Eksilen Altın Bileziklerim

Gözden geçireceğim zaten bu güven konusunu haklısınız...

büyükler eşeğini sağlam kazığa bağla...kimseyi hırsız tutma demişler....malım eksik deyince karşı taraf bir efeleniyor...''bana hırsız mı diyorsun'' diye...bir de üste çıkıp küsüyor....ben de bunu sizin gibi darbe yiyince anladım...kimseye güvenmeyin ama ''kimseye''...

Bencede ustelemeyin. Unutun. Eşinize söylediniz ve düşündüğünü düşünmüştür.

Ustelemenizin bir bir getirisi olmayacak , sadece zarar verir size.

Evet canim hic usteleme tatliyken tatsiz olma eşinle bosver kendileri hakta kaldi...Aldiklari 2 bilezigin yeri dolar ama kaybettikleri guvenin yeini hic dolmayacak belli ki bunu idrak edemiyor büyüklerimiz.bede esimle cok tartistim onun icin ama birbirimizi yiprattugimizka kaldik onlara hic bisey olmadi

Bence konuyu kapatın artık. Alabildiklerinize şükredin. Bu kadar kısa sürede kötü karakterlerini gösterdikleri için de ayrıca şükredin ve bundan sonra önleminizi ona göre alın, eşinizin ailesine güvenmeyin.

Ama eşinizin kafasının etini de yemeyin. Sadece yarın öbür gün maddi bir konu açılırsa, örneğin ailesinden biri için kredi çekeceğini, sonra onların her ay ödeyeceğini söylerse, o zaman hatırlatın bu olayı ve onlara güvenmemek için sebebiniz olduğunu söyleyin. Onun dışında eşinizin de yapacağı bir şey yok gibi. Yapacak olsaydı siz ilk sayımı yaptığınızda ve eksik olanı fark ettiğinizde bir şekilde ailesine söyleyip o eksiği tamamlatırdı. Ya da en kötüsü gizlice kendisi alır, ailesinin hatasını kapatmaya çalışırdı. Onun da umurunda değil 1 bilezik. Ailemdir, alır da satar da diye düşünüyor olabilir. Bu durumda da yine siz haksız olacaksınız. 1 bileziği aileme çok gören karım diye görecek sizi.

O yüzden en iyisi siz bu konuyu hiç açmayın bir daha. Ama temkinli davranın.

Aslında bu kadar sabırlı olunmaz bir durum
Fakat yolun başında diye
Gözardı edilir
Ilerde eşinden isterler para felan
Eşinizi elde tutmakta temkin li olun
Kendinizi nede Olsa ses çıkarmıyor
Durumda olabilir

Ama sana aldıkları bileziği söylemişler ve parasını koymuşlar. Hem altın değil ki bu bilezik yani illa anlaşılacağını bilirler nasıl derler ki anlamazlar diye ve rahatça alırlar hadi altınlar olsa neyse. Ayrıca iki sefer gitmişsiniz niye almadınız ki uçakta ne olacaktı mesela bileziklerinize koyardınız bavulun ortasına bir yere kıyafetlerin içine. Şimdi söyleseniz olmaz, eşiniz konu açsa olmaz. En azından bilezikleri alabilirdiniz. Ama enteresan yani en kolay sayılan düğünde sayısı bilinen bizeliklerden almaları. Bilemiyorum yani.

Normalde kirginlik olmasin soylemeyin demek isterdim ama ilkini affetmenin bedeli agir olmus. Boyle insanlara iyi niyetle yaklasmak ayri bir dert kaynagi.

Oğlu yüz veriyosa cesareti kocandan
Alıyordur
Belkide Gizli işler çevirebilir mi eşiniz
Annenden alıp unutmuşsa
Yada eş harcamış Seni susturmak
Isteyebilir mi

Bence bu konu yüzünden esinle kötü olma amaa ailesine karsi dikkatli ol ve mesafeni hissettir..

Burada iş eşinizde bitiyor kendi ailesi ve kendisinin hesap sorması gerekiyor.Olan olmuş kapatın konuyu bence bundan sonra da kimseye malınızı emanet etmeyin

Ya benim merak ettiğim cnm dugununuzu sizi yaptınız kaynanizgilmi sonuçta o altınları annenizve kaynanan izgi l birilerine taktı ve karşılık olarak size geldi onlar benim ya kadın düğün yapmış borç altındaysa mecbur kalıp almış olabilir az yapmış çünkü sana moral verim benim çevremde düğün yaptım borç içerisindeyiz d3dim altınları hepsine el koyanlar var önünde uzun zaman var yüz yüze bakacaksiniz 3 3 5 gram için karşına alma

Kendi anneniz babaniz almis olsaydi ne yapardiniz mesela, bence bunu dusunerek hareket edin.
Ben olsam napardim, hic sesimi cikarmazdim uzulurdum susardim. Kotu niyetli olduklarini bilsem de bir sey demezdim. Belki benim salakligimdandir ama o giden bir bilezik icin ac kalmiyorsam kimseye bi sey demezdim. Bi daha emanet ederken iki kere dusunurdum o kadar.

Canim mevzu bence 1 2 bilezik mevzusu degil.şahsen biri bana bisey emanet etse acip bakmam bile nedir diye.Insanin zoruna giden gelip soylemiyorlar bunu boyle yaptik yada yapalim mi senin hakkin sonucta demelerini ben beklerdim ama beni kimse adam yerine koyup sormadi ve yanimda dahi konusulmadi.Tabi burda en büyük hata benim esimde ona sonra aliriz falan dediklerinde esime danismam lazim sonucta sadece benim degil demeliydi...Ve benimde fikrim alinmaliydi.belki o zaman bu kadar ziruma gitmezdi ve helal ederdim ama simdi helal etmiyorum ve bir kuruşu mu bile birakmam onlarda bana kalsa ama yok esim yine ayni ben sadece bos bos konusup duruyorum hala daha. ihtiyacımiz oluyor q aylogina borc veriyorlar bize ve hemen istiyorlar bizim milyarlar gitti ve esim geri istemiyor

Bazilari 2 bilezik icin bisey olmaz yazmis ama mevzu guvenin sarsilmasi....

Esim bana diyor senin baban alsaydi isteyebilirmiydin diye ama benim babam aldaydi o kiyameti koparirdi.Bizde abime düğün yaptık abim hic biseye elinj surmedi herseyi babam aldi ve bir suru borca girdi ama yinede takılarin 1 tanesine bile el surmedi hemen bilezik yapip verdi

Parasını koydukları başka bilezik, bir de ortada parasını koymadan ortadan yok olan bir bilezik daha var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…