ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

duriyenin gugumleri,
arka sokaklar,
ezel,
ask ve ceza,
unutma beni (artik sacmaliyor)
yer gok ask(havvaya gicik olmaya basladim)

akasya durağı ve arka sokaklar tek geçerim.ne banal ne yerlerde sürünen espri anlayışları.erler film bunları gururla sunmaya utanmıyor mu diyorum hatta.

arka sokaklar -uzadıkça tadı kaçanlardan-
aşk bir hayal -ki çok şükür bitti-
hanımın çiftliği - oda bitiyor ne mutlu-

arka sıradakiler-yemin ediyorum şu anda saçmalıkta ellerine su dökecek .oktanlıkta dizi yok.yayınlandığı fi tarihinden bu yana her sezon finalinde ana karakterler feci şekilde can verip eylülde tekrar diriliyorlar.idrakımın sınırları zorlanıyor resmen.

pardon pardon bide unutulmaz var
ya küçük kız çocuğunu çilekeş yaptılar küçük emrah yaptılar ya nediyim artık

bence deniz yıldızı, akasya durağı ve kesinlikle unutulmaz..

ya bi ölmediler gitti, bitsin artık yaa

muhteşem yüzyıl,öyle bir geçer zaman ki,fatmagülün suçu ne dışındaki tüm diziler gereksiz bana göre hele arka sokaklar 6 yıl olacak artık bu sene bitermiki dedim bitmedi hiç izlemedim reklamlarda falan denk geliyorlale devriyle yer gök aşkta ii sayılır..

pardon pardon bide unutulmaz var
ya küçük kız çocuğunu çilekeş yaptılar küçük emrah yaptılar ya nediyim artık

ilk başlarda izliyordum artık baydıı neyseki 1-2 bölüm kaaldı tamamen bitecekbabaları ölmüş anneleri kanser kızlar koca derdinde herkes kendi keyfinde gibi saçma sapan bişey

bence ekranda okadar cok gereksiz dizi varki avt den basalayim nerdeyse butun dizileri gereksiz,hepsi bitsin bence ounutlmazdaki kucuk kiz cok sevimsiz neysede arka sokaklar akasya duragi uskudara giderken nuri akra siradakiler .yani bence adini feriha koydum oylebir gecer zmaanki ve unutma beni haricinde butun dizler kalakabilisorun yok yani hic birini izlemiyorum he kavak yelleride kesinlikle bitmeli

akasya durağı,arka sokaklar,arka sıradakiler,unutma beni,kurtlar vadisi,papatyam,geniş aile artık gereksiz.miladını doldurdular..bu dizileri bitirip yenilerine şans vermeleri lazım..o kadar güzel diziler reyting yüzünden bitiyor.bence 1 dizi 2 sezondan fazla sürmemeli...

kadına şiddeti esprili bir biçimde sunan "alemin kralı"
bir an önce defolup gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…