- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Harika bir insansin. Kendi kiymetini bil. Kendini sev.Kendine deger ver. Oncelikle sen bunlari kendin icin yaparsan etrafina oyle insanlari cekersin. Bu isin kurali boyle. Profesyonel destek cok onemli. Okul yillarinda okul basarisina sartlandirildigimiz icin cok seyleri iskaliyoruz. Sen bunu erken donemde fark ettin. Zararin neresinden donersek kardir.
Canim cok zor bir donemden geciyorsun. Hepimiz genc olduk .hepimiz hatalar yaptik. Hepimiz bir sekilde ihanete ugradik.
Zaman,sabir herseyin ilaci.
Bu hisler donem donem herkese geliyor.
Degersizlik hissi. Kimse beni sevmiyor.Ben sevilmeye layik degilim gibi dusunceler.
Kimse seni sevmiyorsa sen kendini seveceksin.
Ben 37 yasindayim. Benim hayattan ogrendigim bir insani karsiliksiz, cikarsiz sadece annesi ve babasi seviyor... Gerisi hikaye.
Gercek ask var.Aska inaniyorum ama oda her kula nasip olmuyor yapacak birsey yok.
Basina gelenleri oldugu gibi kabul edersen daha kolay atlatirsin. Neden boyle oldu ,nerde hata yaptim diye kendini cok uzme. Gelecegini planla. Hayat devam ediyor.
Soylemesi cok kolay ama baska yolu yok.
Sen uzulurken karsi taraf hayatini yasiyor.
Kimsenin yaptigi yanina kalmaz. Bunu biz goremeyiz ama bir sekilde cikar hic tasalanma.
Sabir... Su donemde en iyi ogrenecegin sey olacak.
Masallah. Cok guclusun. Allah gonlune gore versin.
Hayatta başımıza gelen her olayın bir sebebi olduğunu düşünüyorum ben.Biz belki o an için bunun felaketimiz olduğunu dusunsekte aslinda her olay bize bu hayatta cok baska seyler öğretiyor.Seninde yaşadıkların sana çok sey öğretiyor aslinda. En basiti kendi gücünün farkına varmani sağlamış, pskiyatriye gitmen, hergun burada nasıl hissettigini yazman, gun gün daha fazla gelisiyor olman bunun gostergesi. Aslinda sen kendinin farkina variyorsun ve bu bence cok guzel bir şey ve cok daha iyi olacaksın. Dipten yuksege tırmanmak herkesin yapabileceği bir şey değildir ve sunuda belirtmek isterim dışarıdan bakıldığında cok güçlü, mucadeleci biri olarak gorunuyorsun sen pes etmedikce de bunu yakin cevren dahil herkes gorecektir. :)
Canim bu zor donem eninde sonunda bitecek.
Kendimi bos yere hirpalamisim diyeceksin. Belkide iyiki iliskim bitmis diyeceksin. Belkide o insan tekrar sana donmek isteyecek ; sen ,ben bu adamla yillarimi nasil gecirmisim diyeceksin.
" Bu basima gelen olay 5 yil sonra benim icin onemli olacak mi ? " seklinde dusunmek kriz yonetimi donemlerinde yol almamizi sagliyor.
Aa hayret ya.Nerde abuk subuk yorumlar yapiyormusum.Ben de seni insan yerine koyup yorum yazmışım birsürü.Sastim kaldım suan.Insanlik zor sanat seni de anlıyorum.Kaliten belli oldu.Ben seni görmezden gelirim asıl bundan sonra.Aa hayret yaa.ya sen bana neden taktın? her konuma abuk yorumlar yapıyorsun engellicem yetti ya.
ister değiştiririm ister değiştirmem seni ne ilgilendirir alla alla.
Hayat senin hayatın ister evde kalirsin, ister işsiz olursun cevremizdekiler susmaz cok aldırma onlara sen eminim guzel bir işin ve ilişkin olsaydi bu seferde cekememezlik başlardı yine konusurlardi. Toplum asla susmaz hangi konumda olursan ol diyecek bir sey mutlaka bulurlar. Sen aydınlandın dunyan aydınlandı bu aydinlanma degisimide beraberinde getirecek karamsar olmadan devam etmelisin. :)
ELALEM GIZLI ORGUTU
yasadisi orgutlerin en fenasi.
Sinsi sinsi hayatimiza sizip en guzel yillarimizi mahvediyor.
Farkina varip, bu irgutu yok saymak en guzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?