Eksilen Altın Bileziklerim

Belliki ihtiyaçları olmuş kullanmışlar. Sonrada faak etmesiniz diye bir şey söylememişler. Siz saydıktan sonra kullandıklarını da fark edersiniz artık diye mecbur ödemişler. Eşiniz durumu bilsin ama üstüne fazla düşmeyin bence. Yoksa aman bir bilezik için neler yapıyor paragöz derler. Zaten eşinizin ailesi bu kadardı kullanmadık diyecekler eşinizde onlara inanacak. Sizin yanlış saydığınızı düşünecek. Boşa kavga. Bir daha hiçbir şey emanet edemeyeceğinizi ve para konusunda onlara güvenemeyeceğinizi öğrenmiş oldunuz.

sorma diger altınlarını kurtardıgına sükret.ne kayınvalıdeler var gelınınden altını bırak parasına kadar alıp vermıolar.

Eksik meksik vermisler sukur.bencede sorma bosver tatsizlik cikmasin huzurun olsun yeter cok ciddiyim herseyin dort dortluk olsa neye yarar huzurun yerinde olmayinca.
Ben mutsuz oldugumda hic bir sey gormuyor gozum ne ev ne araba vs iste onemli olan mutluluk tatlim.
Sayet bigun ev alacaksaniz siz de yardim talebinde bulunursunuz.

Benim evlendigimde kendi memleketimde takilanlari,bir hafta sonra esimin memleketinde harcanmis bunu sonra ogrendim.cok uzuldum ama hic bisi demedim iyiki dememisim.
Simdi benim icin onemli olan sadece saglik huzur.

Akşam eşimle konuştuk, konuyu ben açtım tabiki. Sordun mu sen bir şey dedim, hayır dedi. Ne yapacağız peki dedim, bilmiyorum bir şey yapmayacağız şuan konuşmak istemiyorum dedi. hiçbir şey yapmayalım tamam ama yanımda olduğunu hissettirmesini isterdim sadece onu da yapmadı

saydıklarını gördüler
yani sayının bilindiğini biliyorlar
sonraki bileziği o yüzden parasını getirdiler diye düşünüyorum

1 tane sayıyı yanlış saymışdır deseler eşiniz size söylenecek
boşverin unutun
ama bazı şeylerin sonraya bırakılmamasını öğrenin
mesela ilk sayıldığında sayıyı bildiğinizi belli etmeliydiniz tepki göstermesenizde bildiğinizi anlamalıydılar

Çok düşüncelisiniz öncelikle bunu belirtmeden geçemeyeceğim
Akabinde eşinizin düzgün bir şekilde sorması daha mantıklı siz hiç karışmayın zaten olan olmuş
Bir daha herhangi bir eşyanızı emanet etmeyeceğinizi kanıtlamış oldular....

Eşinizin şu anda içine düştüğü durum o kadar berbat bir durum ki. Hali tavrı nasıldı? Mahcup gibi miydi? Yoksa konuyu açtığınız için tepki gösterir gibi miydi?

ilk gün yani iki gün önce mahcup gibiydi, üstelemedim hiç bende zaten. Ama az önce bahsettiğim konuşma dün akşam yaşandı ve sinirlendi biraz, şuan konuşmak istemiyorum vs dedi, ne zaman konuşacağız peki dediğimde, hiçbir zaman unutalım gitsin neyse ne dedi, bende tabi biraz sinirlendim. Saçma bi konuşma oldu yani kısacası ... ponente

Eşiniz de her şeyin farkındaysa bence üstüne gitmeyin. Şimdi tabii ki siz eşinizin mizacını, huyunu suyunu bilirsiniz. "Başlarım senin bileziğine, aldıysa benim anam babam aldı" gibi bir noktaya doğru gidiyorsa durum bence boşverin. Huzurunuz daha önemli.

Konu aile olunca huyu suyu değişiyor insanın galiba...

Konu aile olunca huyu suyu değişiyor insanın galiba...

Gerçekten hepimiz sizi çok iyi anlıyoruz. Hazmetmesi çok çok zor bir durum. Ama uzun vadeli düşünmelisiniz. Şimdi konuyu devam ettirirseniz belki içinizdekileri döktüğünüz için rahatlayacaksınız ama büyük bir kavga patlayacak. Ve eşinizin hiç görmek istemediğiniz bir yüzünü göreceksiniz.

Seni çok iyi anlıyorum.Benim başıma daha kötüsü geldi. Affedemiyorum 4 ay oldu hala her gün ah ediyorum.Eşimin haberi yok,bir kanıtım yok.Öylece kalakaldım.Sen bu işin üzerine git bence.İçinde kalır

En korktuğum şey o yüzü görmek zaten Teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten :)

Bırakmam gerekti ve bıraktım, eksilmesi mi gerekiyor bıraktığım için

eksildi ama bişey yapamıyosunuz işte eliniz kolunuz bağlı.
bu yüzden akrabaya falan bırakılmamalı zaten.
hele kaç ay da peşine düşmemişsiniz bence büyük hata.
bu devirde kardeşler eşler aileler 100 lira için birbirlerini bıçaklıyolar artık, iyi güvenmişsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…