ekmek parasiyla oynayanlar.....

Ya yeni oldugum icin menejere gidersem geldi sorun cikariyo drler... daha deneme süreci

Bu sabah hatta dedim sakin ol biraz bisi sorunca sakin cevap ver ben buyum senin icin degisemem diyo ya resmen bulasiyo sinirimi zorluyo allahim nerden denk geldim ya oraya girmek icin göbegim catladi konsantre olamiyorum ya isime(( zaten yeni ögreniyorum

en nefret ettigim tipler. sana sabir versin Allah. kendini dusun aileni dusun disini sık biraz. kolay degil kendi vatanindan baska yerde calismak cok haklisin.

Evet cok zorluk cekiyorum zaten dilim iyi degil ama bana bunu yapan yabanci olsa zoruma gitmez kendi milletimizden

Zaten bilerek dalasiyo benimle.bisi sorsam cevap vermez ama takip ediyo yanlis bisi yapim hemen konusuyo dil bilmememde tabi firsat onunicin..ona diycek o kadar seyim varki.insallah bi gün icimdekileri dökerim ona.

Şikayetçi ol ama kendi adına değil... Büyük bi mağaza diyorsun illa şikayet hattı vardır oranın bi yakınından rica et gerekirse müşteri gibi arasın yaka kartı takiliyormu ordada bilmem ama buralarda isimler bellidir adini söyleyip şikayet etsin orda bi kızı azarliyordu çok ayıp çok rahatsız oldum boyle insanlarla mi çalışıyorsunuz filan desin... Bi uyari alınca bak nasıl toparlar...

Evet yaka kartlarimiz var ama biz genelede müsteri ler gelmeden calisip isi bitiriyoruz erken basliyoruz o saaatte musteriler yokki

Sen tatlı dille neden böyle yaptıgını sorsan bi benim senle derdim yok sen niye bana böyle davranıyorsun falan desen ?
Yemin ediyorumki sabah dedim dedim bak canim seninle kisisel bi problemim yok ekmek parami. Pesindeyim neden böyle davraniyorsun dedim ben buyum kusura bakma senin icin degisemem dedi benden 8 yas kucuk bide

Yurt dışında yaşadığınızı yazmışsınız,hangi ülkede yaşıyorsunuz? iş problemleriyle ilgilenen kurumlar var.. neden gidip oraya başvurmuyorsunuz? Bu bayan ihtar alır, ve birdaha işini kaybetme korkusuyla sana bulaşmaz.

Yemin ediyorumki sabah dedim dedim bak canim seninle kisisel bi problemim yok ekmek parami. Pesindeyim neden böyle davraniyorsun dedim ben buyum kusura bakma senin icin degisemem dedi benden 8 yas kucuk bide
O zaman en iyisi o yokmuş gibi davran davranmaya çalış ALLAH yardımcın olsun

Ya dilim iyi degil yanlis bisi yapmaktan ve isim yeni diye kaybetmekten korkuyorum

Egosunu bizim üzerimizden tatmin ediyolar

Ya dilim iyi degil yanlis bisi yapmaktan ve isim yeni diye kaybetmekten korkuyorum
Diliniz iyi değilse size çevirmen tahsis ederler.işini kaybetmezsin ,işten insan çıkarmak öyle kolay değil.. hiçbirşey yapamıyorsanız da problemli olduğunuz bayanla çalışma saatlerinizi değiştirmeye çalışın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…