üzüntüden yiyemediğin belli canım ama değişmek istiyorum demişsin o zaman ,yatmadan once 1tabak meyve ye ekmek olmuyorsa :bol bol pirinç pilavı tereyağlı felan,bol mayonezli makarnalar ,akşamları cips kola bak nasıl değişiyorsun 1ayda
yatmadan bunlardan yersem gerçekten alır mıyım kilo,
kola , cips alışkanlığım yoktur, midem de hassas zaten, meyveyi bol tüketirim .
mmakarna , pilav olur galba
Cips kola bunlara pek yüklenme canım cildini bozarsın
haklısın, zaten cildim karışık, sivilceye müsait, şu patatesi ve makarnayı 1 hafta deneyim nolcak acaba.
Kızlar, boyum 1,58, minyon bir yapım var, çok ama çok zor kilo alıp hemen verebilen biriyim.
Kilom evlenmeden önce 48 idi, evlilik süresinde 42 ye düştüm . boşanma sürecide 44-45 arası zor gidip geliyor ve
son 3 gündür ekmek yiyemiyorum, yemeği ekmeksiz tüketiyorum. Ama şu var ekmek yediğimde gerçekten yanaklarım doluyor 2 hafta içinde.
Ama içim almıyor, iştahsızım ve bu süreç ergenliğimden beri var. Zorlasam da yiyemiyorum.
Napcam bilmiyorum.Böyle olanınız var mı hiç ????
malum bir dirhem et bin ayıp örtermiş...
bende öyleyim.
eskiden akşam yemeğinde yarım ekmek bile tüketirdim. son 5 yıldır sigara kullandığımdan beri hiç kilo alamıyorum.
Allahın gücüne gitmesin yemek yemekten nefret ettiğimi düşünüyorum bazen. şu yemek bir an önce bitse diye zorlanıyorum.
vitamin alın, günlük yarım çay bardağı pekmez ve yatarken mutlaka süt için. işe yarıyor ama ben hep unutuyorum.
iştahsızlığa benimde çözümüm yok mağlesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?