ekrandaki en gereksiz dizi sizce hangisi kızlar

geniş aile ve akasya durağıÇok üzgünüm çoook

akasya durağı . bu dizi çiçek taksinin hayaleti gibi...

ayrıca cennet mahallesi

adanalı

arka sokaklar. bi de dikkat ettinizmi bu dizide esas başrollerin dışında çekilen yan hikaye sahneleri çok özensiz çekiliyo bence.replikler, oyuncular hep ikinci hatta üçüncü kalite.

unutulmaz ve aşk-ı memnu..:tomato:
yaprak dökümü..:umursamaz:
ayrıca kasaba ve kapalı çarşı çok güzel diziler..
gereksiz diyen arkadaşlar bir seyretmenizi tavsiye ederrimm..bayanssulusmile

o kadar cokki izlemedigim ve ilgimi bir türlü cekmeyi basaramayan diziler,mesela
kasaba
canim ailem
adanali
kabadayi
genis aile
kücük kadinlar midir ne karin agrisiysa bitiremediler.bu dizilerden artik bana ööggg geldi.

o kadar cokki izlemedigim ve ilgimi bir türlü cekmeyi basaramayan diziler,mesela
kasaba
canim ailem
adanali
kabadayi
genis aile
kücük kadinlar midir ne karin agrisiysa bitiremediler.bu dizilerden artik bana ööggg geldi.

aynen bana böğğğğğğğğ geldikafamçokkarıştı

küçük kadınlar
geniş aile
akasya durağı
bez bebek
cennet mahallesi

samanyolunu kaldirsalar keske oyle bi sevinirimkiii,gicik oluyorum yapmacik yapmacik ozcan denize,bide su burnunu silmesi yokmu tikimi nedir acayip sinir oluyorum

samanyolunu kaldirsalar keske oyle bi sevinirimkiii,gicik oluyorum yapmacik yapmacik ozcan denize,bide su burnunu silmesi yokmu tikimi nedir acayip sinir oluyorum

zaten yakında kalkar cnm merak etme.. vildan ataseverle böyle bi dizide başrole mi çıkılır. tutulmadı,tutulmaz da..

Unutulmaz...
Ayrıca bu diziyi en çok sevilen ve en başarılı dizi seçen yurdum insanını gönülden alkışlıyorum!

birde şu Flash TV konusunda gerçekten haklısınız olmasa daha iyi kökünü kazısınlar kötükedihüso
resmen pavyona bağlanıyo kanal :roflol:

bence ekrandaki en gereksiz dizilerden biri kahramanlar sevmedim sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…