- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
seni ezmesine izin verme. kas goz yapiyosa, tecrubesiz olabilirim ama salak degilim, nedir bu abuk tavirlarin sebebi diyebilirsin. ve boyle devam ederse sikayet edecegini soyle. hadi gidelim menejere falan derse de gidelim de. haksiz olan o cunku. kötü insanin dogasinda var bu. yumusk olanin ustune gidip ezdikce ezmek. sen sert durursan ancak keser bu tavrini.
Buranin baya populer magazasi.. yurd disindayimHer yerde var bu tipler am kazanan sen olursun merak etme öylesi çok kalıcı olmuyo
Ünlü magazalardan mı yoksa öyle küçük bi yer mi ?
en nefret ettigim tipler. sana sabir versin Allah. kendini dusun aileni dusun disini sık biraz. kolay degil kendi vatanindan baska yerde calismak cok haklisin.
10 yillik is hayatinin en az 8-9 yilini bu psikolojideki insanlarin amirimin oldugu bir durumda calismis, bunlara ek olarak bir cok baskiya karsi kendini korumaya calismis ve bunun sonucu olarak bir cok hastalik gecirmis ve hormonlari tepetaklak olup vucudunun safti kaymis biri olarak soyluyorum " umursama, uzuldugunu belli edip onlara o zevki tattirma cunku zevk almalari ayni seyleri yapmalarina devam etmelerine neden olacaktir..sessiz ve tepkisiz kal, cunku surekli senin sinirini bozmak ve kontrolunu kaybetmeni saglamaya calisirlar, emin ol onlar mutlaka pis bi isler yapiyordur ve onlarin o pisliklerine senin ortak olmayacagini gormuslerdir,suyu bulandirmaya calisiyorlardir o karakterdeki insanlara tepkisiz kaldiginda kontrolü kendilerinin kaybettigini gormuslugum var..sessi kalmak cok zor,yipratici ama dalasmak daha yipratici..kendine guven,elinden gelenin en iyisini yap, daima kurallara uygun calis... Niyetin temiz vijdanin rahat olduktan sonra da gerisini Allah a havale et, er yada gec kazanirsin..
Sıkıştır biyere bence gözü korksun
O zaman şefiniz falan yokmu şikayet et..B
Buranin baya populer magazasi.. yurd disindayim
O zaman şefiniz falan yokmu şikayet et..
Yabancı düşmanı herhalde
E türkse derdini türkçe sorsanaYok ya türk
Ya derdi belli ezmek istiyoE türkse derdini türkçe sorsanaanlamadım ki
Sen tatlı dille neden böyle yaptıgını sorsan bi benim senle derdim yok sen niye bana böyle davranıyorsun falan desen ?Ya derdi belli ezmek istiyo
Şikayetçi ol ama kendi adına değil... Büyük bi mağaza diyorsun illa şikayet hattı vardır oranın bi yakınından rica et gerekirse müşteri gibi arasın yaka kartı takiliyormu ordada bilmem ama buralarda isimler bellidir adini söyleyip şikayet etsin orda bi kızı azarliyordu çok ayıp çok rahatsız oldum boyle insanlarla mi çalışıyorsunuz filan desin... Bi uyari alınca bak nasıl toparlar...
Yemin ediyorumki sabah dedim dedim bak canim seninle kisisel bi problemim yok ekmek parami. Pesindeyim neden böyle davraniyorsun dedim ben buyum kusura bakma senin icin degisemem dedi benden 8 yas kucuk bideSen tatlı dille neden böyle yaptıgını sorsan bi benim senle derdim yok sen niye bana böyle davranıyorsun falan desen ?
Yurt dışında yaşadığınızı yazmışsınız,hangi ülkede yaşıyorsunuz? iş problemleriyle ilgilenen kurumlar var.. neden gidip oraya başvurmuyorsunuz? Bu bayan ihtar alır, ve birdaha işini kaybetme korkusuyla sana bulaşmaz.Merhaba arkadaslar... o kadar sinirliyimki anlatamam. Bi kac gündür baya ugrasip girdigim bi magazada calisiyorum.. ikn basladigim günden beri 3 kiz arkadasla calisiyorum..bi tanesi o kadar egosu yüksek biriki birsey sorsam ya gözlerini devirir yada cevap vermeden kendi yapar. Baktim sürekli kusur ariyo bende. Yurd disinda yasiyorum ve onlar dogma büyüme onlar kadar dil bilmememi firsat biliyo ezmeye calisiyolar sanirim. Bu sabah bi arkadas poset koydu devaminda ben koydum benim koydugumu gorünce sert bi sekilde kim koydu bunu buraya dedi bende ben dedim neden ? Bagirma bagiramazsin dedi ve tartisma basladi. Kac günün stresiyle tutamadim kendimi agladim. Öhrenemiyosun isi ben bir günde ögrendim dedi ... basit bi olay gibi ama herkez duydu. Cok sinirlerim bozuk. Beraber nasil calisicaz bilmiyorum. Ki o üstüm falanda degil sadece benden bi sene önce baslamis ise.. ailemin ihtiyaci olmasa o an birakirdim isi. Ordaki bayanlarda destek oldular ama tabi onlarin arkasindan.. bilmiyorum cok sinirliyim.. ne yapmami önerirsiniz ?.
O zaman en iyisi o yokmuş gibi davran davranmaya çalış ALLAH yardımcın olsunYemin ediyorumki sabah dedim dedim bak canim seninle kisisel bi problemim yok ekmek parami. Pesindeyim neden böyle davraniyorsun dedim ben buyum kusura bakma senin icin degisemem dedi benden 8 yas kucuk bide
allah razi olsunO zaman en iyisi o yokmuş gibi davran davranmaya çalış ALLAH yardımcın olsun
Yurt dışında yaşadığınızı yazmışsınız,hangi ülkede yaşıyorsunuz? iş problemleriyle ilgilenen kurumlar var.. neden gidip oraya başvurmuyorsunuz? Bu bayan ihtar alır, ve birdaha işini kaybetme korkusuyla sana bulaşmaz.
Egosunu bizim üzerimizden tatmin ediyolar10 yillik is hayatinin en az 8-9 yilini bu psikolojideki insanlarin amirimin oldugu bir durumda calismis, bunlara ek olarak bir cok baskiya karsi kendini korumaya calismis ve bunun sonucu olarak bir cok hastalik gecirmis ve hormonlari tepetaklak olup vucudunun safti kaymis biri olarak soyluyorum " umursama, uzuldugunu belli edip onlara o zevki tattirma cunku zevk almalari ayni seyleri yapmalarina devam etmelerine neden olacaktir..sessiz ve tepkisiz kal, cunku surekli senin sinirini bozmak ve kontrolunu kaybetmeni saglamaya calisirlar, emin ol onlar mutlaka pis bi isler yapiyordur ve onlarin o pisliklerine senin ortak olmayacagini gormuslerdir,suyu bulandirmaya calisiyorlardir o karakterdeki insanlara tepkisiz kaldiginda kontrolü kendilerinin kaybettigini gormuslugum var..sessi kalmak cok zor,yipratici ama dalasmak daha yipratici..kendine guven,elinden gelenin en iyisini yap, daima kurallara uygun calis... Niyetin temiz vijdanin rahat olduktan sonra da gerisini Allah a havale et, er yada gec kazanirsin..
Diliniz iyi değilse size çevirmen tahsis ederler.işini kaybetmezsin ,işten insan çıkarmak öyle kolay değil.. hiçbirşey yapamıyorsanız da problemli olduğunuz bayanla çalışma saatlerinizi değiştirmeye çalışın derimYa dilim iyi degil yanlis bisi yapmaktan ve isim yeni diye kaybetmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?