yazmasam dayanamayacaktım..
* BEZ BEBEK kötükedihüso
* UNUTULMAZklava: senaryosu baştan bitirdi bende yane. sengözlerimebaksanab
* GENıŞ AıLE
* YAPRAK DÖKÜMÜ haddinden fazla uzadı şakkıdı sakız gibi aynen
* GÖÇÇÜK AVRATLAR (küçük kadınlar) kaydirigubbakcemile3 inandırıcı değil ya bu kadar felaket bi anda gelmez ki insanın başına afedersiniz bi geneleve düşmedikleri kaldılmaz:
* KAVAK YELLERı çok güzel başlayıp gelişen ama malesef aynı hızla kendini bitiren bi dizi bi an önce bitmeli türk genci bu kadar şuursuz ahlaksız bacım kardeşim deyip sonrada aşık oldum sana öpüşme bilmem ne ayağı değil bunu senaristler iyice soksunlar o kafalarına alsanaalsanasmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kavak yelleri dizisiyle ilgili yorumuna aynen katılıyorum canımvereliniortak
bu dizi kesinlikle bitmeli:mymeka:bir dizi gençlere ancak bu kadar kötü örnek olabilir çünkü
yazmasam dayanamayacaktım..
* BEZ BEBEK kötükedihüso
* UNUTULMAZklava: senaryosu baştan bitirdi bende yane. sengözlerimebaksanab
* GENİŞ AİLE
* YAPRAK DÖKÜMÜ haddinden fazla uzadı şakkıdı sakız gibi aynen
* GÖÇÇÜK AVRATLAR (küçük kadınlar) kaydirigubbakcemile3 inandırıcı değil ya bu kadar felaket bi anda gelmez ki insanın başına afedersiniz bi geneleve düşmedikleri kaldılmaz:
* KAVAK YELLERİ çok güzel başlayıp gelişen ama malesef aynı hızla kendini bitiren bi dizi bi an önce bitmeli türk genci bu kadar şuursuz ahlaksız bacım kardeşim deyip sonrada aşık oldum sana öpüşme bilmem ne ayağı değil bunu senaristler iyice soksunlar o kafalarına alsanaalsanasmile
saçmaladılar artık canım yaaarica ederim ama gerçe fikrim bu efe kuzu kuzu dedi aslı ya sonra dans mans öpüştüler hadi aşık olduk deniz aslıyı aldattı sonnra geri geldi mine yi sevdi evleneceklerdi yani bi gece içinde mine nin annesinin yüzünde istemee olayı kalınca mı denizin aklına dank etti aaa aslı biz seninle ayrılmasaydık keşke diye ayrıca o leyla karakteri de hiç olmamış senaristler şaşırdılar ne yapacaklarını kötükedihüso
Kavak yelleri bir an önce bitmeli artık bu kadar da olmaz.Zaten hiç izlemiyorum ama reklamlar sağolsun Aslı aynı bölüm içerisinde hem Denizle hemde Sarp apak'ık canlandırdığı karakterle öpüşebiliyo hemde Deniz Mineyle birlikteyken yuh artık yani hayatımda gördüğüm en iğrenç dizi bu. Bu kadarda olmaz.Kimin kiminle öpüşüyo belli değil!
Türklerin ahlak anlayışı ile uzaktan yakından alakası yok bunun.Gençlere kötü örnek oluyo.Gençler bunu normal olarak karşılamaya başlıcak. Önceden bana bu diziyi savunanlar hadi şimdi çıkın savunacak yeri varsa savunun bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?