- 28 Haziran 2015
- 1.910
- 2.051
- 333
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Bu kadin sizin mudurnuz degil patron degil anladigim kadari ile.Ya ne bileyim . Insanin yanindan gecse havasi tozu dumana katiyo allah insani iyilerle karsilastirsin lafina ne kadar katiliyorum su an bi bilseniz..gerceketen bazi insanlar insanliktan nasibini allamis
Bu kadin sizin mudurnuz degil patron degil anladigim kadari ile.
Boyle tipleri farkin da olmadan bizler havaya sokuyiruz ne munasebet tersliyor siz sessiz kalinca bunu kendin de hak gorebiliyor.
Bir kere bir markete gittim oranin muduru bir kadin kasiyer kiza senin musterinin yanin da kollarini baglayip oturman dogrumu dedi.kiz bozuldu bir toparlandi.bende o kasaya geldim aldiklarimi odemek icin mudur olan kadina peki musterinin yanin da calisani terslemeniz ne derece dogru dedim.ben musteri olarak kasiyerin kolunu baglamasin dan degil sizin uslubunuz dan rahatsiz oldum dedim.o havasi yerle bir oldu kendi bozuldu.
Kavgaya gerek yok uslubunuzu biraz sertlestirin sizi bozamayacagini tavirlarinizla belli edin
Allah sabir versin bana. Nasil katlancam o kiza..Cevap cok basit takma. Isi ogrenene kadar az daha sık dişini. Sonra fazla muhatap olmazsin. Cevap verirkende az ve öz yanit verirsin sana sordufu sorulara. Fazla kaale alinmadigini anlayinca o kudurur sinir8nden merak etme
Hic sormayin tutamadim kendimi ne yaptiysam...ihtiyacim var o ise ve bi an nasil olacak diye ne bilim oldu yani.Ya niye ağlıyorsun neden kendini güçsüz gösteriyorsun böyle herşeye ağlayan kadınlara katlanamıyorum az güçlü durun ki ezemesinler
Şu kol baglamada ne var anlamıyorum zamanında bende uyarılmıştım bunun için yok ugursuzlukmuş bilmem ne :)Bu kadin sizin mudurnuz degil patron degil anladigim kadari ile.
Boyle tipleri farkin da olmadan bizler havaya sokuyiruz ne munasebet tersliyor siz sessiz kalinca bunu kendin de hak gorebiliyor.
Bir kere bir markete gittim oranin muduru bir kadin kasiyer kiza senin musterinin yanin da kollarini baglayip oturman dogrumu dedi.kiz bozuldu bir toparlandi.bende o kasaya geldim aldiklarimi odemek icin mudur olan kadina peki musterinin yanin da calisani terslemeniz ne derece dogru dedim.ben musteri olarak kasiyerin kolunu baglamasin dan degil sizin uslubunuz dan rahatsiz oldum dedim.o havasi yerle bir oldu kendi bozuldu.
Kavgaya gerek yok uslubunuzu biraz sertlestirin sizi bozamayacagini tavirlarinizla belli edin
Öyle değilde bir çeşit kendini kapatmaktır o.Karşıdaki insana "benimle iletişime geçme"mesajı verir.Şu kol baglamada ne var anlamıyorum zamanında bende uyarılmıştım bunun için yok ugursuzlukmuş bilmem ne :)
Hiç öyle düşünmedim beden dilimi o :)Öyle değilde bir çeşit kendini kapatmaktır o.Karşıdaki insana "benimle iletişime geçme"mesajı verir.
Evet :)Hiç öyle düşünmedim beden dilimi o :)
Hiç öyle düşünmedim amanEvet :)
Müşteriyle birebir ilişki içinde olan çalışanların yapması onun için hoş karşılanmaz.
O ülkenin vatandasi ama türkoldugun ulkenin vatandasi mi bunlar? faşistce davranmakla, mobingle de suclayabilirsin gerekiyosa. herkes haddini bilicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?