmisti). Serumla onu da hallettim galiba ama ne kadar yukseldi baktiramadim daha.
İnsanların boş konuşmasından nefret ediyorum

Benim anne tarafından kuzenim benden sonra evlendi benden önce yaptı çocuğu. En yakın arkadaşım kazayla hamile kaldı öyle bir zamanda denk getirmiş ki , ne de olsa olmaz diye düşünmüş ama olmuş. Hayret ediyorum şaşırıyorum . Ben neden kalamıyorum diyorum , bir de eksiklik hissediyorum... Apartmanda 2 aylık bebek var her ağladığında keşke benimde olsa diyorum , dışarda görüyorum seviyorum gülümsüyorum.
Sağlıklı , vatana millete hayırlı bir çocuk nasip etsin Rabbim.

Bence bizi göz önüne al eşine anlat ve gidin en azından aklınızda soru işareti kalmaz bende şimdi hep soru işareti var ve dha da çok korkuyorum gitmeye
Bu ay da olmazsa gideriz mecburen. Gecen ay sadece yumurtlama gunu ve ertesi gunu degerlendirdik. Yeterli olmadi diye dusunuyorum.

Benim de üst katımda var annesinin sevme sesi geliyor diyorum allahım bana da nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…