- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Yormaya gerek yok ama o senle olursa o yapmasın diye hemencik yaparsınçok teşekkür ederim :))
odam evet annem teklif etti birlikte yapalım diye ama onu yormak istemiyorum...
gerçekten dediğin gibi bi toparlayıp üzerine keyif yapmak güzel bir his.
teşekkür ederim bakayım o topiklere çok bakmadım cidden iyi gelebilir :)
Yormaya gerek yok ama o senle olursa o yapmasın diye hemencik yaparsın
Bir kaç kez temizlemen gerektiğini okuyunca söyledim yoksa bana bişey farketmez tabii kivalla odam ilk hedefim değil ya.
ex varken odama çok takıktım temiz düzenli olsun diye. bi dönem onun evde çalışmaya çalıştım rezaletti orayı da toparladım aptal gibi :))) adam beni aldatırken ben ev temizliyormuşum.
şimdi umrum değil pek. kurtulamadığın insanlar yüzünden temizliğe sararmış insanlar diyorlar haklılar galiba. ayrıldıktan sonra biraz o takıntım geçti dışarda hala titizim ama.
tabi temiz düzenli olmayınca insanın evi biraz huzursuzluk yapıyor aradığını bulamıyorsun o fena :) sırf onun için girişicem inş.
Bir kaç kez temizlemen gerektiğini okuyunca söyledim yoksa bana bişey farketmez tabii ki
Son durumunu çok merak ediyorum .
Sanırım yavaş yavaş senin ilk haline dönüyorum .
Korkuyorum içinde bulunduğum ruh halinden.
Memnuniyetsiz tatminsiz içinden hiçbir şey gelmeyen birine dönüştüm .
valla her şey senin elinde diyorlar ya doğru kesinlikle.
öncelikle kendi içinde kararlar alıp uygulamalısın. sana ne iyi gelecekse. takıntılardan kurtulmak en büyük şifam oldu benim önce eskilerle ilgili (sevgili arkadaş aldatıldığım kadın blabla) konuşmayı bıraktım ben sonra zamanla içimde aklıma geldikçe de sönümledim, hala sıfır değil belki arada aklıma geliyorlar, çünkü çevremiz küçük ama kendimi etkilettirmiyorum artık.
sıfırdan bi hayat kurmalısın işin özü o.
ben hayal kurmayı bile bırakmışım meğerse senelerdir hayal bile kurmamıştım. kendi kendimi aşağı düşürmüşüm. halbuki sahip olduklarımı görünce gerçekten saçmaladığımı fark ettim belki benim yerimde olmak isteyen çok insan vardır dünyada. önce şükrettim sahip olduklarım için sonra daha fazlası için çabalamaya başladım. umarım sonucunu alırım.
zaten sonucunu aldığım zaman bu kara günlerim bana masal gibi gelecek biliyorum. tek isteğim bu günlerden kendimi kurtarabilmek düzlüğe çıkabilmek. hayatımın pişmanlığı olarak kalmasın başardım ve çıktım diyebileyim istiyorum. yeni hayatıma güzel bir temel oluştursun şu an yaptıklarım.
hala zorlanıyorum ben de. özellikle tek başına ders çalışmak oldukça zor bir motivasyon ama başka çarem yok. üstelik hayatta beni cezbeden başka bir şey de yok. hani deseler al sana 1 milyon dolar gez dünyayı inan ki canım bile istemez hayatımı düzene sokmadan.
Platonik takıldığım biri vardı . Benden haberdar . Büyük ihtimalle anlamıştır da .
Ama sanırım pek umrunda olmadım . Çirkin biri de değilim ki elektriklerimiz tutmadı sanırım gelip konuşmadı bende gidip konuşmadım kaldı öyle .
Onun yüzünden kendimi kötü yetersiz hissettim bir süre .
Nereye gitsem sanki arkamda her hareketimi izliyor falan gibi düşünüyorum . Dışarı çıkınca kendimi kasıyorum zevk alamıyorum . Her an arkamda her hareketimi izliyor ve kusur arıyor bende gibi hissediyorum .
Bilmiyorum ne yapmam lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?