Gözden geçireceğim zaten bu güven konusunu haklısınız...eksildi ama bişey yapamıyosunuz işte eliniz kolunuz bağlı.
bu yüzden akrabaya falan bırakılmamalı zaten.
hele kaç ay da peşine düşmemişsiniz bence büyük hata.
bu devirde kardeşler eşler aileler 100 lira için birbirlerini bıçaklıyolar artık, iyi güvenmişsiniz bence.
ilk gün yani iki gün önce mahcup gibiydi, üstelemedim hiç bende zaten. Ama az önce bahsettiğim konuşma dün akşam yaşandı ve sinirlendi biraz, şuan konuşmak istemiyorum vs dedi, ne zaman konuşacağız peki dediğimde, hiçbir zaman unutalım gitsin neyse ne dedi, bende tabi biraz sinirlendim. Saçma bi konuşma oldu yani kısacası ... @ponente
Bir kaç para mevzusu var zaten ...Aslında bu kadar sabırlı olunmaz bir durum
Fakat yolun başında diye
Gözardı edilir
Ilerde eşinden isterler para felan
Eşinizi elde tutmakta temkin li olun
Kendinizi nede Olsa ses çıkarmıyor
Durumda olabilir
+1İki ihtimal var.
Evet biz aldık --> karın bizden bir bileziğin hesabını mı soruyor --> kavga gürültü
Hayır biz almadık --> karın bize hırsız muamelesi yapıyor --> kavga gürültü
Ama sana aldıkları bileziği söylemişler ve parasını koymuşlar. Hem altın değil ki bu bilezik yani illa anlaşılacağını bilirler nasıl derler ki anlamazlar diye ve rahatça alırlar hadi altınlar olsa neyse. Ayrıca iki sefer gitmişsiniz niye almadınız ki uçakta ne olacaktı mesela bileziklerinize koyardınız bavulun ortasına bir yere kıyafetlerin içine. Şimdi söyleseniz olmaz, eşiniz konu açsa olmaz. En azından bilezikleri alabilirdiniz. Ama enteresan yani en kolay sayılan düğünde sayısı bilinen bizeliklerden almaları. Bilemiyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?