- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi Sokagintavani
-
Hay agziniza saglik.. taviz tavizi doguruyor arkadas. Ay ben yapamm ay ben bilmemm deyip koseye cekilmeyi bilemediikgeç kaldık:)
ilk zamanlar jest olsun , o yorulmasin diye gittiğimiz ekmek almalar
bize vazife bilindi.
üstümüze zimmetlendi.
boynumuzun borcu oldu
Valla kiz olarak dünyaya gelse, çok talibi olurdu.Aa gercekteb mi ama siz daha iyi bilmez misiniz mutfagi yoksa nutfakla ilgili midir
Bizde de o tam tersi ama ben cok arastirip almam esim alisverisi cok sever butun etiketlerini okur eder.Haftasonuda haftaiçide,çalışırkende halihazırda çalışmıyorkende ben alıyorum ekmek. Hatta tüm alışverisi ben yaparım. Çalışırkende şu anda kullanılmış hissetmiyorum.
Neden kullanılmis olunsun ki anlamadım?
Ben severim alışverişi eşim sevmez,bu sebeple bizim düzenimiz böyle oturdu. Ben sakin sakin etiket okuyarak,içeriğine bakarak alişveriş yapmayı severim,eşim fiyatına dahi bakmadan ilk bulduğunu alır.
Gitmek istemiyorsam sipariş veririm büfeye,sizde yakınlarda eve getiren büfe market vs varsa oradan sipariş edin.
Aynen benimki de hamur bile acar.. ama artik ben sokmuyorum mutfaga haddini bildirdim azcik o konuda.. gurme cikti basima ya aman ne zor mutfaktan anlayan es yasamayan bilemezValla kiz olarak dünyaya gelse, çok talibi olurdu.
Çok da iyi bi ev hanımı olurdu.
Ben rahat biriyim. Eşim de hassas, bi sebze bozulsun yada bi yiyecek yenmesin curusun ziyan olsun çok üzülür. Ben onun kadar değilim. Defaetle uyarmıştır beni tatlı dille. Bakti olmuyor. Artık rutin buzdolabını kontrol ediyor. Dipte köşede kalmış şeyi masaya koyuyor, nfk bundan tatlı yap, yada akşam yemek yapma bunu yiyelim diye. Geçen erzak dolabını kurcaliyordu. Sıcaktan bozulan boceklenen bi şey var mı diye.. Baba satasmadigi, elestirmedigi için dolap kontrol etmesine kızmıyorum. O bana uyum sağladı, ben de ona
Valla kız olarak dünyaya gelseydi, çok talibi olurdu.Aa gercekteb mi ama siz daha iyi bilmez misiniz mutfagi yoksa nutfakla ilgili midir
Yani bence hemen bir anlasmayla halledebilirsinizbastan yapmamiz lazimdi galiba. Gec mi kaldik
Ona da raziyim da hazirlanmasi cok uzun suruyor :)
biz pasta yiyozMerhabaa hanimlar.
Merak etmeyin destanlar kadar yazmayacagim :) derdim daglardan buyuk de demiyorum burdaki hanimlarin gorusleri benim icin onemli.
Benim derdim su; pazar gunleri evde ekmek yoksa sen al ben alayim derdine dusuyorduk, bugun de oldugu gibi..
Esim tatilde yani calismiyor, ben de ayni sekilde calismiyorum. Artik bu sorun hafta iclerine de sicradi. On kere ona soyleyecegime kalkip ben aliyorum her seferinde. Tamam ben alacagim diyor ama almiyor.Canim da tezdir azicik. Hic sevmem bu huyumu. Sonra ben kullanilmis hissediyorum niye ben aliyorum diye. O da diyor e almasaydin ben alicaktim..
Sizin evde nasil oluyor bu isler? Simdiden tesekkur ederim.
Biraz fazla alip buzluga koyuyoruz.Merhabaa hanimlar.
Merak etmeyin destanlar kadar yazmayacagim :) derdim daglardan buyuk de demiyorum burdaki hanimlarin gorusleri benim icin onemli.
Benim derdim su; pazar gunleri evde ekmek yoksa sen al ben alayim derdine dusuyorduk, bugun de oldugu gibi..
Esim tatilde yani calismiyor, ben de ayni sekilde calismiyorum. Artik bu sorun hafta iclerine de sicradi. On kere ona soyleyecegime kalkip ben aliyorum her seferinde. Tamam ben alacagim diyor ama almiyor.Canim da tezdir azicik. Hic sevmem bu huyumu. Sonra ben kullanilmis hissediyorum niye ben aliyorum diye. O da diyor e almasaydin ben alicaktim..
Sizin evde nasil oluyor bu isler? Simdiden tesekkur ederim.
Iyiymjs bende aksamdan pogaca yada bazlama yapiyorumKrep yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?