eksilen para yada calinan mi demeliyim

azra53

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
1.908
566
373
İzmir
Mrb hanimlar sizin engin tecrube be yorumlariniza ihtiyacim var onceki konularimdada yazmisdim kv de kislari misafir olarak bizde kaliyor gorumcemde ayni mahallede oturuyoruz ilk seferde heralde dusurdum dedim ihtimal vermedim acikcasi cuzdanimda 500 tl kira parasi vardi 100 tl de ayri bir yerde vardi ogun kizimi dk goturmusdum donusde gorumcem kahve icelim oyle eve git dedi kv demde Ben yokken gorumceme gitmis neyse kahve ictik evime vgeldigimde paranin bir kisminin olmadigini farkettim tabi kv deme soylesem Sen beni kizimi hirsiz mi ediyorsun diye ortaligi ayaga kaldirir neyse dedim esime dusurdugumu soyledim birsey degil dedi ve ustunu tamamladi ve bu olaydan bir ay gecti bugun yine gorumcem cagirdi oturmaya montumum cebinde bir miktar para vardi yine aklimdan gecmedi boyle birsey yapacagi eve dondugum de bir kismi yine yok ne yapacagimi sasirdim ve grmceden asiri sogudum kv dem yapmaz eminim esime soylemedim kizlar ne yapmali Boyle bir durumda akil verin bu gun bunu yapan yarin aliskanlik haline getirip devam edermi ki bu kisi evimede girip cikiyor biraz uzun oldu telden giriyoum yazim hatalarimi affedin

Benim ailemden birinde de var bu malesef. Amcamın ailesinden biri. Ya kendisi, ya karısı ya çocuklarından biri. Senelerdir bilinir. Küçükken annem bayramlarda paramızı hep üzerimizde tutmamızı ister uyarırdı onlarla ilgili bir şey demeden. Herkes kendi arasında konuşuyor ama onlara bir şey diyebilen yok. Mutlaka her gittiğimizde paranın bir kısmı uçar giderdi. Babaannem demiş bir tek. Geline hırsız dedi dediler bir sürü sorun oldu o zamanlar ama ben çok küçüktüm.
Çözümünü bilemiyorum çok zor. Eşinizle belki uygun şekilde konuşma imkanınız olabilir suçlayıcı olmadan.

Süphe duyuyorsanız kesin yapmaz diyemiyorsunuz demektir. Gayet normal su sartlarda görümceniz alıyor gibi. Ama kesin emin olmalısınız.
Bence en yakın kira gününde yanınıza parayı alın ve görümcenize gidin. Gittiğinizde kirayı yatıracaktım oncesinde uğrayayım dedim dersiniz. Eğer gittiğinizde yine paradan azalma olursa emin olursunuz. emin olmadan bir şey yapmak haklıyken bile haksız duruma düşürebilir.

Ne yapacagimi bilmiyorum cnm esime soylesem mi soylesemmi cok sık gitmeyeyim diyorum yada gittigimde uzerimde para bulundurmuyayim ama evimede geliyor offff offf

Evet cnm birdaha deneyeyim bakalim

Esim inanmaz ve aramiz bozulur diye korkuyorum gercekden gecen yil da yurt disinda yasiyan eltim misafirlige gelmis grmceme onunda kaybolmus du gelen giden den biri almisdir dendi ve ustu kapatildi

Cüzdanına not bırak paramı çaldığını biliyorum bu huyundan vazgeç yoksa cümle aleme rezil ederim seni pis hırsız yaz

Bence az miktarda cebine para koy eger yine o para orda yoksa aklindan gecenler dogru demek

esine söyle bilsin en azından. vede tedbirli ol uzak dur. bir akrabamız vardı bize gelince krem deodorant felan ortadan kaybolurdu. teyzemdende knye felan kaybolmustu alıskanlıgı gibi birsey ama buna alıskanlıkta diyemeyiz izinsiz alma hırsızlıktır az yada cok.

Cebine az miktar para koy onlarin evine giderken . Eger yine para yoksa aklindan gecenler dogru demek

Esim inanmaz ve aramiz bozulur diye korkuyorum gercekden gecen yil da yurt disinda yasiyan eltim misafirlige gelmis grmceme onunda kaybolmus du gelen giden den biri almisdir dendi ve ustu kapatildi
aklıma hetrmek istemiyorum da de böyle böyle oldu yanlıs düsündüm degilmi de. ama aklıma düser

Bu çok komik olmaz mı?
Valla not yerine ulaşırsa bana hırsız dedi diye bir kavga çıkaramaz en olabilir uyarı şekli bence çek o pis ellerini rızkımızdan aç gözlü de yazabilir kavga çıkarsın şaka bi yana ben olsam böyle yaparım ya görümce sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…