sağol canım benim.Canım benimmm,kurban olurum ben sana.ALLAH YARDIMCIN OLSUN bıtanem.bol bol vakia süresini.,karınca duasını oku canım.ALLAH KERİMDİR
ev almamız mümkün değil kiEv aldiktan sonra evlenin.
Nasip olursa haziranda evleniyoruz ama ekonomik sorunlar hiç bitmiyor. Eşyalarımızı beğendik hepsi yaklaşık 16bin tuttu. Şimdi nişanlım kiralık ev bakıyor ama kiralar çok fazla. İstanbul da yaşayacağız ama dediğim gibi evler çok pahalı bizim beğendiğimiz ve pazarlığını yaptığımız o eşyaları asla sığdıramayız.
Şu an yalnızca nişanlım çalışıyor ben çalışmıyorum o yüzden yüksekten uçamayız diyor.
Şimdi nişanlım o eşyalardan vazgeçmemiz gerektiğini söyledi . Salonu öyle geniş değil yemek odası takımını almaz onu almayacağız dedi. Annem de hangi çağda yaşıyoruz öyle şey mi olur yemek masasız ev mi olur diyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
nişanlım hiç eve eşyalara önem vermiyor, her şeyi kendi evimize geçince yaparız diyor ama kendi evimize geçmemizde çok mümkün görünmüyor. Çünkü ne ailelerimiz bize bir ev alacak kadar zengin ne de bizim öyle bir birikimimiz varkendi evimize geçmiş olsak bile hangi birini alacağız
önemli olan mutluluk diyorum ama yine de içime sinmiyor bu durum ve üzülüyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum
Nasip olursa haziranda evleniyoruz ama ekonomik sorunlar hiç bitmiyor. Eşyalarımızı beğendik hepsi yaklaşık 16bin tuttu. Şimdi nişanlım kiralık ev bakıyor ama kiralar çok fazla. İstanbul da yaşayacağız ama dediğim gibi evler çok pahalı bizim beğendiğimiz ve pazarlığını yaptığımız o eşyaları asla sığdıramayız.
Şu an yalnızca nişanlım çalışıyor ben çalışmıyorum o yüzden yüksekten uçamayız diyor.
Şimdi nişanlım o eşyalardan vazgeçmemiz gerektiğini söyledi . Salonu öyle geniş değil yemek odası takımını almaz onu almayacağız dedi. Annem de hangi çağda yaşıyoruz öyle şey mi olur yemek masasız ev mi olur diyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
nişanlım hiç eve eşyalara önem vermiyor, her şeyi kendi evimize geçince yaparız diyor ama kendi evimize geçmemizde çok mümkün görünmüyor. Çünkü ne ailelerimiz bize bir ev alacak kadar zengin ne de bizim öyle bir birikimimiz varkendi evimize geçmiş olsak bile hangi birini alacağız
önemli olan mutluluk diyorum ama yine de içime sinmiyor bu durum ve üzülüyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum
hemen hemen hepsi aynı boyutlarda eşyaların öyle çok minyon bi model görmedik hiç yada başta öyle bir model aramadığımız için hiç rastlamadıkcanım şu an her boyutta mobilya var masanı 8yada 6 kişilik diilde miniboy al yani bira minik eşyalar alsan olmazmı benim karşı komşumun salonunda yemek masası tv ünitesi ve koltuk takımı var ama benim koltuk takımım ve tv ünitem anca sığyo çok büyük almışım alırken farketmedim yani alcan şeylerin boyutlarını küçülterek alsan
sen bakma nişanlına erkekler eşyaya kıyafete önem vermez zaten içine sinsin tabiki yeni evleniosun annenin dediği masasız ev olurmuyada katılamıyorum malesef olur bal gibide olur
ama dediğim gibi al içinde kalmasın ama küçük boylarda olanını al:)
bende onu diyorum başta alınmazsa ev aldınca zaten borçla alınacak bir de o arada eşya almamız imkansız ama bunu nişanlım anlamıyorBaşta eşyalar alınırsa alınır yoksa sonra alınmıyor bir şey.Çok aşırıya kaçmadan almaya çalışın.Ama beğendikleriniz olsun...Almadığınız her şey sonradan aranızda sorun olacak...evde en çok siz vakit geçirrecek ve eşya düzenini herşeyi siz yapacaksınız...Olmaması gerekir ama biz kadınları mutsuz ediyor bu tarz şeyler...Biraz daha bekleyelim diyin.Gerçekten başta alınmazsa sonra hiç alınmaz....
düğünden takılanlar ev alırsak peşinata ekleriz diye düşünüyoruzAklıma şöyle birşey geldi ama olur mu bilemiyorum.
Düğünde takılan altınlarla bir kısmını karşılasanız? en azından rahat edersiniz.
4 katlı evi 20bine iyi döşemişlerBence eşyalar için 16 bin lira çok fazla :26:
Yani canım benim ailem ev yaptırdı 4 katlı.
Eşyalar 20 bin tuttu 4 kat için.
sizin seçtikleriniz çok pahalı bence
borçlanılır bir şekilde alınır ama nişanlım kredi çekmeye katiyyen yaklaşmıyorben çok zor şartlarda evlendim. eşimin ailesi yok. 1000 lira maaşı vardı. kredi çektik eşyaları düğünü onla yaptık. ben aldığım hiçbişi de aşırıya kaçmadım. herşeye dikkat ettim. ucuz olsun diye çok kötü şeyler de almadım. aradım taradım. düğünde toplanan paralarla krediyi kapattık. elden bi kaç taksitimizi benim öğrenim kredimi ödedik ilk yıl. ben çalışıyordum ama maaşım çok azdı.
kiramız 600 dü. o kadar parayı vermek zoruma gidiordu. az biraz altınım vardı. evlerin uygun olduğu bi semtten bi ev aldık. peşinatımız azdı. zorlanıyoruz ama ödüyoruz bir şekilde. borç olmadan da bişi olmuyor. ben yemek odası vs almıştım. bu evim ufak. tıkış tıkış oldu. şimdi yemek odası aldığıma pişmanım. şu anki aklım olsa bi yemek masası , bi tv ünitesi bide köşe koltuk alırdım. evime bunlar daha rahat sığardı.
evet o sehpaları bende gördüm öyle yapacağız olmazsa mecburenkusura bakmayında ekonomik sıkıntı diyorsunuz eşyalar 16bin tuttu diyorsunuz bence çok fazla helede kirada oturucağınız bi ev için daha uygun şeyler bakın bence ev olmadan kirada oturmakta çok zor ayrıca Allah yardımcınız olsun tamamına erdisin
ha bide bizim evimizdede yemek masası olmicak çünkü yer yok :))) ama açılınca 6 kişilik masa olan orta sehpa alıcaz çok iyi olucak
evet annem o evde yaşamayacak ama annemler üstüne düşünden fazlasını yapıyor o yüzden de karşı tarafında üstüne düşeni en iyi şekilde yapmasını istiyorcanım bı ev ıcın butun esyaların 16 bin tutması bıraz fazla degılmı bende yenı evlendım sayılır yanı butun esyalarım 7 bın lıra tuttu gercı yemek masası falan almadım cunku bana yemek masası bıraz gereksız gelıyo yanı ben mutfak kösesı aldım sadece yemek masası yerıne onu kullanıyorum sende bu sekılde yapabılırsın annenın hosuna gıtmez belkı ama sonucta o evde annen yasamayacak ve okadar masraf yaparsanız evlenınce yıne sıkıntısını sız cekıceksınızı tamam o esyaları cok begenmıs olabılırsın ama bence nısanlınıda dusunmen lazım bukadar yukun altından nasıl kalkıcak eger ınat edersen bu esyalar olucak dıye cok problem yasarsnız yanı evlendıkten sonra maddı sıkıntı cekmek cok zor gercekten bende kesenıze uygun yapmaya calısın herseyı nısanlınında dedıgı gıbı okadar yuksekten ucmayın yada sende gır bı ıse calıs o sekılde çözüm bulmaya calısın umarım hakkınızda hayırlısı olur.
oraya baktık ama aşırı kalitesiz ürünleriYa bu arada site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama googleda mobilya düğün paketi diye görsellerde aratınca bi site ismi çıkıyor moda ile başlayan çok uygun düğün paketleri var bi bak istersen
Bence eşyalar için 16 bin lira çok fazla :26:
Yani canım benim ailem ev yaptırdı 4 katlı.
Eşyalar 20 bin tuttu 4 kat için.
sizin seçtikleriniz çok pahalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?