- Konu Sahibi KIRMIZILIKUCUKKIZ
-
İnşallah bebeğinizin sonuçları güzel gelirKan sonucunu bekliyoruz canım öyle bi ihtimal var
Fetal dna yaptırmadım canım İkilide risk çıkınca aldırmayacağız sonuç pozitifte çıkarsa bile dedik. Amin inşAllah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimİnşallah bebeğinizin sonuçları güzel gelirYanlış anlamasanız bir şey sormak isterim anne karnında fetal dna testi yaptırmışmıydınız ikili sonucunuz yüksek olduğu için genelde doktorlar yönlendiriyorlar, belki ne olursa olsun o benim evladım yaptırmak istemiyorum diye de düşünmüş olabilirsiniz size saygı duyuyorum size ve bebeğinize sağlık ve mutluluk dilerim bir ömür
Bende öyle düşündüm size hayran kaldım allah evladınıza saglıklı güzel bir ömür nasip etsinFetal dna yaptırmadım canım İkilide risk çıkınca aldırmayacağız sonuç pozitifte çıkarsa bile dedik. Amin inşAllah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Amin canım amin cennetimizin anahtarı küçük meleğimBende öyle düşündüm size hayran kaldım allah evladınıza saglıklı güzel bir ömür nasip etsinTeslimiyetinizi ödüllendirsin
Merhaba sonucunuz nezaman belli olucak acaba bilgilendirirseniz cok memnun oluruz0
Amin canım amin cennetimizin anahtarı küçük meleğim ❤
15 günü bulur galibaMerhaba sonucunuz nezaman belli olucak acaba bilgilendirirseniz cok memnun oluruz
ÇOK SAĞOLUN BAŞINDAN GEÇİP TEMİZ SONUÇLAR ALANLAR OLUNCA DAHADA RAHATLIYOR İNSAN İNŞALLAH DOĞUMDA GÖRÜCEM KIZIMI İNŞALLAH SAĞLIKLIDIR ALLAHA SIĞINDIK BAŞKA ÇARE YOKBende 2018 mayista dogum yaptim. Detayli da kalpte parlaklık goruldu. Bebegimi aldirmayi düşünmesemde kendimi alistirmak icin fetal dna yaptirdim. Sonuc temiz cikti. Sadece parlaklik cok buyuk bir bulgu degil. Kalbinde parlaklik olan birsuru bebek var. Ve gayet saglik problemsiz doğuyorlar. Bu basligi okuyan herkesin gönlü ferah olsun
sizinle ayni durumdayim.kan degerim biraz yuksek ve kalpte parlaklik cikti.sonucunuzu aldiniz mi.cok zormus belirsizlik..ÇOK SAĞOLUN BAŞINDAN GEÇİP TEMİZ SONUÇLAR ALANLAR OLUNCA DAHADA RAHATLIYOR İNSAN İNŞALLAH DOĞUMDA GÖRÜCEM KIZIMI İNŞALLAH SAĞLIKLIDIR ALLAHA SIĞINDIK BAŞKA ÇARE YOK
Ben doğum ettim tüm riskler hikaye allahıma şükür sapasağlam bir kızım var kalbinde hiçbirşey yok hatta siteye de kocaman konu açtım Allahım İnş herkesi sapasağlam kavuşturur evladına 9 ayımı zehir ettilersizinle ayni durumdayim.kan degerim biraz yuksek ve kalpte parlaklik cikti.sonucunuzu aldiniz mi.cok zormus belirsizlik..
cok sevindim.zehir ediyolar aynen oyle..Ben doğum ettim tüm riskler hikaye allahıma şükür sapasağlam bir kızım var kalbinde hiçbirşey yok hatta siteye de kocaman konu açtım Allahım İnş herkesi sapasağlam kavuşturur evladına 9 ayımı zehir ettiler
Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum benim de doğumuma az kaldı parlaklık vardı bu parlaklık sol da ve erkeklerde olursa yüzde 95 normaldir dedi doktor sizde nasıldı hangi taraftaydı bunun bi önemi var mı cvb yazarsanız çok memnun olurum
Bende hatirlamiyorum. Doktor dediyse dogrudur dicemde sacma geldi bilimsel bi dayanagi varmi soylediginin acaba onu sorsaydınız. Bi de tek basina parlaklik bisey ifade etmez 2li testiniz nasildiArkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum benim de doğumuma az kaldı parlaklık vardı bu parlaklık sol da ve erkeklerde olursa yüzde 95 normaldir dedi doktor sizde nasıldı hangi taraftaydı bunun bi önemi var mı cvb yazarsanız çok memnun olurum
İkiz gebeydim beşinci ayda birinin kalbi durdu ikiz olduğu için ikili test yaptırmadımBende hatirlamiyorum. Doktor dediyse dogrudur dicemde sacma geldi bilimsel bi dayanagi varmi soylediginin acaba onu sorsaydınız. Bi de tek basina parlaklik bisey ifade etmez 2li testiniz nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?