ekmek parasiyla oynayanlar.....

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Merhaba arkadaslar... o kadar sinirliyimki anlatamam. Bi kac gündür baya ugrasip girdigim bi magazada calisiyorum.. ikn basladigim günden beri 3 kiz arkadasla calisiyorum..bi tanesi o kadar egosu yüksek biriki birsey sorsam ya gözlerini devirir yada cevap vermeden kendi yapar. Baktim sürekli kusur ariyo bende. Yurd disinda yasiyorum ve onlar dogma büyüme onlar kadar dil bilmememi firsat biliyo ezmeye calisiyolar sanirim. Bu sabah bi arkadas poset koydu devaminda ben koydum benim koydugumu gorünce sert bi sekilde kim koydu bunu buraya dedi bende ben dedim neden ? Bagirma bagiramazsin dedi ve tartisma basladi. Kac günün stresiyle tutamadim kendimi agladim. Öhrenemiyosun isi ben bir günde ögrendim dedi ... basit bi olay gibi ama herkez duydu. Cok sinirlerim bozuk. Beraber nasil calisicaz bilmiyorum. Ki o üstüm falanda degil sadece benden bi sene önce baslamis ise.. ailemin ihtiyaci olmasa o an birakirdim isi. Ordaki bayanlarda destek oldular ama tabi onlarin arkasindan.. bilmiyorum cok sinirliyim.. ne yapmami önerirsiniz ?.

İş lazımsa dayan,iki şımarık çemkirdi diye pes mi edeceksin

Pes etmek istemiyorum ama görseniz nasil bi tip..hayatimda hep duyardim egolu insanlar derlerdi havali derlerdi ama ilk defa sahit oldum..resmen ezeyim diyo..belki o luxsune geliyl ise. Ama benim ne zorluklarla gelip kazandigimi bilmiyo..nasil devam ederiz böyle bilmiyorum.sikayette edemem daha 3 gün oldu

Biraz daha sabır göstererek dayanmaya çalış. Kim sana ne derse desin onların dediği gibi olmuyosun ya. Canın sıkıldığında, üzüleceğin zaman neden orada olduğunu hatırla ve devam et. En önemlisi karşı tarafa önemsemiyormuş gibi yap ve hiç umrunda değilmiş gibi göster ki üzülen, sinir olan taraf o olsun.. Senden, senin canından ve ailenden önemli değil kimse. Boşver kim ne derse desin..

Belli ki ben "üstüm" kafasında yaşıyo .
Ağlamayın muhattapta olmayın sadece işinizi yapın . İzin günlerinizde başka iş bakın bulursanız geçersiniz bulamazsanız onu yokmuş gibi düşünün.

İşhayatı bukadar duygusallığı kaldırmaz

Inanin duygusallik degil hatta dedim kendi kendime nasil aglarim.. üst ne demek kendini oranin menejeri saniyo.. günaydin diyene cevap vermeden gecen birine ne demeli..

Patronunuza şikayet edin.rizki veren Allahtır.rabbim kesmemişse o kiz bisey yapamz.dislerini göster.hic bisey yapamaz

Ya büyük bi magaza bir suru patron menejervar. Ilk günden sikayetci olamk istemedim. Cani

Bide hadi menejere gidelim diye tehdit etti..

Bide bisey diyo anlamayinca tekrar etmiyo arkasini dönup göz isaretleri yapiyo salak der gibi. 3 gün oldu ögrenmeye calisiyorum tüm var gücümle veriyorum kendimi daha ne yapim

Kendine güven dik dur ise ihtiyacin olduğunu belli etme sakın ezilme
İsi ondan öğrenmek zorundamisin
Başkası varsa ona yanaş diğeriyle muhatap olma

Kendine güven dik dur ise ihtiyacin olduğunu belli etme sakın ezilme
İsi ondan öğrenmek zorundamisin
Başkası varsa ona yanaş diğeriyle muhatap olma
3 kiz var digeri hemen savundu onu cünkü bayadir birlikteler. Yabanci olan yardimci oldu sagolsun ama normal 3 üylede muhatap olmak zorundayim her dakka beraber calismaliyiz yoksa olmuyo oda bunu bilip kullaniyo nasilsa yeni gelmis sorun cikariyo vs

Kartonlari aciyoruz bilerek firlatiyo bana bisi demedim. Slm veriyorum almiyo onada ok ama is hakkindasoru sorsam gözlerini deviriyo ve elimden cekip kendi yapiyl ister istemez insanin enerjisi düsüyo

Allah Allah o kim oluyor ki seni eziyor.kendininpatronmu saniyor.ezdirme kwndini tersle ilmi siyasetle boz.
O poseti kim koydu dedigin de bagirmaniza gerek yok burada sagir oldugunu sanmiyorum deseydiniz.
Yumsak kelimelerle ona adap bilmedigini hatirlatin ama kendinizi ezdirmeyin sakin

Ya ne bileyim . Insanin yanindan gecse havasi tozu dumana katiyo allah insani iyilerle karsilastirsin lafina ne kadar katiliyorum su an bi bilseniz..gerceketen bazi insanlar insanliktan nasibini allamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…