- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
İş lazımsa dayan,iki şımarık çemkirdi diye pes mi edeceksin
Belli ki ben "üstüm" kafasında yaşıyo .
Ağlamayın muhattapta olmayın sadece işinizi yapın . İzin günlerinizde başka iş bakın bulursanız geçersiniz bulamazsanız onu yokmuş gibi düşünün.
İşhayatı bukadar duygusallığı kaldırmaz
Patronunuza şikayet edin.rizki veren Allahtır.rabbim kesmemişse o kiz bisey yapamz.dislerini göster.hic bisey yapamaz
Biraz daha sabır göstererek dayanmaya çalış. Kim sana ne derse desin onların dediği gibi olmuyosun ya. Canın sıkıldığında, üzüleceğin zaman neden orada olduğunu hatırla ve devam et. En önemlisi karşı tarafa önemsemiyormuş gibi yap ve hiç umrunda değilmiş gibi göster ki üzülen, sinir olan taraf o olsun.. Senden, senin canından ve ailenden önemli değil kimse. Boşver kim ne derse desin..
Sorunda o ya is üzerine dahi konusamiyoruz.. o kadar havali atarlikiAyrilma sakin. Isi ogrenmeye calis. Sana is disinda soyledikleri bir kulagindan girsin otekinden ciksin.
3 kiz var digeri hemen savundu onu cünkü bayadir birlikteler. Yabanci olan yardimci oldu sagolsun ama normal 3 üylede muhatap olmak zorundayim her dakka beraber calismaliyiz yoksa olmuyo oda bunu bilip kullaniyo nasilsa yeni gelmis sorun cikariyo vsKendine güven dik dur ise ihtiyacin olduğunu belli etme sakın ezilme
İsi ondan öğrenmek zorundamisin
Başkası varsa ona yanaş diğeriyle muhatap olma
Iste nasil yapicam tavrim ne olmali bi bilsemMadem sizden kıdemli değil,öyle olmadığını hissettirin..
Ya ne bileyim . Insanin yanindan gecse havasi tozu dumana katiyo allah insani iyilerle karsilastirsin lafina ne kadar katiliyorum su an bi bilseniz..gerceketen bazi insanlar insanliktan nasibini allamisAllah Allah o kim oluyor ki seni eziyor.kendininpatronmu saniyor.ezdirme kwndini tersle ilmi siyasetle boz.
O poseti kim koydu dedigin de bagirmaniza gerek yok burada sagir oldugunu sanmiyorum deseydiniz.
Yumsak kelimelerle ona adap bilmedigini hatirlatin ama kendinizi ezdirmeyin sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?