Ben de bunu erkek hissediyorum tabi dediğin gibi öncelikle sağlıklı olması bakalım artık nasıp kısmet kuzum sağlıkla gelsin kuzular bakalım nasıl geçecek 9 ay mide bulantılarım başlamadı inşallah başlamaz kızlarım da çok kusmustumAyy fark ediyor mu öyle merak ettim bak şimdi herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Rabbim. ben ilk günden beri erkek hissediyordum şimdi sen de böyle deyince meraklandım
Aminnn kuzum. Bende de henüz başlamadı inşallah böyle devam ederiz sağlıklı bebişlerimiz olsunné
Ben de bunu erkek hissediyorum tabi dediğin gibi öncelikle sağlıklı olması bakalım artık nasıp kısmet kuzum sağlıkla gelsin kuzular bakalım nasıl geçecek 9 ay mide bulantılarım başlamadı inşallah başlamaz kızlarım da çok kusmustum
Günün geçmiş miydi canımKızlar merhaba 2gun önce hcg 46 çıkmıştı bugünkü kan tahlilim 67 çıktı dr kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş..
Evet 5gun gecikmisti dr ultrason da kanaman gözüküyor gelicek dedi üzüldüm ama kısmet..Günün geçmiş miydi canım
Anladım nasıp kısmet inşallah bir sonraki ay sağlıklı gebelik geçirirsin canımEvet 5gun gecikmisti dr ultrason da kanaman gözüküyor gelicek dedi üzüldüm ama kısmet..
Inşallah canım çok sağol..Anladım nasıp kısmet inşallah bir sonraki ay sağlıklı gebelik geçirirsin canım
Çok şükür iyiz canım bir sıkıntı yok rahat geçiyor kese göründü kalp atışı için henüz gitmedim ama gün aşırı mide bulantılarım var ama kusma yok bakalım şimdilik sadece mide bulantısı sıkıntı kussam rahat ederim kızlarım da sabahları kusardm gün içinde olmaz dı bunda öyle değil gün aşırı bulanıyorum ama çıkaramıyorum sende nasıl gidiyor gittinmi kalp atışına mide bulantısı başladı mı kimisinde başlamaz olmaz yani inşallah rahat geçer
Dün kontrole gittim bebeği de gördüm kalp atışı da duyuldu canım bi sorun yok dedi doktor ama çalışıyorum diye bu haftaya rapor yazdı dinlenmem gerekiyormuş. Bende henüz bulantılar başlamadı iştahımda azalma var biraz inşallah senin de bulantın biter canım her şey yolunda olsun inşallahÇok şükür iyiz canım bir sıkıntı yok rahat geçiyor kese göründü kalp atışı için henüz gitmedim ama gün aşırı mide bulantılarım var ama kusma yok bakalım şimdilik sadece mide bulantısı sıkıntı kussam rahat ederim kızlarım da sabahları kusardm gün içinde olmaz dı bunda öyle değil gün aşırı bulanıyorum ama çıkaramıyorum sende nasıl gidiyor gittinmi kalp atışına mide bulantısı başladı mı kimisinde başlamaz olmaz yani inşallah rahat geçer
Benimde bulantilar basladi hic iyi degilimÇok şükür iyiz canım bir sıkıntı yok rahat geçiyor kese göründü kalp atışı için henüz gitmedim ama gün aşırı mide bulantılarım var ama kusma yok bakalım şimdilik sadece mide bulantısı sıkıntı kussam rahat ederim kızlarım da sabahları kusardm gün içinde olmaz dı bunda öyle değil gün aşırı bulanıyorum ama çıkaramıyorum sende nasıl gidiyor gittinmi kalp atışına mide bulantısı başladı mı kimisinde başlamaz olmaz yani inşallah rahat geçer
Insallah baslamaz ya cok zor gercekten mide bulantiai suan bile bulaniyor daha 3 gun falan once biseyim yoktu. Allah saglik ve hayirla kucagimiza almayi nasip etsinDün kontrole gittim bebeği de gördüm kalp atışı da duyuldu canım bi sorun yok dedi doktor ama çalışıyorum diye bu haftaya rapor yazdı dinlenmem gerekiyormuş. Bende henüz bulantılar başlamadı iştahımda azalma var biraz inşallah senin de bulantın biter canım her şey yolunda olsun inşallah
Inşallah canım çok teşekkür ederim bencede dinlen bende geldigimden beri memlekete ayaktayım dinlenme fırsatım olmadı sırt agrım fena Allah yardımcımız olsun kuzumDün kontrole gittim bebeği de gördüm kalp atışı da duyuldu canım bi sorun yok dedi doktor ama çalışıyorum diye bu haftaya rapor yazdı dinlenmem gerekiyormuş. Bende henüz bulantılar başlamadı iştahımda azalma var biraz inşallah senin de bulantın biter canım her şey yolunda olsun inşallah
Valla hiç bir fikrim yok canım daha önce kızlarım da sabah direk istifra eder rahatlardim sonrasında bunda bulantı olup duruyor gün boyu hemde cok zor yemek yemek hayal iştahsızlık üst seviyede sen kaç haftalık oldun kimisi 16 haftada son bulur diyorlar süt ve çubuk kraker iyi gelir diyorlarBenimde bulantilar basladi hic iyi degilimneler yapmamiz lazim bode benim daha yeni basladi gec oldu ama insallah guc olmaz
Amin inşallah canım seninde inşallahInsallah baslamaz ya cok zor gercekten mide bulantiai suan bile bulaniyor daha 3 gun falan once biseyim yoktu. Allah saglik ve hayirla kucagimiza almayi nasip etsin
Ben 7nin icindeyim ya 3 gundur falan basladi oncesinde kendimi hamile gibi hissetmiyordum gogus hassasiyeti disinda pek belirtim yoktu simdi cosuyoruzValla hiç bir fikrim yok canım daha önce kızlarım da sabah direk istifra eder rahatlardim sonrasında bunda bulantı olup duruyor gün boyu hemde cok zor yemek yemek hayal iştahsızlık üst seviyede sen kaç haftalık oldun kimisi 16 haftada son bulur diyorlar süt ve çubuk kraker iyi gelir diyorlar
Amin canim haklisin Allah yardimcimiz olsunInsallah baslamaz ya cok zor gercekten mide bulantiai suan bile bulaniyor daha 3 gun falan once biseyim yoktu. Allah saglik ve hayirla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin canım benim. Gerçekten söylenildiği kadar yatıp dinlenmek gerekiyor mu ya ben sürekli yatamıyorum sıkılıyorum yani zaten haftaya da işe devam edicem çoğunlukla ayakta olucam sorun olmaz dimi doktor bana hep dinlen uzan diyorInşallah canım çok teşekkür ederim bencede dinlen bende geldigimden beri memlekete ayaktayım dinlenme fırsatım olmadı sırt agrım fena Allah yardımcımız olsun kuzum
Ilk zamanlar yürümek güzel kan dolaşımı için risk yoksa çocuğa kan taşınıyor yürüyünce daha iyi hızlı olur hareket etmek güzel ama aşırı iyi değil düşük riski yapıyorAmin canım benim. Gerçekten söylenildiği kadar yatıp dinlenmek gerekiyor mu ya ben sürekli yatamıyorum sıkılıyorum yani zaten haftaya da işe devam edicem çoğunlukla ayakta olucam sorun olmaz dimi doktor bana hep dinlen uzan diyor
Anladım canım Rabbim korusun bebeklerimiziIlk zamanlar yürümek güzel kan dolaşımı için risk yoksa çocuğa kan taşınıyor yürüyünce daha iyi hızlı olur hareket etmek güzel ama aşırı iyi değil düşük riski yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?