Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eklemezdim. Aynı ortamlarda denk geliyorsan az şöyle salina salina yürü yanından geç. Bırak o merak edip eklesin.kızlar beğendiğim birini eklemeyi düşünüyorum ama kendime güvenimde yok napıyım sizce ekliyimmi kalsın mı![]()
neden selizayEkleme
Özgüvenin yokmuş, eklesen de adam akıllı konuşamazsın. Saçmalar rezil olursun. En iyisi hiç başlamayıp rezil olmamakneden selizay
pff boyle nolcak peki evde kakıcam bu gidişle .dÖzgüvenin yokmuş, eklesen de adam akıllı konuşamazsın. Saçmalar rezil olursun. En iyisi hiç başlamayıp rezil olmamak
ilk adımı ondan mı bekliyimBen eklemezdim. Aynı ortamlarda denk geliyorsan az şöyle salina salina yürü yanından geç. Bırak o merak edip eklesin.![]()
Yani öyle yapsan iyi olur. Sen neden ekleyesin ki. Bırak o istiyorsa eklesin. Yazsın arasın.ilk adımı ondan mı bekliyim
Bence tam tersi. Yabancı biriyse eklemesi daha tuhaf olmaz mı?Tanıdıksa ekleme. Değilse ekle
konuşmuşluğumuz yok neden öyle dediniz kiTanıdıksa ekleme. Değilse ekle
niye öyle dedin kızCok tehlikeli,cok kritik bir karar..
Endiseliyim.
Sosyal ortamda gorustugun biriyse biraz ışık yak belki o eklerkızlar beğendiğim birini eklemeyi düşünüyorum ama kendime güvenimde yok napıyım sizce ekliyimmi kalsın mı![]()
Mesaj atmaya çekinen biri gerçek hayatta hiç sinyal veremez bence.Sosyal ortamda gorustugun biriyse biraz ışık yak belki o ekler
Bence tam tersi. Yabancı biriyse eklemesi daha tuhaf olmaz mı?
Yani şöyle düşündüm ; tanıdıksa eğer flört olmaması durumunda attığınız adım sonuçsuz kalır ne bileyim aynı ortamdaysa da gerginlik olur.konuşmuşluğumuz yok neden öyle dediniz ki
beni farketti ama iletişim olmadı hiçSosyal ortamda gorustugun biriyse biraz ışık yak belki o ekler
Valla ben de hayatımda hiç görmediğim kişiye yazmak istesem "kim bu niye bana yazıyor" diye düşüneceğini düşünürüm. Tanıdıksa en azından eklemesi ve konuşması için bahanesi var.Yani şöyle düşündüm ; tanıdıksa eğer flört olmaması durumunda attığınız adım sonuçsuz kalır ne bileyim aynı ortamdaysa da gerginlik olur.
Ya da ben tanımadığım kişilere karşı daha cesurumnasıl olsa karşılaşamıycaz diye