ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

Arka sıradakiler ve arka sokaklar.Arka sıradakiler kadar saçma bir dizi olmamasına rağmen ısrarla her sene çıkıyor izleyenleri var demekki reyting alıyor.

alemin kıralı.... kıral değil kral olacak ... cok sacma sapan...
arka sokaklar ve
pis yedili

arka sokaklar
alemin kıralı
deniz yıldızı
dinle sevgili

gündüz kuşağı dizileride çok sacma geliyor bana

beni affet, unutma beni

o kadar çook ki
öyle bir geçer zaman ki
atv de var adlarını bilmiyorum
arka sokaklar
showda da var
her kanalda var yani
git gide artıyor bunlar
starda da başlamış saçma diziler
konular aynı hep
aldatma,tecavüz,ihanet..
bir de bunlar o kadar masumane bir şekilde yansıtılıyor ki
çirkinlikleri iyi demeye başlıyoruz bu dayatmalar yüzünden.

fox dizileri...nerde gereksiz böyle gençleri abuk şeylere sürükleyici diziler var fox da.. hepsinde var ama fox dakiler özellikle seçilmiş arka sıradakiler deniz yıldızı dinle sevgili bilmem ne..aynı senaryolar farklı oyuncular...

arka sokaklari gördükce basim agriyor.cok gereksiz cooook.
Fatmagül'ün sucu ne de ayni.ne igrenc bir dizi o yaa

gerekli dizi varmıki...? hepsi zaman kaybı,hepsi saçma tek tek irdeyecek olsak okadar olumsuz yanları varki yaz yaz bitmez hiçbirini takip etmiyorum zamanım kıymetli.ama izleniyor ne yazık.fatmagüle bikere baktım o ne ya 2 saat boyunca bakışmalarıyla bitti dizi :)fragmanda herşeyi anlıyosun zaten:) kızlar prison break dizisini izlemediyseniz onu şiddetle tavsiye ediyorum onu izledikten sonra türk dizilerini tamamen bırakırsınız zamanınızda sizakalır

sana yüzde yüz katılıyorum konular nedense hep kötü içerikli ve bu normal gibi gösteriliyor, topluma yavaş yavaş empoze ediliyor.en basitinden tecavüz kelimesi espri konusu haline geldi bu kadar iğrenç birşeyi gençler arasında espri yapar halde.kılık kıyafet desen moda ordan takip ediliyor..bi ara sihirli annem diye bi dizi vardı küçük çocukların kız-erkek arkadaşları vardı o diziden sonra ilkokul çocuklarının ağzında kız arkadaşın varmı soruları....hiç izlemedim ama muhteşem yüzyıl içinde padişahı kadın düşkünü olarak gösteriyormuş ve bu dizi yurtdışında da gösterilecekmiş yazık!tarihimiz değerlerimiz bu mu yani? özellikle çocuklar çok etkileniyor dizlerden keşke toplum olarak iyiyi kötüyü ayırsak herşeyi izlemesek....ve reytinglerini yükseltmesek şu dizilerin.

öyle bir geçer zaman ki
bir çocuk sevdim
lale devri
arka sokaklar(böğğğğ geldi)
akasya durağı
beni affet
unutma beni
deniz yıldızı
fatmagülün suçu ne

Kurtlar Vadisi
Akasya Durağı
Arka sokaklar
Geniş Aile
Dinle Sevgili
Deniz Yıldızı
Behsat Ç.
Unutma Beni
Deli Saraylı
Lale Devri
Alemin Kralı
TRT'nin bütün dizileri

aslında çok şey varda şuan aklıma gelenler bunlar,ecepelin29 arkadaşımın dediği gibi gerekli dizi yok malesef..

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl
Akasya Durağı
Arka Sokaklar
Öyle Bir geçer zamanki
İffet
Pis Yedili
Unutma Beni VS..
Bide şu saçma evlendrime programları artık gına geldi ya
Bunların hepsi ekran kirliliği malesef

Muhteşem Yüzyıl
Akasya Durağı
Arka Sokaklar
Öyle Bir geçer zamanki
İffet
Pis Yedili
Unutma Beni VS..
Bide şu saçma evlendrime programları artık gına geldi ya
Bunların hepsi ekran kirliliği malesef

bende hepsine katılıyorum burdan devam edeyim
deniz yıldızı
lale devri bu acil kaldırılmalı ama
yer gök aşk
fatmagülün suçu ne kız ile oğlan biran evvek öpüşmeli yetti gari
yaz yaz bitmez en iyisi kaldırılmayacakları yazalım ne dersiniz kızlar

unutma beni
deniz yıldızı böğğğğ
çocuklar duymasın
al yazmalım
akasya durağı
arka sokaklar
bir yıldız masalı
papatyam
bir çocuk sevdim böğğğ:120:

Canım benim yer gök aşk demişsin de bende ilk bu diziye karşı ön yargılıydım ama izledikten sonra hele şuan ki bölümleri heyecanla dolu,biran önce pazartesi gelsin diye iple çekiyosun öyle yani izle bence pişman olmazsın :)

Lale Devri'ne %100 katılıyorum çok saçmaladılar artık.

Son düzenleme:
deniz yıldızı, kurtlar vadısı,benı affet,pıs yedılı,ıffet,akasya duragı say say bıtmez kı.......resmen ekran kırlılıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…