Ekojenik focus (kalpte parlaklik)

Canım merhaba n’aptınız gittiniz mi kontrole ne dedi doktorun umarım yolundadır herşey .
merhaba canım evet gittim gayet iyi diyor .Hatta maşallahı var ayına gore güzel kilo almış şükür ölçümleride iyi bekliyorum heyecan ve merakla ,bu arada nikin kimyacı kız benimde alanım kimya dikkatımı çekti :)

Ay çok sevindim canım gözün aydın olsun kaç haftalık oldun sen şimdi ? Peki kalpte parlaklıkla ilgili birşey dedi mi ? Evet canım ben de kimya mezunuyum

Ay çok sevindim canım gözün aydın olsun kaç haftalık oldun sen şimdi ? Peki kalpte parlaklıkla ilgili birşey dedi mi ? Evet canım ben de kimya mezunuyum
30 haftalık oldum kalpte bi parlaklık görmüyorum dedi zaten son haftalarda kendiliğinden geçiyormuş bu arada sen kaç haftaliksin

Oyyyy çok şükür bin şükür Allah’a Tebrik ederim çokk çokkk Oğluşunu kokla yerime.. Allah analı babalı, sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah

Oyyyy çok şükür bin şükür Allah’a Tebrik ederim çokk çokkk Oğluşunu kokla yerime.. Allah analı babalı, sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim ya o kadar rahatladım ki anlatamam gebeligim çok zor geçti ama bitti oglusum geldi dünyam değişti rabbim sen çok büyüksün güzel haber bekleyen kimseyi geri çevirme şükür şükür şükürler olsun :)

Gözünüz aydın sağlıkla buyutun evladımızı insaAllah :) bizde de aynı tanı var sadece kalpte parlaklık var.kafam rahatti burayi okuyucunca daha da rahatladım :)

Merhaba kızlar benimde ikili testte ense kalınlığı ve burun kemiği normaldi. Ama ikili kan sonucu yüksek risk çıkmıştı. Detaylıda da kalpte parklaklık görüldü. Bu iki bulgu doktorumu tedirgin etti nihayetinde beni de napcam bilmiyorum. İnşâAllah bende sizler gibi Doğum olunca güzel haberlerle gelirim buraya

bende 20 haftalık hamileyim ikinci kızıma ense kalınlığı 1.3 çıkmıştı 3 lü tarama 1/157 4 lü tarama 1/222 çıktı özel doktora gittim organları tek tek inceledi burun kemiği var parmakları normal beyin kalp normal herşey normal dedi dün kontrole fakülte hastanesine gittim tüm organlar güzel ama kalbinde ufak bir parlaklık var dedi gene de üzülme dedi ama int videolara falan baktım parlaklıkta down sendrom belirtilerindenmiş temmuzun 9 da detaylı ulturosonum var ve korkuyorum ha bebeğimi asla aldırmam ama acaba nasıl doğur deseler doğururum meraktan hamileliğim zehir oldu rabbim ne olur hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar ver

Moral bozmak istemem ama benim bebeğim doğdu Kan aldılar genetiği gitti inş temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…