- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi Begonvilll12
-
8 aylık dahaCocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama havalar isiniyor . Parka bahceye cikarip yemeyi deneyebilirsiniz.
Kullandiginiz uygulamaya sure sınırı koyup, aa kapandi, suresi bitti gubi seyler diyebilirsiniz .2-3 gun aglar kriz yasar, yemek yemez. 4.-5. Gun yemeye baslar.
Az kuyrugunuzu dik tutun, max 1 haftaya cozersiniz
Aa ozaman daha kolay halledersiniz. 3-5 gun ac kalmasina ve aglamasina karsi dik durun. Hic bisi olmaz8 aylık daha
Öncelikle çok geçmiş olsun. 8 aylık bebeğe çok kolay öğretebilirsiniz aslında mesela hep birlikte yemek saatinde sofraya oturmak, çocuk şarkıları açıp ailecek söylemek bende çok işe yaramıştı. Sonradan şarkıları da kapatmaya başladık. Bir yerde bebeğin önüne büyük renkli kitaplar açıp anlatan anne görmüştüm. Mama sandalyesi oyuncakları var işe yarar mı bilmiyorum. Son çare artık çizgi film izlemeden olmuyor derseniz kaplan daniel ve peppa öneririm size. Hem hikayeleri öğretici hem de diyaloglar sakin. Ama ameliyatın üzerinden ne kadar geçti tekrar hastane süreçleriniz olacak mı o da önemli. Tekrar başa sarmak zorunda kalabilirsiniz. 3 gün aç kalsın ne olacak demek kolay belki şu an çocuğunuz için çok kritik bir süreçten geçiyorsunuz. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.Merhaba arkadaşlar daha önce ameliyat olacağız demiştim ameliyatımızı olduk aşırı sancılı bir süreç iki hafta oluyor uykumuz yemek yeme alışkanlığımız her sey çöktü resmen benim çocuğum gitti başka bir bebek geldi .. sorun şu ki yogun bakımda 4 gün kaldık ağrısı olduğu için yemek yemek istemedi mama içmedi ben kıyafet ve değişmeye geldiğimde hemşireler ekranla yedirmiş şuan ekransız imkan yok yemiyor açlıktan ölecek resmen ekranla yedirip hemen kapatıyorum düzelir mi bu şekilde yediren var mı süreç zordu şuan da ben aşırı yorgunum hiç bir şey düşünemiyorum
Yok kafatası ameliyatı geçirdi ama zayıf bir bebekti zaten doktor biraz dikkatli besleyin kan fazla kaybetti dedi ama ekransız yediremiyorumNe ameliyatı oldu ağlamaması mı gerekiyor
Bi yakınımın bebeği de kalp ameliyatı olmuştu ve ağlamaması gerekiyordu o yüzden annesi dediğiniz gibi hep ekranla yedirdi ama tabi şuan maşallah 5 yaşında normal bir şekilde yiyor içiyor ekran bağımlısı falan olmadı. Çok çok geçmiş olsun
Fazla kan kaybetti beslenmesi lazım hikaye anlatıyorum konuşuyorum yedirirken şarkı da söyledim yani şebek oluyorum bildiğiniz ama yok yemiyor ne uyku kaldı ne yemek düzeniÖncelikle çok geçmiş olsun. 8 aylık bebeğe çok kolay öğretebilirsiniz aslında mesela hep birlikte yemek saatinde sofraya oturmak, çocuk şarkıları açıp ailecek söylemek bende çok işe yaramıştı. Sonradan şarkıları da kapatmaya başladık. Bir yerde bebeğin önüne büyük renkli kitaplar açıp anlatan anne görmüştüm. Mama sandalyesi oyuncakları var işe yarar mı bilmiyorum. Son çare artık çizgi film izlemeden olmuyor derseniz kaplan daniel ve peppa öneririm size. Hem hikayeleri öğretici hem de diyaloglar sakin. Ama ameliyatın üzerinden ne kadar geçti tekrar hastane süreçleriniz olacak mı o da önemli. Tekrar başa sarmak zorunda kalabilirsiniz. 3 gün aç kalsın ne olacak demek kolay belki şu an çocuğunuz için çok kritik bir süreçten geçiyorsunuz. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
Fazla kan kaybetti beslenmesi lazım hikaye anlatıyorum konuşuyorum yedirirken şarkı da söyledim yani şebek oluyorum bildiğiniz ama yok yemiyor ne uyku kaldı ne yemek düzeni
Durumunuz ciddi yani lütfen üzmeyin kendinizi ekran ekran diye.Yok kafatası ameliyatı geçirdi ama zayıf bir bebekti zaten doktor biraz dikkatli besleyin kan fazla kaybetti dedi ama ekransız yediremiyorum
Çok çok geçmiş olsun. Şuan önemli olan yesinde nasıl yerse yesin ben olsam takılmaz ekranla yedirirdim. Bir müddet sonra iyileşince kademe kademe keserdim ekranı.Yok kafatası ameliyatı geçirdi ama zayıf bir bebekti zaten doktor biraz dikkatli besleyin kan fazla kaybetti dedi ama ekransız yediremiyorum
Çok geçmiş olsun . Merak etmeyin düzelir denediniz mi bilmiyorum ama onun dikkatini çeken yeni kitaplar koyun önüne. Cırtlı kitaplar olur renkli kitaplar olur büyük boy kitaplar var. Benim kızımda bir ara yemediğinde bende ekran vermiştim ama sonra kitaplarla bıraktım 1 yaşındaydı ozaman. Yükselen zekanın renkler sayılar kitabı var ilk etkinlik setim diye geçiyor o kitaba hep bakardık nesneleri öğrenmesinde de çok faydalı olmuştu herşeyin ismini öyle öğrendi.Merhaba arkadaşlar daha önce ameliyat olacağız demiştim ameliyatımızı olduk aşırı sancılı bir süreç iki hafta oluyor uykumuz yemek yeme alışkanlığımız her sey çöktü resmen benim çocuğum gitti başka bir bebek geldi .. sorun şu ki yogun bakımda 4 gün kaldık ağrısı olduğu için yemek yemek istemedi mama içmedi ben kıyafet ve değişmeye geldiğimde hemşireler ekranla yedirmiş şuan ekransız imkan yok yemiyor açlıktan ölecek resmen ekranla yedirip hemen kapatıyorum düzelir mi bu şekilde yediren var mı süreç zordu şuan da ben aşırı yorgunum hiç bir şey düşünemiyorum
Önüne oyuncak koyun, dışarı çıkarın, camdan baksın, müzik açın, su koyun kasede oynasın. Ekran bu kadar küçük olmamalı.8 aylık daha
Daha baya küçükmüş. Çabuk toparlarsınız. Bikaç gün içinde yavaş yavaş azaltın bu arada yorgunluğunuz geçer. Sonra birden tamamen kesin. En fazla bi hafta ağlar eder sonra alışır. Yemezse bile yemiyor diye geri tekrar başlamayın. Bikaç gün çok az yese bişey olmaz. Acıkınca mecbur yiyecek.Merhaba arkadaşlar daha önce ameliyat olacağız demiştim ameliyatımızı olduk aşırı sancılı bir süreç iki hafta oluyor uykumuz yemek yeme alışkanlığımız her sey çöktü resmen benim çocuğum gitti başka bir bebek geldi .. sorun şu ki yogun bakımda 4 gün kaldık ağrısı olduğu için yemek yemek istemedi mama içmedi ben kıyafet ve değişmeye geldiğimde hemşireler ekranla yedirmiş şuan ekransız imkan yok yemiyor açlıktan ölecek resmen ekranla yedirip hemen kapatıyorum düzelir mi bu şekilde yediren var mı süreç zordu şuan da ben aşırı yorgunum hiç bir şey düşünemiyorum
Merhaba arkadaşlar daha önce ameliyat olacağız demiştim ameliyatımızı olduk aşırı sancılı bir süreç iki hafta oluyor uykumuz yemek yeme alışkanlığımız her sey çöktü resmen benim çocuğum gitti başka bir bebek geldi .. sorun şu ki yogun bakımda 4 gün kaldık ağrısı olduğu için yemek yemek istemedi mama içmedi ben kıyafet ve değişmeye geldiğimde hemşireler ekranla yedirmiş şuan ekransız imkan yok yemiyor açlıktan ölecek resmen ekranla yedirip hemen kapatıyorum düzelir mi bu şekilde yediren var mı süreç zordu şuan da ben aşırı yorgunum hiç bir şey düşünemiyorum