- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Biz nerdeyse her şeyi aldık 2. Aydan itibaren yavaş yavaş canım. Artık doğum masrafı, ilaç, doktor masrafı vs. Bunlar kaldı. Çok teşekkürler. Bir de bu bebek işinde gerçekten çok iyi araştırmak gerekiyor. İndirimdeki ürünleri almak yerine. Seçtiğin ürünlerin indirimini takip etmek daha mantıklı. Allah tüm çocuk isteyenlerin çocuk bekleyenlerin yardımcısı olsun.Kanz da kampanya varmış .. tam bilemiyorum ama puseti küçük beşiği oda takımı bikaç eşyası daha hepsi 3500tl imiş.. bi araştırın bence
Güle güle büyütün inş cnm.. benim ilk çocuğuma aldığım ürünler şükür sağlam ve kaliteliydi.. o yüzden 7 sene sonra doğan ikinci çocuğuma da kullanabiliyorumBiz nerdeyse her şeyi aldık 2. Aydan itibaren yavaş yavaş canım. Artık doğum masrafı, ilaç, doktor masrafı vs. Bunlar kaldı. Çok teşekkürler. Bir de bu bebek işinde gerçekten çok iyi araştırmak gerekiyor. İndirimdeki ürünleri almak yerine. Seçtiğin ürünlerin indirimini takip etmek daha mantıklı. Allah tüm çocuk isteyenlerin çocuk bekleyenlerin yardımcısı olsun.
Her seyi almaya gerek yok ki veya marka almaya zaten ortalama seyler icin bile 2yil beklemen lazim ise gir para biriktir..Iyi akşamlar herkese:)
Ben 22 sevgilim 25 yaşında. Ben okumaya devam(yüksek lisans), sevgilim memur.
Şöyle ki kendisi evlenmeyi çok istiyordu, evlenelim okumana devam edeceksin tabi ki diyordu. Ben ona yok, okul bitsin vs diyordum ama kendisine hak da veriyordum. Evlenmemek için sebebi yok çünkü.
Her neyse kendisi dün çarşıya çıkmış, normalde çıkmaz alışveriş vs kendisi yapmazdı. O kadar canı sıkılmış o kadar üzülmüş ki. Lonely dandik halı bile 1200 liraydı dedi. Biz nasıl evleneceğiz dedi. Daha da bedelli askerlik tekrar çıkarsa onu yapacaktı. 30bin birikmişi var sadece, bende öyle birikim çeyiz yok. Biz bu gidişle 10 yıl sonra evleniriz heralde diyor. Bunlar temel şeyler ben hangi birinden vazgeçeyim ki, o da aynı fikirde.
Yakın zamanda evlenenler nasıl yaptınız? Erkek arkadaşım kredi çekmeye de karşı. Yine kendince haklı. Benim kesinlikle işe girmem gerekiyor ama ben zaten yoğun olacağımAilem ne kadarını karşılayabilir ki, onların da durumu ortada.Bir tabak-çanak seti bile 6.500 TL. Altın desek ülkece ekonomik durumumuz belli.
Belki erken yaşın küçük okumana devam et diyebilirsiniz ama bunları da göz ardı edemedim
Merhaba, ben ailemle yaşıyorum. O da atanınca anne-babası yalnız kalmasın diye yanına geldi. Yani ikimiz de aileyle yaşıyoruzİkiniz de ailenizle mi yaşıyorsunuz
Kesinlikle, ben de çok eşya sevmem. Ikea evleri tam bana göre. Ben mesela porselen tabak örneği verdim ama inanın heveslisi değilim. Şimdiden stres doldum, ne kadar zormus..Ben ev bile dizmedim, eşyalı ev tuttum geçtim ilk başlarda. Sonrasında y.dışına taşınmıştım o yüzden. Evlendikten 4 yıl sonra ev kurdum kendime. Beyaz eşyalarımı kaliteli almaya çalıştım sadece. İyi bir markanın en düz modelleri. Bulaşık makinesinin 3 programlısını aldım mesela 10 programlısı varken. Zaten o programları kullanmıyoruz. Mobilyalarımı falan ikeadan aldım. Sıkılınca kılıflarını değiştiriyorum ev yenileniyor. Eşyaya vereceğim paradan ettiğim tasarruflarlada geziyorum, yiyorum, içiyorum. Eşya benim hayatımı kolaylaştıracak araçtır, asla amacım olamaz. Temizliğiyle, bakımıyla uğraşmak zor olmasın diye minimumda tutuyorum eşyalarımı. Şimdi yine yurtdışına taşınacağım. Orada da ikeadan takılıcam. Daha da sade bir ev kuracağım. Orta sehpa bile almayı düşünmüyorum. Yıllar geçtikçe o eşyalar daha da göze batıyor bence.
Biz de bu temennilerle aldık bakalım :) çok teşekkürler. Siz de güle güle büyütün bebişlerinizi :)Güle güle büyütün inş cnm.. benim ilk çocuğuma aldığım ürünler şükür sağlam ve kaliteliydi.. o yüzden 7 sene sonra doğan ikinci çocuğuma da kullanabiliyorum
emin misiniz?Evlenmemek için sebebi yok çünkü.
Merhaba. Daha yeni 1.sınıfa başlayacağım ders dönemindeyim.Tez döneminde misin ders döneminde mı?
Tez yazmak ciddi bir iş hem çalışıp hem dersane gibi agir bi işte çalışırsan ikisine yetemeyebilirsin. Dersaneler ve özeller çok çalıştırır öğretmeni
Branşın ne bilmiyorum ama kpss düşünmez misin. yanlış anlama işine karışmak değil ama şu an yl mezunu olup kadro bekleyen çok insan var.malesef artik çok sık açılmıyor kadro.
Tek memur maaşı ile evlenmek çok zor.Sadece eşya da deil bu işin gelinliği var düğün salonu var var da var.
Merhaba. Daha yeni 1.sınıfa başlayacağım ders dönemindeyim.
Ben de kpss'yi çok istedim ama olmadı. Yeniden hazırlanacağım ona da tabiki
evelenecek olan hic kimse ikinci el eşya dizmek istemez.sizde diykrsunuz öğrenciler öyle dizer evlerini.gözündemi kalsin kizin
evet ama.yeni ev yeni gelin.diyorum ya asgari ücretle de sıfırdan ev yapılıyor.haa antreye gidip marka hali almaz kesme hali alır ama sıfırdan alınmalı herşey.sonra parası olunca alınır
ben öyle yaptım çok şükür gözümde kalmadı
şimdiki evlilikleri biraz değişik buluyorum evin hiçbir eksiği olmadan ultra lüks döşenerek girmek istiyor herkes
halbuki alt tarafı eşya bunlar. bazısı daha az konforlu bazısı daha çok.
amaç ortak hayat kurmaksa neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?