ekonomik sıkıntılar, kiralık ev, eşyalar ... :S

haklısınız arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
biraz ben isteklerimden feragat ettim biraz nişanlım ortayı bulmaya çalıştı çok şükür evimizi tuttuk eşyalarımızı da 11bine aldık
Allah gerçekten ev kuranın yardımcısı oluyor

gule gule oturun canim,halletmen beni cok mutlu etti

öncelikle hayırlı olsun umarım bir ömür mutlu,huzurlu bir evliliğiniz olur ve hayırlı evlatlarla da taçlanır

konuya gelecek olursak,mobilyalarınız kiralık bir eve çıkmak için gerçekten pahalı olmuş.
kendi eviniz olsa neyse...
bence kendi evinize çıkana kadar bu tür şeylere çok takılmayın varsın bir düşük model olsun emin olun ki sizin mutluluğunuz huzurunuz bunlardan çok daha değerli olacak,gözünüz görmeyecek.
kendimden örnek vereyim.
ben şuan için çalışmıyorum,1 ay sonra mezun oluyorum Allah nasip ederse.
eşimin maaşı iyi olmasına rağmen herşeyi en uygun fiyatta almaya çalıştık çünkü kiracıydık ve eşim bana bir söz verdi.
ilerde kendi evimiz olduğunda ne kadar pahalı istersen iste alacağım diye.
oturma grubu almadık,eşimin bekar evinden kalanı kullanıyoruz.bir boş oda var oraya hiç bir şey almadık ütü odası oldu.
salona 3000 tl lik mobilya aldık.
vitrini zaten ben sevmiyordum.koçtaştan 1500 e ünite,4 kişilk yemek ve sehpasını aldık.
tv bekarlıktan kalma,ocak,fırın aynı şekilde...
sadece beyaz eşyaları yeni aldık.
anlayacağın ev masrafı bize 5000 e bile mal olmadı.
şimdi kirada oturduğumuz evi satın aldık ama bu evi gene düzmeyeceğim.
çkünkü burada kalıcı değiliz,gitsekte kiraya vereceğiz.
yani bir süre daha böyle gidecek ama şikayetim yok.evimiz tam öğrenci evi: )
bekarlığımdan kalan çalışma masam,kütüphanem: )
sevimli bir evimiz var.

anlatmaya çalıştığım,eşyaların çok iyi olması mutluluğu getirmez,nişanlınızın tavrıda onun kötü olduğunu göstermez.
mutlu olun gerisi boş,evlenince bunu daha iyi anlayacaksınız

tek sorun masaysa artık açılıp masa da olabilen orta sehpalar var onlara yönelebilirsiniz,

ileride sizde çalıştığınızda daha gönlünüze göre bir eve geçebilirsiniz ilk zamanlar sıkıntı olur bizde herşeyiiz borçla yaptık hala da ödüyoruz 1 yıl daha ödüycez zamanla düzene oturacaktır , ufak tefek konular için kırmayın birbirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…