Ekşi sözlük neden türk kadınlarından nefret ediyor ?

Bir de şöyle birşey var ki burda herhangi bi kadın çıkıpta ben cinsel ilişki yaşadım dese çoğu kadın sen nasıl böyle bişey yaparsın dayatmalarıyla evlilikten önce olur mu öyle şey tü kaka diyerek bi güzel konuyu imha ediyor onların gözünde de sadece kocasına kocişim diyen kayınvalide ve görümcesinden başka derdi olmayan dolunayda epilasyon yaptırıp faydasını gören kocasına aşık bireylerden ibaret oluyoruz. Onlar bizim avukat yada doktor olmamızla dışarda mini etek giyip özgürce yürümemizle zerre ilgilenmiyorlar ama bizim hayatımız burdan ibaret yada burda yazdıklarımızdan ibaret değil ki bunu anlayamıyorlar.. benim yaşadığım herşeye saygım var, aynı kadınlar burda ten uyumu nedir orgazm nedir diye tartışma konusu açtığında bazen bende onlara hak vermemek istiyorum kadının önce kendisine saygısı olmalı

Dünya nude günü,nude gönderen kadın,fuckbuddy ilanları,erkekleri mesaja boğuyoruz,dertleşmek isteyenler,dışarı çıkmalık arkadaş başlıklarını okursanız bi mesaj bi fotoğraf için nasıl kırk takla attıklarını görürsünüz.O mesajları görünce bu kadar ezik,özgüvensiz olunmaz diye düşünüyorum.Gerçek hayatta hiç bir kadınla iletişime geçecek ilişki kuracak özgüvenleri olmadığı için suçu kadına atıp ordan rahatça sallıyolar.
Tabi bu bazı kadınların gerçekten orda tarif edildiği gibi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yalnız Twitter 'ın patlamasiyla baya bir gazları alındı ekşicilerin.

Ekşi sözlüğü de burayı da hergün takip ederim. Hatta günde net 10 15 defa ikisine de girerim. Ekşi sözlük gündemi takip etmede, farklı fikirleri bakış açılarını öğrenmede faydalı bir yer.

Ama ekşi sözlük kkyı diline dolamış durumda. Şimdi kk da bazı konulara baktım, ben bile çıldırabiliyorum. Bazı konular cidden erkeklerin ağzına laf veriyor. Özellikle bazı konulardan sonra hemen ekşi sözlüğe bakıyorum hakkında yazılmış mı diye

Kedi erisemedigi cigere mındar dermis. Tavlayamadigi kiza camur atip geciyor iste. Sanirsin hepsi ingiliz prensesleriyle berabermis ayrilmis sonra turk kizina kalmis

Onları kendimize dert edinerek prim mı veriyoruz ?
Haklı mı çıkartıyoruz ?

Hiç uğraşımiz, işimiz yok evet bakın sizi bile kafamızda taktik diyoruz böyle bir konu ile...

Ekşi sözlüğü severdim takip de ederdim ama şimdi bir şeyler ararken görüyorum yok bilmem ne yapan varoştur şunu yapan da ölsün falan saçma sapan şeyler yazıyorlar burnu havada tipler türemiş orda iyice baksan hepsinin maddi durumu süper her şeyi onlar bilir

Buyrun size ekşi sözlüğe yazılmış kadınlar kulübü hakkında bir yorum. Üstelik yazan da bir kadın. Belki neyin eleştirildiği daha net anlaşılır:

""":misal yeni evli gelin. kayınvalidesi normal bi soru sormuş. hanımefendi başlık açıyor ‘ kayınvalidenin yüzünden boşanmak’ . diğerinde kardeşinin eşi gelmiş birkaç gün misafirliğe, açmış paşam ‘ görümcem yüzünden özelimiz bitti’. prensesimiz 20 haftalık gebe. eşi arkadaşlarıyla halı saha maçına gitmiş, başlık geliyor ‘hamile eşini bırakıp giden koca boşanma sebebi mi’.

elbet içlerinde derdi olan , fikir arayan da var. ama bu embel, ruhsuz, vicdansız prenses takımını ne yaparız onu hiç bilmiyorum.

bir kadın olarak bu güruhtan kadınlardan utanıyorum. ve siz şapşal adamlar, bu kadınlarda ne bulduğunuzu hiç çözemiyorum."""

ben de ekşi sözlük yazarıyım sözlükte yazan bir kısım erkeklerin neden nefretlerini dile getirdikleri konusunda şöyle düşünüyorum. bunlar bir şekilde "türk kızları" dedikleri eski sevgililerini yanlış seçmiş ya da bu kızlardan kazık yemiş, aldatılmış, terk edilmiş, sözlükten yazdıklarına sinirlenip mesaj yoluyla iletişime geçerek flört edebilecekleri arayışlar içinde olan ya da oldukça ergen ve beyin gelişimlerini tamamlayamamış insanlar.
son zamanlarda ergen çoğunluk artışta. zaten bunların tiplerini gören koşarak uzaklaşır. türk kızı anlayışları sadece kendi küçük çevreleri, aile üyeleri, anaları, eski sevgilileri.
bu yüzden adamlar öfkeli. ben hak veriyorum yazık napsınlar sözlükte sallayacaklar genelleye genelleye

Açılın ben ekşi yazarıyım. Bu her yorumda her başlıkta Türk kadınından nefret eden gurüh, tanışma maksatlı mesaj kutumu boş bırakmıyordu. Kadın olduğumu belli eden nick aldığım için aklıma tüküreyim demiştim. Sırf bunlar yüzünden mesaj kutumu kapattım. Ne kaale ve ciddiye alıyorsunuz kendi aralarında konuşsun dursunlar boş boş

Hanımlar,
konuya ırkları karıştırmayın sitede tek ırk değilsiniz, bilmeden rencide edebilirsiniz ve rica ediyorum polemik olmasın, üsluplara da dikkat ediniz.

Aslında ben burayı ekşi sözlük sayesinde keşfettim şu meşhur silkelen sonra hamile kal konusu vardı hatta kadın bu konuyla ilgili şiirde yazmıştı işte o konuyla bayaa dalga geçtiler bizim ekşiciler ki bence çok haklılardı

Başkalarının sığ olan olumsuz konuşmalarını ciddiye alacak kadar boş zamanım yok..
Sizde çok fazla ciddiye almayın.
Toplum olarak öyle tahammülsüzlük gösteriyoruz ki artık bu dışarıya kadar yetmiyor içeride bile anlaşamaz duruma geliyoruz..

Kadın olarakta erkek olarakta tam olgunluğa ulaşamamış bir milletiz..Sosyal paylaşım platformlarımızda her konu bir tartışma barındırıyor..
Saygı duymayı bilmiyoruz..
Sadece eleştiriyoruz..
Acımadan düşünmeden hırsla..

Üzgünüm ama gerçekten kadınıda erkeğide yorucu ve sıkıcı bir toplum olduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…