Ekmek Yiyemiyorum :(

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
727
333
Kızlar, boyum 1,58, minyon bir yapım var, çok ama çok zor kilo alıp hemen verebilen biriyim.
Kilom evlenmeden önce 48 idi, evlilik süresinde 42 ye düştüm . boşanma sürecide 44-45 arası zor gidip geliyor ve
son 3 gündür ekmek yiyemiyorum, yemeği ekmeksiz tüketiyorum. Ama şu var ekmek yediğimde gerçekten yanaklarım doluyor 2 hafta içinde.

Ama içim almıyor, iştahsızım ve bu süreç ergenliğimden beri var. Zorlasam da yiyemiyorum.
Napcam bilmiyorum. Böyle olanınız var mı hiç ????
malum bir dirhem et bin ayıp örtermiş...

makarna,pilav,börek,simit poğaça tarzı şeyler yemeyi dene canım ekmekten daha çabuk kilo aldırırar ,lakin ben besinlerden tüketince lahana gibi olmuştum

Bence zayıf değilsin boyuna göre normalsin.Kilo sevmiyorum ben ,almak için çabalama bence.Sağlıklı besinler tüket,ekmekle kg almak çok da sağlıklı değil.

Bana kalsa ne güzel bi dert derim
Galeta,grisini falan yiyebilirsin belki ekmek yerine :26:

nişastalı sebzeler tahıllar yemeyim dene bol bol patates, bezelye, pirinç,mısır...

İstediğim sadece 3 kilo, ama sorun şu tamam patates, börek şu bu yiyim, ama bir sıkıntı stres bir tartışma anında iştah gidiyor
3 gün yemesem aç mıyım tok muyum aklıma gelmiyor, sorunum o kiloyu alıp o kiloda kalabilmek
yaşımda 29, 30 yaşından sonra alırsın diyorlar ama yüzüm çöktü ya çirkinleştim sanki offf

üzüntüden yiyemediğin belli canım ama değişmek istiyorum demişsin o zaman ,yatmadan once 1tabak meyve ye ekmek olmuyorsa :bol bol pirinç pilavı tereyağlı felan,bol mayonezli makarnalar ,akşamları cips kola bak nasıl değişiyorsun 1ayda

yatmadan bunlardan yersem gerçekten alır mıyım kilo,
kola , cips alışkanlığım yoktur, midem de hassas zaten, meyveyi bol tüketirim .
mmakarna , pilav olur galba

Bana bana ekmek yemek istiyorum patates kızartması yemek istiyorum hamburger istiyorum Kilolu değilim 54 üm ama bünyem almaya müsait

İlla ekmek değil kalorili şeylerde yiyebilirsin,soslu makarnalar,ketçap mayonez patates bu üçlü tam bir kalori bombası,çikolata yiyebilirsin sütlüsünden.Yeter ki kilo almayı iste ekmeksiz de alırsın

yatmadan bunlardan yersem gerçekten alır mıyım kilo,
kola , cips alışkanlığım yoktur, midem de hassas zaten, meyveyi bol tüketirim .
mmakarna , pilav olur galba

Cips kola bunlara pek yüklenme canım cildini bozarsın

haklısın, zaten cildim karışık, sivilceye müsait, şu patatesi ve makarnayı 1 hafta deneyim nolcak acaba.

Hep aynı gıdadan gitmemeye de dikkat et sebzeni de ye arada etini de.
Birde geceleri yatmadan yağlı süte bi kaşık bal karıştır iç.
18-19 yaşına kadar çok zayıf bi kızdım dal gibi 1,65 boya 45 kiloyla gezerdim bende çok kilo almak ister de alamazdım.Sonra ballı süt içtim geceleri yatmadan birde eczaneden mama almıştım kilo aldıran mamaları vardı.Sonuç ben 45 kilodan 65 e çıktım tabi sadece bunlar değil o zamanlar çalışıyordum oturuyordum gün boyu,pasta poaça,işte gün boyu ne kadar hamur işi varsa yiyordum bunlarda etkiledi elbet.

Sonra 55 lere düştüm baya bi sense öyle seyrettim fakat artık bünyenin ayarımı bozuldu ne hemen kilo alıyorum geçen sene 60 ı gördüm ekmeği,yağlı yiyecekleri kestimde 54 de düştüm.Şimdi tekrar yesem alırım biliyorum.O herşeyi yeyip kilo alamadığım günleri özlemedim desem yalan olur

Ekmek harıc o zaman karbonhıdratlı seyler tuket

Yemeklerin yanında hazır meyvesuları tüket... pekmez, bal, makarna, muzda kilo almana yardımı olur, birde doğruluk payını pek bilmemekle birlikte şalgam suyunun iştah açtığını okumuştum...

Patates kızartması ( bol mayonezli )
Tost
Börek
Poğaça
Pasta
Kısır
Makarna

Bunlardan bol bol ye, özellikle geç saatlerde
İşe yarıyor

her gece ballı süt evt işe yarıyor,

kilo aldığımda bunun kalıcı olmasını sağlamalıyım.
yoğun bi şekilde devam edip 5 kilo alsam yaşım 30 a geliyor yine verir miyim acaba. 29 dayım henüz.

bende öyleyim.

eskiden akşam yemeğinde yarım ekmek bile tüketirdim. son 5 yıldır sigara kullandığımdan beri hiç kilo alamıyorum.

Allahın gücüne gitmesin yemek yemekten nefret ettiğimi düşünüyorum bazen. şu yemek bir an önce bitse diye zorlanıyorum.

vitamin alın, günlük yarım çay bardağı pekmez ve yatarken mutlaka süt için. işe yarıyor ama ben hep unutuyorum.

iştahsızlığa benimde çözümüm yok mağlesef

canım eksra vitamin desteği alıyorum zaman zaman ama nereye kdr, pekmez desen kış bitene kdr 5 kilo pekmez içiyorum,
yine değişmiyor, değişmiyor. Bazen bıkıp usanıyorum
ve eve gelen insanların "aa ne kdr zayıfsın, sen yine mi zayıfladın, vs.vs." cümlelerinden bıktım usandım. biz de biliyoz, zayıfım alamıyom işte alamıyom
offfffffff..

Diyetisyenler kilo almaya çalışan kişilere kuruyemişleri de çok öneriyorlar. Ceviz, üzüm vs. de yardımcı olabilir kilo almanıza.

Nasıl aç gezebiliyorsunuz. Şunun sırrını bana da anlatın. Ben sabah kalktığımda kahvaltı etmezsem midem bulanır. Gün içinde de acıkırsam hemen bulanmaya başlar, halsiz düşerim başım döner. Moralim bozuk olsa bile az da olsa yemem gerekir. Yoksa mideme vurur moral çöküklüğü ile bir de hasta olurum. Midem hassastır öyle ağır yiyeceklerde yiyemem, tıka basa midemi dolduramam ama yine de aç kalamam. Millet fast foodlarda porsiyon porsiyon götürür değişik bir yemek yesem midem bozulur. Benim gibi midesi hassas insanın zayıf olması lazım ama nerdeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…