ekmek parasiyla oynayanlar.....

Cevap cok basit takma. Isi ogrenene kadar az daha sık dişini. Sonra fazla muhatap olmazsin. Cevap verirkende az ve öz yanit verirsin sana sordufu sorulara. Fazla kaale alinmadigini anlayinca o kudurur sinir8nden merak etme

Ya ne bileyim . Insanin yanindan gecse havasi tozu dumana katiyo allah insani iyilerle karsilastirsin lafina ne kadar katiliyorum su an bi bilseniz..gerceketen bazi insanlar insanliktan nasibini allamis
Bu kadin sizin mudurnuz degil patron degil anladigim kadari ile.
Boyle tipleri farkin da olmadan bizler havaya sokuyiruz ne munasebet tersliyor siz sessiz kalinca bunu kendin de hak gorebiliyor.
Bir kere bir markete gittim oranin muduru bir kadin kasiyer kiza senin musterinin yanin da kollarini baglayip oturman dogrumu dedi.kiz bozuldu bir toparlandi.bende o kasaya geldim aldiklarimi odemek icin mudur olan kadina peki musterinin yanin da calisani terslemeniz ne derece dogru dedim.ben musteri olarak kasiyerin kolunu baglamasin dan degil sizin uslubunuz dan rahatsiz oldum dedim.o havasi yerle bir oldu kendi bozuldu.
Kavgaya gerek yok uslubunuzu biraz sertlestirin sizi bozamayacagini tavirlarinizla belli edin

Agziniza saglik

Ya niye ağlıyorsun neden kendini güçsüz gösteriyorsun böyle herşeye ağlayan kadınlara katlanamıyorum az güçlü durun ki ezemesinler

Kaç yaşındasın. Bunlar hep hayat tecrübesi. Ben de uzun yıllar önce böyle şeyler yaşadım. Kıskançlıktan yapıyorlar. Yılma. İşine vak. Öğrenmeye çalış. Sen de o işin kurdu olursun bi zaman. Bir zaman geliyo devran dönüyor. İşe ihtiyacın varsa dayanacaksın. Patrona söylemek de iyi değildir. İftira da atabilir. Gün gelir patron zaten görür bunları.

en nefret ettigim tipler. sana sabir versin Allah. kendini dusun aileni dusun disini sık biraz. kolay degil kendi vatanindan baska yerde calismak cok haklisin.

seni ezmesine izin verme. kas goz yapiyosa, tecrubesiz olabilirim ama salak degilim, nedir bu abuk tavirlarin sebebi diyebilirsin. ve boyle devam ederse sikayet edecegini soyle. hadi gidelim menejere falan derse de gidelim de. haksiz olan o cunku. kötü insanin dogasinda var bu. yumusk olanin ustune gidip ezdikce ezmek. sen sert durursan ancak keser bu tavrini.

oldugun ulkenin vatandasi mi bunlar? faşistce davranmakla, mobingle de suclayabilirsin gerekiyosa. herkes haddini bilicek.

10 yillik is hayatinin en az 8-9 yilini bu psikolojideki insanlarin amirimin oldugu bir durumda calismis, bunlara ek olarak bir cok baskiya karsi kendini korumaya calismis ve bunun sonucu olarak bir cok hastalik gecirmis ve hormonlari tepetaklak olup vucudunun safti kaymis biri olarak soyluyorum " umursama, uzuldugunu belli edip onlara o zevki tattirma cunku zevk almalari ayni seyleri yapmalarina devam etmelerine neden olacaktir..sessiz ve tepkisiz kal, cunku surekli senin sinirini bozmak ve kontrolunu kaybetmeni saglamaya calisirlar, emin ol onlar mutlaka pis bi isler yapiyordur ve onlarin o pisliklerine senin ortak olmayacagini gormuslerdir,suyu bulandirmaya calisiyorlardir o karakterdeki insanlara tepkisiz kaldiginda kontrolü kendilerinin kaybettigini gormuslugum var..sessi kalmak cok zor,yipratici ama dalasmak daha yipratici..kendine guven,elinden gelenin en iyisini yap, daima kurallara uygun calis... Niyetin temiz vijdanin rahat olduktan sonra da gerisini Allah a havale et, er yada gec kazanirsin..

Her yerde var bu tipler am kazanan sen olursun merak etme öylesi çok kalıcı olmuyo
Ünlü magazalardan mı yoksa öyle küçük bi yer mi ?

Şu kol baglamada ne var anlamıyorum zamanında bende uyarılmıştım bunun için yok ugursuzlukmuş bilmem ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…