Ekmek aslanin agzindaymis gercekten.!

Evde ben varken senin gitmen olmaz der hep ... istediğim de bende giderim tabi .. bizde genelde çöp atmak bu şekilde sorun oluyor .. ekmek konusuna gelince .. git marke te 10 15 tane ekmek al .. zula yap buzluğa .. gece yatmadan çıkar sabah tap taze ekmek :) yani ben küçükken köyde annem öyle yapardı :)

Civardaki bakkal- market ne varsa telefonunu alın, bir tane de sepet ve çamaşır ipi alın. Marketi arayıp ekmeği sipariş edin ve sepeti sarkıtın. Eskiden evde neye ihtiyaç varsa bakkala giidp alıyordum, sonra bakkal bana bir sepet almamı söyledi sağolsun

Ayy gozlerim doldu. Biz eskiden samsunda hep sepet sarkitirdik. Ama babannem para yazmasin diye bakkali aramamiza izin vermezdi. Idris amcaaaaaeeee diye avazimiz ciktigi kadar bagirirdik

Sokagintavani hergun yedigim tam bugday ekmeginin fiyatini bilmem. Yanlis anlasilmasin zenginlikten degil -ah nerede- hic sadece ekmek almak icin gitmedim. Bizim evdeki hicbir xx gitmemistir. Ne kadar yontmaya calissak da hayat xx / xy ler icin musterek degil maalesef. Ekmek almaya da gitmeyeceklerse ne ise yariyorlar? Ayrica ben de tez canliyim. Erkek Pijama ile bile gitse kimse yadirgamaz. Gecirsin ayakkabisini gitsin hemen, neden oyalaniyo ki? Ben hazirlanayim desem min 30dk zaten alacagi yoksa krep yapar yerim, hic bakkala ekmek almaya cikamam valla -.-

Ayy gozlerim doldu. Biz eskiden samsunda hep sepet sarkitirdik. Ama babannem para yazmasin diye bakkali aramamiza izin vermezdi. Idris amcaaaaaeeee diye avazimiz ciktigi kadar bagirirdik

Hahahaha

Vallahi ben de bu zamana kadar bu sepet olayını kullanmamıştım ama sonra baktım tatil günlerinde günde 8 kere bakkala gidiyorum iyisi mi sepeti sallandırayım dedim

İkimiz birlikte gidiyoruz önceden çok kavga cıkardı bizdede niyeyse almak istemezdi.E ben kahvaltı hazırlıyorum ne var sen al yoook biraz işlerine gelmiyor.Almayın inatla bekleyin.Şimdi değişti şükür.Ben derim hayatım cayı koyuyom hadi ekmegimizi alıver der, ben kahvaltı hazırlayım derim, ya da almazsa bir gün önceki kalan ekmekleri getirirm önüne.

Tatli dil yilani deliginden cikariyor galiba :) benimkini cikarmiyor buraz daha tatli dilli olmam gerek yetmıyor

son paragraf dısındakılerden yola cıkarak bunlar kardes olabılır mı .. telefonunda butun marketlerın uygulaması vardır khepsını takıp eder hahaha

Ben de 30 dakkada hazırlansam ne guzel olur o ara alır gelır ben pıjama ustune bısı takar takunya terlıklerımle tak tak gıderım hıh nlmus sankı.. hatam bu ıste sen kadınsın dımı az agır ol agırdan al.. aman bılmeyın ekmek fıyatını da bulasmayın hıc :)))

Şehrin dışında oturuyoruz, yakınımızda bakkal, market, fırın yok. O yüzden ekmeği haftalık alıp buzluğa atıyor. Tüketeceğimiz kadarını günlük çıkartıyoruz. Ha ekmek bitti kahvaltıya ekmek lazım diyelim çayı demler 5 dk arabaya atlar merkeze iner alır gelirim. Hem açılmış olurum mutlu olurum. Canım istememişse de eşim alır zaten. Hiç sorun haline gelmedi.

Hayatimda hic ekmek almadim hep eşim alır. Ama bu sizin evinizde bir problemse, alışverişe ciktiginizda taze taze 5 6 tane alıp buzluga koyun. Cikardiginizda ayni tazelikte bulacaksiniz
tesekkur ederım yapıcaz bısıler bakalım aslında konu sadece ekmek gorunumlu baska seyler yanı gosterılem bu tavır a en cok da tepkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…