Ekojenik focus (kalpte parlaklik)

Canım merhaba ! Bu başlığı açan biri olarak sana şunu söyleyebilirim: gebeliğini yaşa lütfen,tadını çıkar zehir etme kendine , benim bebeğimde de wardı ekojenik odak biz ağustosta doğduk çok şükür Allaha hiçbirşeyimiz yok. Zaten bu bulgunun yaratacağı düşünülen sonuçlar çok minimalize , kendini de bebeğini de yorma gebeliğimi çok özlüyorum ben çünkü kendimi yedim durdum 39 hafta Sen yapma bunu sağlıkla gelsin bebişin bizleri de haberdar et burdan

Bi yandan bende böyle diyorum kendime ne bileyim yaşım da 34 olunca ister istemez endisem artıyor dualarinizi bekliyorum ilginiz alakaniz için hepinize çok tesekkur ederim dogurunca ilk isim buraya yazmak olacak :) inşallah mutlu haberi vermek nasip olur

Merak etme , tasalanma !! herşey çok güzel olacak

Merhabalar. Nasıl sonuçlandığını bebeğinizin sağlık durumunu merak ediyorum . Bana da 20 haftalıkken kalpte parlaklık dendi . 2 hafta sonra gidicem kontrole . Aydınlatırsanız sevinirim

mrh ben şimdi 30. haftadayım ayın 5 de kontrolum var gıdecem doktorum endişe edecek bi şey yok dıyor her seferınde bunun altından bı sey cıkmaz dıyor tabıı ben anneyım boyle laflar kesmıyor malesef benı bakalım ınşallah nisanda beklıyoruz kuzumu sağlıkla sıhhatle

siz ayrıntılı ultrasyona gitinız mı başka ek bulgu çıktı mı ? kalptekı parlaklık tek başına bi şey ifade etmez dedi doktor ona eşlik eden başka şeylerin de olması gerekıyormuş

Arkadaşlar merhaba. Bu başlığı ben açmıştım , sizler gibi gemen araştırmaya başlamıştım. Ewet gebeliğimi yaşayamadım sürekli buna odaklandığım için. Artık kuşkularım öyle bir noktaya gelmişti ki( sezeryan oldum bu arada) ameliyathane de doktorum bak işte maşallah tosuna falan diyip bana göstermeye çalışırken bebeğimi,ben hala hiç kimseye inanmayıp avucunu açın el içi çizgisi tek mi çift mi diye bakmaya çalıştırdım bütün ekibi. Netice de bebeğimi sağlıkla aldım kucağıma. Tabi bu yine de %1 olan ihtimali göz ardı edeceğimiz anlamına gelmiyor. Bu ihtimal olabilir çünkü ekojenij odak soft marker. Ama bunu içselleştirip kesin öyledir diyip bütün gebelik boyunca kendini buna hazırlamak annelik psikozundan başka birşey değil bence. O yüzden lütfen bebeğinize odaklanın,hazırlıklarınızı yapın,eşinize nazlanın , bol bol fotograf çekin kısacası gebeliğinizi yaşayın . Sonra benim gibi gebeliği de özlersiniz demedi demeyin
Ha bir de söylemeden edemeyeceğim. Benim korkum down ya da başka bir sendromlu çocuk sahibi olmak değil di bu hayatın içinde bir durum başımıza her an gelebilir. Benim tek korkum çocuğum böylesi bir sendromla dünyay gelir we ben ona yetemezsem , onu geleceğe en iyi şekilde hazırlayamazsam , yorulur wazgeçersem, birşeyleri eksik bırakırsam dı. Yoksa onlar melek we her halleriyle kabulümüz

içimi rahatlayorsun resmen bende sezeryan olucam ınşallah ve o senin doğumda yaşadağını yaşamak için hergün dua ediyorum buraya da yazacam farz edelim ki tersi oldu yinede başım gözüm üstüne evladım o benim başka türlüsü mümkün değil

İnşallah iyi haberlerini alacağız senin de canım benim. bebeğinle konuş bol bol onu ihmal etme sakın

Çok şükür ikili afp testim falan temizdi hatta geçen ay tekrar ayrıntılıya girdim oradaki doktorum bunu hiç söylemedi bile . 20 haftalıkken başka bir yerde dopplere girmiştim eko ya falan orada da doktor önemli birşey değil kayboluyor zaten dedi. Bende hiç önemsemedim . Yaa ki geçen hafta neymiş ya bu kalpte parlaklık diyim araştırana kadar internette öyle şeyler gördüm daha doktorumla görüşemedim. Ayın 9 unda benimde kontrolüm bakalım umarım geçmiştir sizde inşallah iyi haberler alırsınız . Sağlıkla alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…