Sevgili Canan abla, neredeyse ekmeği ekmekle yiyecek olan millete ekmek yemeyin diyorsun.. yemek yemeyip pasta mı yiyelim amacın ne?
ekmek arası pasta yiyin
Mesela menemen yapsan,sahanda yumurta yapsan da yemiyor musun?Diğer öğünlerde neyse de kahvaltı ekmeksiz çekilmiyor beben son bir yıldır hiç ekmek yemiyorum çoook rahatım, içinde katkı maddesi olsa ne olmasa ne, şeker hastası yapıyor mu, mide bağırsak sorunları yapıyor mu, hızla geri acıkmayı sağlıyor mu, hepsine evetse neden ekmek? ne diyorum ben ya
Mesela menemen yapsan,sahanda yumurta yapsan da yemiyor musun?Diğer öğünlerde neyse de kahvaltı ekmeksiz çekilmiyor be
Döner ekmek,balık ekmek,köfte ekmek te mi yemiyorsun.Olmaz illa birinden birini yemen lazım.yok valla eve hiç almıyorum, ekmek yemek zaten hızla acıktırdığı için çok mantıksız
Döner ekmek,balık ekmek,köfte ekmek te mi yemiyorsun.Olmaz illa birinden birini yemen lazım.Eşin de mi istemiyor ,yoksa ekmek yerine bazlama mı yiyorsunuz?
Dikkatli ol dışarıda kaçak ekmek yemesin,mağdur etme adamı.eşim istemez mi istiyor tabii ama almıyorumdışarda yediğimiz zaman yiyoruz bazen ama evde yok
evde de bulgur pilavıydı pirinç pilavıydı kısır, patates vs yeniyor tabii, onlar yeter bi de ekmeğe ne gerek var yaw, kırıntısından da kurtuldum, ohh mis
Dikkatli ol dışarıda kaçak ekmek yemesin,mağdur etme adamı.
Pilav varken gerekmiyor doğru.Günde 2 ekmek yemiş olsanız 2,5 tl den ayda 75 tl yapar
Bana da çok itici geliyor.Bir de her programda neredeyse birisini dövecek, aşırı agresif ve anlatım şekli çok irrite ediyor beni. Böyle bir anda arkasından kürek çıkarıp birisine dalacak gibi bir hali var, gizli şekeri mi var ne.
Bir tanıdığımızın eşi ekmek fırınında işe başlamış ekmek yapılırken içine düşen böcek,fare gibi şeyleri alma şansları olmuyormuş adam o günden beri evine ekmek sokmamış dikkatli olmak lazım güvenilir temiz yerlerden yenilmeli en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?