ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

nefret ettiğim asla izlemediğim ve izlemeyeceğim diziler
adanalı,
kurtlar vadisi,
akasya durağı,
benim annem bir melek,
kahramanlar (biara doktorlar vardı ıııykk geldi kutsi den artık şarkı yapmaz oldu adam)
arka sokaklar bla bla blaaa...

hatta aşk ı memnu ve ezel harici kalan dizileri asla seyretmem canım ailem de olabilir....eskisi kadar tadı olmasa da...
nefes diye bir dizi vardı manyak güzeldinie kaldırdılar çözebilmiş değilim.....

Son düzenleme:
lise defteri vardı bi ara, sonra da onun yeni versiyonu kavak yelleri.. ama bu kavak yellerine feci halde gıcığım, arada reklemlerda görüyorum, kim kimle belli değil.. sanırsınız ki ergenler dünyaya sevişmeye geliyo.. tööbe yaaaa.. hiç adam gibi bi iyilik yaptıklarını, ders çalıştıklarını vs. görmedik!!!

unutulmaz Çok saÇma gelıyoır bana senarıst neyazcagını bulamıyor bı barıŞıyoalr bı kusuyolar yazık ablada pıskopımı oynucak aŞıgımı oynucak sasırıyor o dızıye sınır oluyormmm.Çok amntıksız gelıyor bana

zaten bıÇok dızıyı takıp etmesende fragmanalrından konuyu anlayabılıyosun bıdre arada reklam arasında ucbeŞ dakıka baksan yetıyor senoryoyu anlamaya

Unutulmaz...
Kavak Yelleri...
Adanalı...
Aşkı Memnu...
Akasya Durağı...

yazmasam dayanamayacaktım..

* BEZ BEBEK kötükedihüso
* UNUTULMAZ klava: senaryosu baştan bitirdi bende yane. sengözlerimebaksanab
* GENİŞ AİLE
* YAPRAK DÖKÜMÜ haddinden fazla uzadı şakkıdı sakız gibi aynen
* GÖÇÇÜK AVRATLAR (küçük kadınlar) kaydirigubbakcemile3 inandırıcı değil ya bu kadar felaket bi anda gelmez ki insanın başına afedersiniz bi geneleve düşmedikleri kaldı lmaz:
* KAVAK YELLERİ çok güzel başlayıp gelişen ama malesef aynı hızla kendini bitiren bi dizi bi an önce bitmeli türk genci bu kadar şuursuz ahlaksız bacım kardeşim deyip sonrada aşık oldum sana öpüşme bilmem ne ayağı değil bunu senaristler iyice soksunlar o kafalarına alsanaalsanasmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kavak yelleri dizisiyle ilgili yorumuna aynen katılıyorum canımvereliniortak
bu dizi kesinlikle bitmeli:mymeka:bir dizi gençlere ancak bu kadar kötü örnek olabilir çünkü

rica ederim ama gerçe fikrim bu efe kuzu kuzu dedi aslı ya sonra dans mans öpüştüler hadi aşık olduk deniz aslıyı aldattı sonnra geri geldi mine yi sevdi evleneceklerdi yani bi gece içinde mine nin annesinin yüzünde istemee olayı kalınca mı denizin aklına dank etti aaa aslı biz seninle ayrılmasaydık keşke diye ayrıca o leyla karakteri de hiç olmamış senaristler şaşırdılar ne yapacaklarını kötükedihüso

kasaba hiç bakmadım çünkü ilgimi çekemdi sıkıcı
arka sokaklar polisiye dizilerini hiç sevmiyorum
unutulmaz bu dizi baydı gereksiz yere yayında bence
yaprak dökümü ayrı bi gereksiz dizi habire kavga görültü aksiyon
kurtlar vadisi bi bitiyor bi başlıyor insanlar izliyor die hep baştan tekrar bence saçmalıktan başka bişey değil
küçük kadınlar bu dizi gereksiz
daha aklıma gelmeyen var hep saçma dizilerle dolu

evet ya kavak yelleride görünce şok oldum deniz giti aslıyı öptüya böyle saçmalıkmı olur ya iyice saçmaladılar diğer yeni gelen kızda video yu çekti gitcek mineye gösercek o kız ammada pislik ya insanlar izlesinle die habire saçmalıyorlar

Kavak yelleri bir an önce bitmeli artık bu kadar da olmaz.Zaten hiç izlemiyorum ama reklamlar sağolsun Aslı aynı bölüm içerisinde hem Denizle hemde Sarp apak'ık canlandırdığı karakterle öpüşebiliyo hemde Deniz Mineyle birlikteyken yuh artık yani hayatımda gördüğüm en iğrenç dizi bu. Bu kadarda olmaz.Kimin kiminle öpüşüyo belli değil!
Türklerin ahlak anlayışı ile uzaktan yakından alakası yok bunun.Gençlere kötü örnek oluyo.Gençler bunu normal olarak karşılamaya başlıcak. Önceden bana bu diziyi savunanlar hadi şimdi çıkın savunacak yeri varsa savunun bakalım...

kasaba
aşk bir hayal
aşk ve ceza
papatyam
arka sokaklar
unutma beni
unutulmaz
kesinlikle ve kesinlikle KURTLAR VADıSı

aynen

saçmaladılar artık canım yaaa

zaten kimler izliyo bu diziyi anlamadım gitti
tanıtımda gördüm canım öpüşme sahnesini
ciddeen kim kimle belli değil.ne kadar ayran gönüllü hepsi.birde sanki dünyada başka erkek kız yok.hepsi birbiriyle yaa tövbe yarabbim kafamçokkarıştı
ancak bir dizi bu kadar bayağılaşabiliralsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…