- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Ben en baştan düğün istemiyorum o çok önemli değil. Ama gelinlik, kına elbisesi, kına mekanı ve takı benim için çok önemli. İdareli insanım, tamam şu eşya da olmasın derim ama madem salon tutulmayacak kınam güzel olsun isterim. Cidden zor şeyler hele de bu devirde evlilikZorlanarak, ite kaka kurulan yuvanın bedeli de ağır ödeniyor. Tamamen sizin ne istediğinizle alakalı eğer gerçekten siz düğünün ne önemi var nikah yeter, 2.el gelinlik giyerim ne olacak, evime de 2. el eşya alırım derseniz bir şekilde evlenirsiniz. Ama sırf evlenebilmek için her şeyden vazgeçerseniz ileri de pişman olabilirsiniz. Şimdi birbirimizi sevdikten sonra dersiniz, evlenir 3 ay sonra bunaldım zaten hiç bir şey istediğim gibi olmadı diyebilirsiniz. Buna karar verebilecek olan yine sizsiniz o yüzden iyi düşünüp öyle adım atın derim.
Merhaba. Bendeki YL tezli, bir üye de üst sayfalarda "çalışma, tezin uzar" demişti. Tecrübem olmadığı için bilemiyorum. YL yaparken çalışabilir mi yani?Ne 6500 ü
Böyle yüksekten uçarsan evlenemezsin tabi
Yüksek lisans evlenmeye engel değil
Haftada bi kaç dersin var
Hepimiz çalışırken yl yapabiliyoruz.
Ben en baştan düğün istemiyorum o çok önemli değil. Ama gelinlik, kına elbisesi, kına mekanı ve takı benim için çok önemli. İdareli insanım, tamam şu eşya da olmasın derim ama madem salon tutulmayacak kınam güzel olsun isterim. Cidden zor şeyler hele de bu devirde evlilik
Şimdiki kınaların düğünden çok da bir farkı yok, ben hiçbirini yapmayacağım mesela ama bu ben hoşlanmıyorum diye, maddi durumlarla alakalı değil. İstemediğim için kâr da etmiş olacağım o ayrı.
Ev borcuna girerek evlenmeyi düşünüyorduk peşinat biriktirip, şimdi yarını göreceğimiz bile meçhul. Youtube'da çeyiz alışverişi yapıp hâlâ video çekerken evlenen insanlara denk geldiyseniz, bunlar çok fazla, keşke almasaydım diyor hepsi. Çünkü zaten iki kişi de çalışınca gelen giden ister istemez az oluyor. Misafir odaklı düşünmezseniz daha az masrafınız olur. Ben alışveriş yaparken daha kemik şeylere bakıyorum, süs püs çok sevmem zaten, ihtiyacım olacağına kesinlikle inandığım şeylere yavaş yavaş yatırım yapıyorum, sonrasında ihtiyacım olursa alırım diyorum o zaman için. Elektronik eşyalar konusuna bir şey diyemeyeceğim, hem yeni modeller çıkıyor hem fiyatlar yükseliyor iki ucu değnek yani. Eşya alıp bekletmektense birikim yapmak, döviz ya da altın olarak daha mantıklı geliyor.
Her şey bir hevesle yapılıyor işte, benimde keşke almasaydım ya da o zaman heves edip alamayıp sonra iyi ki de almamışım dediğim çok şey oldu.
Merhaba. Bendeki YL tezli, bir üye de üst sayfalarda "çalışma, tezin uzar" demişti. Tecrübem olmadığı için bilemiyorum. YL yaparken çalışabilir mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?